Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
danih
veterán
Szerintem marad is első egy ideig, nagyon jó lett. Jó játék, pozitív értékelések mind a sajtó, mind a vásárlók részéről, minden együtt van egy jó eladási mutatóhoz.
-
scyllafren
senior tag
Az első patch-al már ki is iktatták a csaló 500 golden key-eseket Azaz nem műxik a csalás. Aki még akar, az patch nélkül próbálkozzon, akkor talán megy
-
Sonja
veterán
válasz scyllafren #2 üzenetére
De vissza is állt az 1 vagy 2 kulcs? Mert az jó!
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
nonoka74
tag
Nálam is az első helyen van!
-
Sirandrish
legenda
Ehhez is lesz éjféli nyitvatartás valahol?
Remélem azt is felveszik..az előző kiegnél jókat lehetett kacagniEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sonja
veterán
válasz Sirandrish #6 üzenetére
Konzolok szervízében és az 576-ban tuti.
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
félisten
-
Wolverine
félisten
válasz Plazmacucci #11 üzenetére
A fenét. Egyszerűen hiába jó játék a Borderlands 2, a jövő héten szinte biztosan nem lesz az első helyen az eladásokat tekintve, mert a Blizzard megjelenései tarolni szoktak.
Persze a digitális eladásokat valószínűleg nem számolják, és a Mistset rengetegen vették meg a Blizzard Store-ból..."I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Xelloss
tag
válasz Wolverine #12 üzenetére
Most a jelenlegi (egyik) legnagyobb MMO-t , aminek hihetetlen a hypeja, nagy a tábora,aktív előfizetői száma ne hasonlítsuk a Borderhez. Nem is egy kategória. Amúgy nem is volt kérdés,ezt tudtuk ,hogy MOP lesz az élen.. Nem vagyok WoW-os ,de ez kb 95%-os esélyt kap tőlem..
Amúgy nekem nem jön be a Borderlands 2.. Az 1 se jött be.
"Sometimes to achieve the world one desires, one must take regrettable measures."- Solas
-
félisten
-
Wolverine
félisten
Ha megnézed, danih azt valószínűsítette, hogy a Borderlands 2 még hetekig listavezető lehet; ezért szóltam, hogy a Mists megjelenése ezt szinte biztosan kizárja. És akkor a FIFA 2013-at nem is említette senki, pedig Angliában a focis játékok is tarolni szoktak.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
félisten
-
Wolverine
félisten
válasz Plazmacucci #16 üzenetére
Nem. Ez egy cikk az aktuális sikerlistáról, és nem a Borderlandsről. Arról meg ne vitázzunk, hogy melyik játék fos, mert te nyilván a Mistset tartod annak, én meg az fps-eket en bloc.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
félisten
-
Wolverine
félisten
Állítottam ennek ellenkezőjét? (amúgy a WoW szvsz nem igazán ARPG, annál sokkal fontosabb benne a történet... mármint egyes játékosok stílusát leszámítva)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen