Új hozzászólás Aktív témák

  • dethroner

    veterán

    válasz lacib #166043 üzenetére

    De van, kettő is. Amiknek már szétcseszte a jack csatiját. Úgy néz a történet, hogy az erősítő és az mp3 lejátszó egy felső szekrényben van elhelyezve, ami a tűzhely fölött van a beépített páraelszívóval együtt. Szóval elég magasan, csak lábujjhegyre állva éri el, fosok is mindig hogy egyszer beleejti a levesbe közben :DDD
    Ezek a youtube műsorok amiket hallgat változatos hosszúságúak, van ami csak pár perces, és ilyenkor mindig levenni és másikat keresni és elindítani, felnyúlni érte, levenni, majd visszarakni a szekrénybe. Ezért lenne jó ha nem kéne ezt végigcsinálni, csak elindítaná és ráküldené bluetooth-on anélkül hogy a szekrénybe nyúlkálni kéne.
    Javasoltátok a bt. hangszórót. Nos, azzal az a gondom, hogy egyrészt le kell tenni valahová, ami csak helyet venne el ismét, a másik meg az ára. Az olcsó kis szirszar daraboknak nincs hangminősége, azt majdnem a teló hangszóró is produkálná, ilyen esetben nem is kéne másik eszköz. A legnagyobb gond hogy a főzés zajjal jár, nagy zajjal. Megy a páraelszívó, és az elszívó teljesítményhez zaj párosul, amit túl kell harsogni. Ha élvezhető hangminőséget akarok, akkor jól jön a kiszuperált minihifi hangfalpár.

    A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!

Új hozzászólás Aktív témák