Új hozzászólás Aktív témák

  • qqzs

    őstag

    Parasitoknak egy jo tanacs foleg gyerek melle 1.5liter estenkent. desztilalt vizzel hasznaljatok mert egy ido utan a parasito a levegobe porlasztja a vizkovet es a tudore megy egy ido utan latszik a kornyezo szonyegen butorokon is de addig is megy a tudore az meg gaz.
    Egyebkent xiaomi gateway +konnektor + paratartalommerovel vezerlem oket45%alatt bekapcsol 55folott ki.
    Olyat kell venni ami bekapcsolas utan egybol porlaszt mert van olyan is aminel nyomogomb van inditashoz az nem fog porlasztani aramal ala helyezes utan egybol

    Ma megjott egy csoda akkus lampa. nem szoktam ide irni reviewet de ez annyira lesokkolt hogy mast is erdekelhet. Azt hittem ez csak egy akkus asztali lampa ami akkus de neeem...Errol van szo. Csak nezem es gondolkodom hogy vajon a szinvaltos also vilagitogyurut hogy sikerult ráalkotni, de azutan jottek meg csak a fjucsor hegyek amirol egy szo sincs a leirasban.
    1. Atlatszo lcd nagyon kuul, mondjuk emiatt csak feher fal hatter elott latszik mi van az lcd-n de nagyon kul
    2. folyamastosan valtja a lampa alja a szineket. Ez gondolom valami ejjeli fenynek lett kitalalva de akkor is egy lapma alja szinvaltos. vilagkulonlegesseg :)
    3. Ora, datum es homero az lcd-n, de ez semmi. van benne timer azaz visszaszamlalo, konyha idozito
    4. Van benne szuletesnapi alarm amikor is eljatsza a happy birthday to you-t
    5. Alarmra kulonbozo zeneket lehet beallitani
    6. Es utoljara hagytam a legjobbat. A zeneket le is tudja jatszani egymas utan vegtelenitve, tehat egy beepitett zenegep. angol gyerekdalok, fureliz, happy birthday, hej te bunkocska te draga stb egymas utan barmikor egy gombnyomasra
    Ja es marha jol vilagit egyebkent mint lampanak se utolso :)

    Eladó: GTS450

Új hozzászólás Aktív témák