Hirdetés
- Mortal Kombat 1: Khaos Reigns - Így harcol Ghostface
- PlayStation 5 Pro teszt
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bestbuy játékok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
-
GAMEPOD.hu
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
chabeenop.
csendes tag
Szerintem aki nem platform fan és nyitott, simán megfertőzhető
-
icezozo
addikt
-
CSMilan
csendes tag
Valószínűleg aki nem hátrál meg elsőre a mérettől, az egy kis tapizás után szerintem akarni fog egyet. Ennyire még nem szerettem telefont. Nagyot alkotott a gyártó. És a frissítés utáni extrák meg bennt sincsenek. Már várom.
Egy negatívumot tudok mondani. Túl népszerű az ember ha társaságban előveszi.
Mármint a telefont. -
icezozo
addikt
-
icezozo
addikt
Mire jo egy Passport [link]
http://qwankido.hu/
-
legiaap
félisten
Tudom mit nem kérdeztem még. Az appokat a menüben lehet mappázni?
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
sasa134
addikt
Mobile Security with BlackBerry - John Chen [link]
Avanti Roma
-
icezozo
addikt
szetkaptak a Passportot [link]
-
phanze
aktív tag
Nekem is nagyon tetszik ez a telefon pedig nem vagyok főnők vagy irodai dolgozo még csak iskolába járó de majd csatlakozok a táborhoz sajna csak egy év mulva
-
jacis
nagyúr
Tényleg megéri gyűjteni/várni rá aki ilyet akar.
Nekem két hete van meg és imádom. Mióta megvettem nem volt kikapcsolva és a rendszer hibátlanul működik.
Tegnap reggel 5:30-kor vettem le töltőről és most 65%-on van. Ehhez hozzátartozik, hogy napközben Blend-et használok ami igaz hogy telefonon keresztül megy mégsem terheli annyira az akksit.
Ami nagyon nagy pozitívum és a telefon mellett szól az a kihangosítás minősége. Az első olyan telefon amit ha kihangosítva használok nem veszi észre az asszonypajtás és nem reklamál hogy nem ért semmitiPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
kekkola
senior tag
-
icezozo
addikt
a jo kis Passporton a Snap szeret beragadni latni,hogy nem a 10.3-ra irtak meg
-
-igu-
addikt
Én az aDownloader-rel jártam így. A megoldás az lett, hogy beállítottam: csak wifin dolgozhat és csak akkor, ha töltőre van dugva a készülék. Ha bármelyik feltétel nem teljesül, akkor a torrentek pause módba kerülnek. Ekkor a HUB-ban már rendesen ki lehet lőni az appot gond nélkül. Egyébként shutdown után is folyamatosan pörgeti a processzort 50%-os terhelésen, az meg nem jó.
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
icezozo
addikt
en csak azert raktam fel ,mert volt olyan kerdes,hogy csak akkor veszi meg, ha ez +ez a program telepitheto es kifogastalanul fut. onnan lehetett leszedni. de most kivancsisagkeppen egy masik Passportra is felraktam es annal ez nem jelentkezett .
nemszeretnek engem a droid programok vajon miert
-
Lall
veterán
Üdv, ma én is átvettem a Passportot. Igazából csak hétfőn veszem majd birtokba (dögrováson vagyok), csak nyomkodtam kicsit. Van valami jó FB Messenger app? Az áruházban találtam nativat, de fizetős. Szivesen fizetek jó dologért, de ha nem muszáj nem baszok ki feleslegesen pénzt haszontalan appokra. Szóval bármelyik messenger alternatívát használja valaki? Beépül a hubba? Vagy a fb appon belüli csevegést használjátok csak?
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
MiklosSaS
nagyúr
Csak most olvastam a cikket. Lassan egy eve hasznalok BB-t, iPhone, Droid phone es WP utan egyszeruen imadom. Hihetetlenul pozitiv elmenyt tud nyujtani e za joszag, pedig "csak" egy Z10-esem van.
A cikk alapjan most hataroztam el hogy a Z10 levaltoja a Passport lesz.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Janez0085
tag
Nos én itt a nagy várakozásban a Classic-re 4 nappal ezelőtt beneveztem egy Passportra. A legelső benyomásom az az, hogy nem fogom eladni a Classic miatt inkább lesz még egy számom Anno amikor bejött a 9900 és először a kezembe vettem rögtön a elkopott az a bizonyos Blackberry érzés, hogy ez más ez az ami kell nekem. Azóta sem volt szerencsém újra élni ezt az érzést de a Passport rácáfolt. 1 héttel ezelőtt vett egy barátom Passportot és amikor a kezembe vettem és bekapcsolt a kijelző tudtam, hogy 1-2 nap és veszek egyet. A méretétől/kinézetérõl annyit, hogy amikor valaki panaszkodik egy iPhone-nál arra, hogy nem tud leszedni mondjuk egy valamilyen fájlt a böngészőn keresztül azt a választ kapja, hogy "kit érdekel ez Apple megteheti" ez itt is érvényes, ez BlackBerry. Na ennyit a fanatikus érzelmekről a száraz tények:
1. Nem tudom miért panaszkodnak az uzemidőre én négy nap alatt kétszer töltöttem, úgy hogy egyfolytában nyomkodom.
2. Valóban nagyon széles kényelmetlennek mondható egészen 1 napig. Megszokod, hogy kell fogni tartani és utána fel sem tűnik max amikor lerakod egy másik telefon mellé és látod, hogy úristen mekkora
3. Bár én nem örülök ennek az egész androidos kezdeményezésnek de sajnos be kell látni legalább is úgy tűnik, hogy a BlackBerry World fejlesztése harmadlagos a cég számára. Viszont ez az Android runtime egyre komolyabb hatekonysaggal működik. Ami nekem kellett azt leszedtem és minden gyönyörűen fagyás mentesen működik (shazam,eredmenyek.com,OLX, Youtube stb...) Sőt!!! Kísérleteztem és rá raktam a GTA San Andreas-t és tökéletesen akadàsmentesen fut teljes kijelzőben, mintha erre a rendszerre lenne megìrva. Döbbenet. Szóval gamerek is vehetik egyre kevesebb hiányt fognak szenvedni, pláne hogy a kijelző minősége abszolút felsokategorias tehát alkalmas is mindenre.
4. A billentyűzettel kapcsolatban vegyesek az érzéseim. Nagyon jó vele írni, egyáltalán nem felesleges az erintésérzékenység szinte mindig használom ha valamit görgetni kell, vagy kell esetleg a kurzor, vagy épp szöveget kell kijelölni, a szavak törlése is nagyon jó használat közben nagy hatékonyságú újítás ez. Legalább is a pulzusmérőnel mindenképp Viszont ami nagyon zavar és ez borítja fel a billentyűzetről kialakúlt pozitív véleményem, hogy ha ékezetet akarok, akkor nyomva tartom a kívánt gombot és megjelennek a lehetőségek eddig ok az egész csak ha nem vagyok elég gyors akkor àtvàlt nagy betűre és törölhetem kezdhetem előről. Ez hosszú masodperceket vesz igénybe közben rajottem ha ràbökök a shift-re akkor vissza áll kisbetűre de én azt gondolom ez így érvénytelen, és kimondottan szar megoldás.
5. A nagybetűs problémámat leszamìtva nem igazán tudok mibe belekötni, a kamera olyan amilyen engem nem érdekel, az Android futtatás egyre jobb, 1-2 év és tökéletes lesz gyakorlatilag 2 oprendszer lesz egy BlackBerry-n. Ennek lehet örülni meg nem örülni. De mondjuk ha képes rá a QNX akkor miért ne? Ha ilyen minőségben halad tovább a BlackBerry nem kell aggódni szerintem, vissza szerzik azt a létszámot ami kell nekik a sikerhez. Ha jövőre is ebben a szellemben piacra dobnak 1-2-3 prémium telòt a BB10 folyamatos fejlesztése mellett biztosan nem lesz gond!
Hajrá BlackBerry!!
Eredeti gyártói Samsung, Google Pixel, Realme, Xiaomi,Motorola alkatrésze/szervizelés - Áfás számlával
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Politika
- Mesterséges intelligencia topik
- Mortal Kombat 1: Khaos Reigns - Így harcol Ghostface
- PlayStation 5 Pro teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fűzzük össze a szavakat :)
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Interactive Brokers társalgó
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...