Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferencka
tag
Nyálcsorgatás az megy nálam a monitor előtt.lesz mivel játszani a közeljövőben...a tavalyi felhozatalhoz képest az ide E3 bőségesen ellát minket újdonságokkal és videókkal stb stb.....
Az a baj hogy egyes embereknek kiskorukban sokmindent megengedtek............csak a gázt nem!
-
polonic
félisten
A madden trailerben melyik zene megy? Tudjátok?
-
DrGonzo22
őstag
Sajnos csak hulladék megint Kisebb gyerekeknek a Raving Rabbits lehet, hogy nem rossz.
-
CocooN-z
őstag
Fable III. alatt nem a POTC-3 trailer zenéje van instrumentálisan?
BRSZK 10.0 - 2025 !!!
-
danih
veterán
Eléggé wii-s lett a dolog, de hát ugye tudtuk
Autós játéknál legalább egy hoola-hoop-ot adjanak már a kezébe, hogy legyen mit markolni, mert ez így felesleges -
joi29
őstag
A The Old Republic trailer nagyon kemény.
-
L3zl13
nagyúr
Activision konferencián mi volt? Jóformán sehol nem találni infót róla.
Aki hülye, haljon meg!
-
leviske
veterán
Kíváncsi vagyok, hogy a Bioware még mivel készült, mert mikor kiderült, hogy azért voltam fenn késő estig, hogy megnézzem azt a trailert amit már láttam és megtudjam, hogy mindenkinek lesz saját hajója, azt hittem, hogy elsírom magam.
A maradék pár napban még minimum várnék egy Smuggler oldal frissítést az swtor.com-on, és várnék egy Dragon Age II bejelentést... Másképp durcás leszek.
-
P00By
nagyúr
The Old Republic
-
Mustaros
aktív tag
A új cod egy trágya lett de még mennyire , még akad is mint a veszedelem... cod4-es motorral azé tudnak ott valamit.. na majd az új MOH , az a tuti ott legalább normális motor van nem ilyen ratyimatyi 1999-es kula
-
Enton
addikt
Nekem akkor a tegnap estéről ez üt a legnagyobbat:
Én szakadtam a röhögéstől mikor először néztem. Meg még most is!
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
félisten
Huhh, elég jó volt a felhozatal.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
leviske
veterán
Jah, végül is eddig abban bíztam, hogy a hajó Smuggler kiváltság lesz, miért is bánnám, hogy nem lesz az?
Amúgy nem is értem, hogy mit vártak. Eleve lefárasztották az EA-sek a népet előre (jól emlékszem, hogy a ~másfél órából úgy 1 óra volt pl EA sport? Vagy csak nekem tűnt ennyinek? ), utána meg szemen köpik a népet ennyivel... Örülhetnek, hogy azért meg nem dobálták őket.
-
DeltaPower
addikt
"beépített 250 Gb-os HDD és Wii-fi is lesz" az x360 slimben
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
jimessor666
aktív tag
-
Sicilian
addikt
válasz jimessor666 #15 üzenetére
Az semmi, de különböző konferenciákon, meg filmes fesztiválokon inkább, szokott lenni VIP szoba, ahol akár több ezer dolláros legújabb tv-k, órákat, parfümöt, ruhát stb, ingyen viheted..
amit csak nem szégyelsz, ha egyszer bejutnék 1 ilyenbe, hmmmnothing is true everything is permitted..
-
luw2win
őstag
NFS trailer alapján nagyon brutális, remélem visszahozza a régi élményeket
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
Enton
addikt
válasz jimessor666 #21 üzenetére
(#19) luw2win:
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Fortissimus
őstag
hat ez a kinect dolog erdekes, de nem nekem valo
''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...
-
raskolnikoff
őstag
TM2, Sm és QM
ezek jöhetnének minél előbb
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
luw2win
őstag
válasz raskolnikoff #25 üzenetére
tm2 az mikor jön?
Már meghalok érte.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
GypsFulvus2
őstag
Valaki meg tudná mondani, hogy a Bethesda bejelentései mikor lesznek? Nem követem az eseményeket, igazából csak az érdekelne hogy mi az a bizonyos meglepetés amit beharangoztak. Hátha a TES 5. Erre persze nagyon kicsi az esély, de a remény hal meg utoljára.
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
marcus.fenix
aktív tag
Mindenki osztott számomra érdekeset:
Dead Space-t nagyon szerettem, ha még rá tudnak tenni egy lapáttal akkor ez is jó lesz... (főleg ha ez is 2000.- forintért fog debütálni a tacskókban...)
Az NFS is jó kezekben van a Criterion-nál.
AC bármikor jöhet, és örülök hogy az új Fable meglátogatja a PC platformot is...
(#18) Sicilian
VIP szoba - ergo azok kapják az ingyen cuccokat, akiknek amúgy is bőven lenne rá pénzük...
[ Szerkesztve ]
Az összes rap-et hallgató kemény csávónak küldöm e dalt: http://www.youtube.com/watch?v=5PsnxDQvQpw - és remélem tudnak angolul, különben azt hinnék kedveskedek...
-
Ryder62
őstag
A Crysis 2 gameplay egész jó lett. Lehet hogy végre lesz hangulata is a játéknak nem úgy mint az első résznek.
Az új Driver is jónak igérkezik csak ne csesszék el annyira mint a 3. részt. Azt most játszottam ki tavasszal és hihetetlenül ratyi. Úgy nézz ki meg olyan technikai megoldások voltak benne mint egy 2000-es játékban.
A Dead Space jó volt örülök hogy lesz folytatás.
Az új NFS is jónak igérkezik. Ilyen már régóta nem volt nálam hogy várok egy nfs játékot.
Az Old Republic trailer elég ütős. Komolyan, miért nem csinálnak ezzel a technológiával egy filmet? Kenterbe verné az ilyen animációs sz*rokat.
[ Szerkesztve ]
-
raskolnikoff
őstag
2010 Q4, de melegen ajánlom ezt a videot hozzá! (Kár hogy nem került ki a hírbe )
Van még valami...ha akarsz valami szenzációsat látni akkor látogasd meg a united TMX-et.
ha esetleg nem mondtam volna ujat akkor bocsi
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
jimessor666
aktív tag
válasz raskolnikoff #31 üzenetére
Délután belepakolom,csak rögtön E3 után hajnalban íródott a cikk és akkor még nem volt kinn ez a vidi,de pótolni fogom,becs szó!
[ Szerkesztve ]
私たちに聞いてください。!
-
Sir Robin
tag
A Driver-ben a teleportálás jó nagy marhaságnak tűnik.
''És igen, itt jön a magyar zászló!!! A felső szín piros, a középső fehér, az alsót pedig nem látom.''
-
infectedmann
őstag
Új CoD: nekem a videó alapján egyáltalán nem tetszett, lehet azért mert konzolos. Ami egyedül tetszettt az a helikopteres rész.
NFS - Hot Pursuit: imádkozom, hogy jó legyen, a trailer nagyon hangulatos volt.
Dead Space 2: gameplay trailer semmi extra, hentelés dögivel. Remélem min. lesz olyan jó mint az első rész.
Medal of Honor: hát ebből a videóból nem sok mindnet tudtam kivenni. Jónak tűnik.
Battlefield BC2 Vietnam: remélem durva lesz.
Crysis 2: vegyesek az érzések. nekem úgy ahogy tetszik, a sztorira kiv. leszek, a Cryengine megint teszi majd a dolgát.
Star Wars The Old Republic: 17 éve vagyok SW fan, úgyhogy csak annyit mondok, hogy ez az cinematic treailer felért nekem az orgazmussal Várom már nagyon, bár nem szeretem az MMORPG-ket, de ezzel sztem kívételt teszek.
ShaunWhite Skateboarding: érdekes lesz, már csak azért is mert nem akar valóságra hasonlítani, sok feladat lesz benne amihez jó reflex és ügyesség kell.
Driver SF: hát ez, hogy akármelyik autót csak úgy irányíthatjuk elég nagy hülyeség.
-
raskolnikoff
őstag
válasz jimessor666 #32 üzenetére
-
Źşë'
addikt
Szívesen kilátogatnék oda)) MoH állat lesz! csak ne legyen olyan bogos mint a BC2
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
jimessor666
aktív tag
-
Crystalheart
őstag
A TOR cinematic elég durva... Egyre jobbak a CGI trailerek manapság, már nem csak egyedül a Blizzardban reménykedhetünk, ha jó, filmszerű CGI-t szeretnénk látni.
-
jimessor666
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autóhifi
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Asztalos klub
- Társasjáték topic
- Android felhasználók OFF topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- TCL LCD és LED TV-k
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Dell Latitude E7470, 14" FULL HD IPS, I5-6300U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Dell Latitude E7270, 12,5" HD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10, SZÁMLA, GARANCIA
- Dell Latitude 7380, 13,3" FHD IPS, I5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10, SZÁMLA, GARANCIA
- FHD GTA5 FORTNITE GAMER PC CORE I7 6700 32Gb DDR4 512Gb SSD GEFORCE GTX 1070TI 8GB DDR5 1Év GAR!
- Garis Gamer Philips Evnia 180HZ Full HD IPS Led monitor
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest