Hirdetés

2019. június 16., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) rosejbli


rosejbli
(senior tag)

A Machinariumot és a Botaniculát is imádtam annak ellenére, hogy nem jönnek be ezek a point and click játékok. Viszont ez a trailer nem igazán győzött meg :(

(#2) Sinesol válasza rosejbli (#1) üzenetére


Sinesol
(PH! addikt)

Olyan mintha egy Machinarium copy lenne, ami végülis nem rossz, de vártam valami másabbat.

(#3) SunMount3r


SunMount3r
(PH! kedvence)

Én pont "point and click" miatt hagytam ki a Machinarium-ot, mert olyan "Goblins"-os volt, azt meg eléggé nem komáltam a nehézsége és a logikátlanságai miatt, pedig szeretem a Puzzle-ket. Ez úgy látom inkább Gamepad-es lesz, legalábbis remélem.

Na, mit tanultunk ma?! Első észrevételem: A téli-fagyin nincsen gombóc!... A második: Viszont, ennek megvan az az előnye, hogy így össze lehet tapasztani kettőt anélkül, hogy összenyomnánk a gombócokat!... Igaz, vagy nem igaz?!

(#4) XuChi


XuChi
(PH! addikt)

Lehet csak nekem zavaró, de nekem már unalmas egy kicsit, egy botanicula és egy machinarium után megint egy ilyen képi világgal megáldott játék. Lehetnének kreatívabbak is ennél. Több fejlesztőnél is megfigyelhető, hogy nem tud, vagy nem akar továbbfejlődni egy adott képi világon. Ettől még lehet hogy jó lesz a játék, majd kiderül.

(#5) DraXoN válasza XuChi (#4) üzenetére


DraXoN
(őstag)
LOGOUT blog

van, hogy kimondottan "védjegynek" tekintik a kinézetet és maradnak le egy-egy szinten... nem lehet manapság rámondani ezen szintre, hogy nem szándékos... rengeteg az elérhető motor amivel bármikor lehetne "jobb" grafikát csinálni..

én mondjuk várom (mostantól, hogy tudok róla), a point&clicket is szeretem (ha az lenne esetleg)... steam accountom tele van velük.. de platformerekből is rengeteg van.

[ Szerkesztve ]

The human head cannot turn 360 degrees... || Siemens A35 -> Siemens C55 -> Alcatel OT556 -> Flying F996 -> Nokia 5230 -> Sony Xperia P -> Sony Xperia Z1 Compact -> Lenovo K3 Note -> LG v20 || FX8320; Rx470; 16GB; 240GB; 2x1TB

(#6) kwzatz válasza DraXoN (#5) üzenetére


kwzatz
(őstag)

Vicces, gyakorlatilag ugyanezt akartam írni. Olyan, mintha azt mondanánk, hogy "Van Gogh lehetett volna kreatívabb. Miért nem tudott vagy akart realisztikusabb képeket festeni?" :D Igazságtalannak tartom pont ezt számon kérni az Amanita játékain... Megértem, ha valaki nem vevő ezekre, de a Machinarium, Samorost 3 és Botanicula sokszor aranyos, illetve elborult ötletei láttán sok dolgot lehet rájuk mondani, de azt, hogy nem kreatívak...

Ráadásul a készítők most pont kicsit más területre merészkednek, mert horror játékuk még nem igazán volt, bár a korábbiak stílusán is érződik, hogy talán annyira nem állhat tőlük messze.

[ Szerkesztve ]

(#7) sati


sati
(PH! addikt)

En nagyon szerettem a korabbi jatekaikat, szoval nekem ez is tetszik.

Erdemes megnezni mennyi egyedi dolgot keszitenek kezzel!! a fejlesztok egy-egy deluxe kiadashoz... mondjuk most igy hirtelen a Samorost 3 ugrik be... :)

[ Szerkesztve ]

(#8) laposonly11 válasza kwzatz (#6) üzenetére


laposonly11
(senior tag)

-

[ Szerkesztve ]

???

(#9) laposonly11 válasza kwzatz (#6) üzenetére


laposonly11
(senior tag)

Nekem pl. nagyon bejön ez a fekete tintával kihúzott akvarell, így legalább van a játéknak egy olyan különleges hangulata, mintha egy illusztrált könyvet játszana az ember.
Ugyan kockázatosnak látszik ilyen grafikával kiadni játékot, de a point & click eleve a szürkeállományt használni akarók, kreatívabb stb. rétegének készült, akik fogékonyabbak a különcségekre, ez nem az a kategória amivel a munkásosztály szokott játszani, nekik tényleg csak csak hollywoodi külcsínnyel lehet elpasszolni egy terméket.

Super Mario Vang Gogh stílusban.

???

(#10) SunMount3r válasza laposonly11 (#9) üzenetére


SunMount3r
(PH! kedvence)

Egy ilyen tényleg jó lenne... :D

(A Loving Vincent c. filmet nézd meg, ha még nem láttad, bizonyítja, hogy akár egy ilyen játék se lenne lehetetlen, persze ezen több száz festő dolgozott).

Na, mit tanultunk ma?! Első észrevételem: A téli-fagyin nincsen gombóc!... A második: Viszont, ennek megvan az az előnye, hogy így össze lehet tapasztani kettőt anélkül, hogy összenyomnánk a gombócokat!... Igaz, vagy nem igaz?!

(#11) XuChi válasza kwzatz (#6) üzenetére


XuChi
(PH! addikt)

Én csak azt mondtam, hogy már a negyedik játékuk, ami szinte ugyan azzal a külcsínnel van megáldva.... és ha lesz ötödik, tippemre az is ilyen lesz.

#9: "munkásosztály szokott játszani". Magyarán, ha szeretem a jó grafikát (UC4, DOOM, God of War, Detroit, Horizon Zero Down), akkor én már egy iskolázatlan gyári munkás vagyok ??? Milyen jó hogy nem az vagyok :D

Szerintem ne általánosíts :R

[ Szerkesztve ]

(#12) rosejbli válasza XuChi (#11) üzenetére


rosejbli
(senior tag)

Nem versz át senkit, pont ezt mondaná egy iskolázatlan gyári munkás! :DDD

(#13) XuChi válasza rosejbli (#12) üzenetére


XuChi
(PH! addikt)

Fenébe, lebuktam, megyek is vissza pakolni a ládákat, ezt az üzenetet is csak a pihenőidőmben tudtam megírni, lesz is hiszti a részlegvezető úrral, aki nem mellesleg csak az AAA címekkel hajlandó játszani, minden más amiben gondolkodni kell, csak az egyetemi diplomásoknak való. Multkor is mikor vettem egy Shadows of the Colossus-t, elkérték az általános iskolai végzettségemet igazoló bizonyítványt. Négy első meg négy második osztállyal csak meglett a nyolc osztály :D Diploma hiányában, remélem azért majd megvehetem a Starcraft Battlechest-et :DDD

[ Szerkesztve ]

(#14) laposonly11 válasza rosejbli (#12) üzenetére


laposonly11
(senior tag)

+1

???

(#15) laposonly11 válasza XuChi (#11) üzenetére


laposonly11
(senior tag)

Ismerek igényesebb, értelmes szakmunkásokat, meg is kérdeztem őket, hogy miért nem tanulnak tovább, mert csak panaszkodnak hogy szar és fárasztó a meló 3 műszakban! Úgy látszik a lustaság nagy úr...

Azzal hogy felismered és szereted a szépet, jó dolog. Egy ilyen God of War érthető, a hellén térség fénykorában sem nézett úgy ki, mint a játékban, csak hogyan passzol a felsoroltak közé egy ilyen DOOM?! Undorító egy játék, Marsi szutyok bányákban mászkálni démonokra lövöldözni, mi a szép abban? :F
De neked nem inkább King of Wushu, Dynasty Warriors, meg hasonló címekkel kellene játszanod? :K

???

(#16) XuChi válasza laposonly11 (#15) üzenetére


XuChi
(PH! addikt)

3 műszakban dolgozva mégis mikor tanuljon ?? Ez nem lustaság, hanem fizikai képtelenség!

A Doom csak az AAA kategória miatt került oda, meg az agyatlan jàtékmenete miatt :)

[ Szerkesztve ]

(#17) laposonly11 válasza XuChi (#16) üzenetére


laposonly11
(senior tag)

3 műszakban dolgozva mégis mikor tanuljon ?? Ez nem lustaság, hanem fizikai képtelenség!

- Én is nyomtam 3 műszakban, egyik kollégám levelezőn tanult borásznak vagy minek, szóval lehet, ha a munkáltatóval meg van beszélve és a vizsganapokra adja ki a szabadságot. Mondjuk 3 műszak mellett, tényleg rendkívül nehéz, de nem képtelenség.
De pont te reklamálsz, tudtommal a szorgos kínaiak hétfőtől - vasárnapig tolják! :C Feltéve hogy a nicked egy poén kamunév, ami talán a japán sushi akar lenni kínaiul? :U :Y

???

(#18) XuChi válasza laposonly11 (#17) üzenetére


XuChi
(PH! addikt)

Zenbudhistanégerkínai ősökkel rendelkező negyedik generációs magyar vagyok ;)

(#19) laposonly11 válasza XuChi (#18) üzenetére


laposonly11
(senior tag)

Azután meg átültetted a memóriádat ebbe a T-800 ba?! :))

???

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.