Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pschio
őstag
Kéne.
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
subaruwrc
félisten
lenne inkább 8db pcie csatlakozó rajtuk mint 12000 sata ..
-
mghltm
addikt
komoly kakao van bennuk
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
BobChemistry
őstag
Floppy és Molex? Még mindig? Hm...
Egyébként jók, a 820 W-os modell is bőken elég lehet mindenre (na jó, majdnem mindenre)
Bármilyen közel vagy valakihez, végtelen a távolság köztetek.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz BobChemistry #5 üzenetére
Az én DFI alaplapomon van 2 floppy tápcsati a VGA kártyák mellett, hogy extra áramot adjon PCIe foglalatoknak
⭐ Stella
-
atti_2010
nagyúr
Egy 600W berakhattak volna, vannak akik még a földön is járnak.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
Angel1981
veterán
válasz BobChemistry #9 üzenetére
A floppy csatit már én is megkérdőjelezem.
A molexre szükség lehet, pl. ha sok rendszerhűtő ventit használ az ember. -
AndrewTdi
addikt
Ha 1 évet vártam volna a tápvásárlással (kb 1 éve vettem a mostanit) ilyesmit vettem volna. mármint aminek a 24 pinese is moduláris. Nincs gond a harisnyázással.
ÉS nemmellesleg tetszetősek is. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz BobChemistry #9 üzenetére
Nem kell, de a gyártó ajánlja a használatát 2 VGA kártya használatánál. Állítólag stabilabb a rendszer vele.
⭐ Stella
-
waporka
tag
szépnek szép erősnek erős de birni fogja a pénztálcám?
a privire illik válaszolni....
-
M107
addikt
850 W megvenném ha baráti lenne az ára : (20000-25000 FT) és ha tényleg kibírna 5 évet.
Általában én 3 évente cserélem a Psu-t
Bár lehetet volna egy 550-620 W PSU-t is kihozni a szériából.OCZ ZX 800 179,99 $ ($ 182 USD) 35940 FT
OCZ ZX 1000 $ 209,99 ($ 212 USD) 41340 FT
OCZ ZX 1250 $ 229,99 ($ 233 USD) 45435 FTMinden, ami számukra szép szabványt után.
5 év garancia
80 + Gold (nem szerepel az Ecos még)
140mm Kettős Golyóscsapágy ventilátor[ Szerkesztve ]
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
BobChemistry
őstag
válasz Angel1981 #10 üzenetére
Igen, a hűtéshez, előlapi paneleknek szükségük van rá.
radi8tor1 És akkor nem is kártyára van csatlakoztatva a plusz tápkábel, hanem az alaplapra? A PCIe foglalatból felvehető max. teljesítmény így nem változik meg?
Bármilyen közel vagy valakihez, végtelen a távolság köztetek.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz BobChemistry #15 üzenetére
Dehogynem, a kártyára is van, de az alaplapra is
Ez az alaplapból felvehető (asszem 150W-ot segíti)⭐ Stella
-
yakuza.tora
addikt
Szépek és jó a hatásfokuk.
Azt tudja valaki, hogy melyik cégtől veszik a belsőt?Alléz Olympique de Marseille!
-
kenwood3
addikt
nagyon jó cuccok , sajnos nagyon rossz árral
Mi az az ekezet dragasag??
-
M107
addikt
"Ha komolyabban tuningolsz, és esetleg néha kipróbálsz több vga-t is a rendszerben, akkor hamar elfogyhat 600W. "
Ebben igazad lehet, de én 20 év alatt megtanultam ha lehet mindig csak annyira tuningolj hogy még stabil legyen minden Hardver eszközöd.
Átlag júzernek mint én is felesleges 600W feletti PSU.Nem hajtom túl a gépem csak elsőnek kipróbálok egy kis tuningot pl anno megnéztem mit tud a x2 II 250 proci a hozzáadott hűtés mellett 3ghz---3.6ghz mentem fesz emelés nélkül.
De ennyi és nem több.
Most egy Gigabyte 500 W Odin van.bőven elég sőt még sok isX2 II 250 proci (AMD)
4gb DDR2 ram (Dual)
HD 5670 Sapphire ------HD 5830 vagy HD 6850 gondolkozok (3hónap múlva) oda meg kell a + 12V ága a tápnak
Gigabyte Ga-m720-us3 lap
3 házhűtő (8 Cm)
3 vinyó 320-500-750Gb
1 pata és egy sata Samsung Sh222A-Plextor 880sa író[ Szerkesztve ]
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
Archer
őstag
Én is így vagyok vele, tuningnak szerintem addig van értelme, amíg alapfeszen, esetleg minimális emeléssel stabil marad a rendszer (kvázi ez van még ingyen). E fölött amit pluszban rákölt az ember a hűtésre meg a tápra, abból megvehetné az eggyel/kettővel magasabb modellt.
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
Boxi88
őstag
Nagyon jól sikerült és tetszetős darabok!
-
fatallerror
addikt
1250 W kinek van szüksége ekkora tápra (az átlagfelhasználók közül)?
don't tell me what i can't do!
-
Lotusomega
senior tag
1250w az mire kell? Fűnyírásra, vagy hajszárításra?
A 800 körüli az kéne
-
Vincent_
aktív tag
válasz Lotusomega #36 üzenetére
Én úgy hallottam, hogy az ELMŰ az 1250-es modellt vásárlók számára külön köszönőlevelet fog küldeni (a valószínűsíthető + fogyasztásért), és közöttük év végén jutalomsorsolást fog tartani!
Első hirdetésem: https://hardverapro.hu/apro/vadiuj_magyar_kiosztasu_dell_noti-billentyuzet_d62/hsz_1-200.html
-
mephi666
nagyúr
a fődij: 2db 4870x2 és egy homlokra tűzhető, pörgethető kisf@sz (plusz átvételkor aláíratnak veled egy papírt, hogy napi szinten minimum 20 órán át szőrös fánkot kell rajta pörgetni)
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Milka 78
nagyúr
válasz Lotusomega #36 üzenetére
Vagy be tudsz vele bikázni egy Matizt!
-
hohoo
senior tag
Ezek a tápok mi a rákra valók? Bazeg a pc-k 95%-nak még 300 watt is sok!
Ellenben 80w-os tápot meg aranyáron kapni és alig találni.
T-home extra csomag monopolterületen 6500 ft/hó, versenyterületen ahol Digi vagy UPC is van pedig 2990 ft/hó. Köszönjük!
-
MMIX
addikt
válasz yakuza.tora #20 üzenetére
Azt mondják a külföldi szakik, hogy Great Wall belső, mint a Sparkle Gold Class.
A Sparkle tápok a külföldi tesztekben jól tejesítettek eddig. -
Archer
őstag
-
MMIX
addikt
válasz yakuza.tora #44 üzenetére
A Great Wall gyárt vackot is mint ami egyes LC-Power tápokban is megtalálható, és gyárt minőséget is mint a cikkben szereplő tápok. Ami a kedves megrendelő kívánsága. Van nekik 400W-os 80+Platinum is. [link] A cikkben szereplő tápok valószínűleg GW-EPSXXXDA-k.
[ Szerkesztve ]
-
NOD
senior tag
Nem lesznek ezek rosszak, viszont ha nem figyelnek az árakra és a corsairek fölé lővik be egy kicsit is (vagy egy áron) akkor basz***ják.
-
Vincent_
aktív tag
Én is most cseréltem a 365-ös Enermax-omat, ami 4 magos procit 3870-et is lazán vitte. 4850-re csere miatt léptem egy 485-ösre. Ami ennél többet enne, az inkább kimarad. Csak mosolygok, amikor 7-800 wattos tápokról olvasok.
De hogy témánál maradjunk, valóban szép darabok!
Első hirdetésem: https://hardverapro.hu/apro/vadiuj_magyar_kiosztasu_dell_noti-billentyuzet_d62/hsz_1-200.html
-
Angel1981
veterán
válasz fatallerror #32 üzenetére
Onnan senkinek, de nem nekik készült!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest