Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa134
addikt
Nekem a Passport is kijelzővel a combom fele van, így nem kell megfordítani ha kiveszem a zsebemből, egyből kijelzővel felém van a kezemben, kényelmesebb. De mindenki máshogy hordja.
Avanti Roma
-
icezozo
addikt
en is kijelzovel kifele teszem
http://qwankido.hu/
-
sasa134
addikt
Na ma végre megrendeltem a hardshell tokot, pár nap és megkapom. Remélem zsebben sem lesz zavaró.
Avanti Roma
-
SharpSA
veterán
Lehet apk-t közvetlenül is telepíteni ezen a készüléken?
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
berek21
őstag
Sziasztok. Szeretném olyanok tanácsát kérni akik használtak már másfajta oprendszeres telefont is(főleg android). A helyzet az hogy telefonvásárlás előtt állok, és szeretném alaposan körüljárni a témát, ugyanis nem vagyok az aki évente cserélgeti a készüléket. Mondhatni hosszútávra keresek társat.
Amikor először megláttam a passportot rendesen ledöbbentem, de most már nagyon bejövős. Tehát a kérdésem az lenne hogy egy droidos készülékkel szemben mennyire alternatíva több évre előre tekintve?
Ha kell akkor megjelölök egy versenytársat is Oppo Find 7. Ebböl is látszik hogy a másik szempontom az, hogy ne jöjjön szembe minden sarkon a kütyü. Remélem ez nem hangzott nagyképüen.
Bocs hogy ilyen hosszú voltam, és előre is köszi ha rám szántok néhány billentyű leütést.[ Szerkesztve ]
Lancia Delta III eladó!
-
sasa134
addikt
válasz berek21 #1460 üzenetére
Milyen szempontok fontosak neked? Milyen appokat használsz, amiről nem tudsz lemondani? Ezek fontos kérdések. Ha egy stabil, logikusan felépített, igazi multitaskingot, remek üzenetkezelést biztosító rendszert keresel, hajrá. Mellé a Passport felépítése, ereje sztem elég garancia. Support lesz, az OS fejlődik, emiatt nem kell aggódnod. A telefon komoly cucc, nem fog szembejönni minden sarkon és garantáltan meg fogják bámulni - tapasztalat.
[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
kekkola
senior tag
válasz berek21 #1460 üzenetére
Ha pedig fontosak az alkalmazások akkor droid, bár én a helyedben inkább a htc-note-lg harmasból válogatnék. A sense stabilitása és sebessége első osztályú, lazán elveri az összes bb-t (a passportról nem tudok nyilatkozni). A passport sokkal különlegesebb viszont.
[ Szerkesztve ]
O+8T
-
kekkola
senior tag
válasz SharpSA #1463 üzenetére
Sztem a sebesség és a stabilitás nagyon fontos. Sajnos egyelőre még a passportot nem tudtam kipróbálni, ha bejön 100 alá használtan akkor rápróbálok valószínűleg. Bár snapi 801-el nem hiszem, hogy sok probléma lenne még egy sense-nexus páros mellett sem. A böngésző lehet esetleg necces, egyik bb-m esetén sem voltam kibékülve vele, lassúcska. Passporton talán a 801es aláteszi a kraftot
O+8T
-
berek21
őstag
válasz sasa134 #1461 üzenetére
Fontos appok a viber, skype duo. Legyen rajta jó böngésző, hogy tudjak fórumozni . Fontos még hogy legyen egy olyan alkalmazás ami tudja számolni a felhasznált adatmennyiséget és letiltani azt ha esetleg elérnék a limit közelébe. Lásd pl. 3g watchdog. Mailek szinkroizálása gmail fiókból gondolom megy. Zanzásítva ennyi lenne. Remélem nem sok.
[ Szerkesztve ]
Lancia Delta III eladó!
-
jacis
nagyúr
-
berek21
őstag
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Akkor rágyúrok a témára, főleg ami a BB Os-illeti, mert ez lenne az első szedres telóm. A mérettel valószínű hogy nem lesz gond, mert egy első generációs Fonepadról váltanék. Még majd azt kell kiderítenem hogy honnan érdemes rendelni, mert ahogy látom a hivatalos forgalmazónál sokkalta drágább mint a "gsm" boltokban. Azok talán szürke importból származnak?
Lancia Delta III eladó!
-
-igu-
addikt
Tegnap kétszer is belefutottam egy bugba.
Ha a kamera appot sűrűn inditgatja az ember, akkor a sokadik után újraindul a szecska.A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
-igu-
addikt
válasz sasa134 #1474 üzenetére
Gyári legfrissebb jaja.
A történet annyi, hogy fel percenként telefon előkap, telefonzár felold, fotós app indít, exponál, fotós app bezár, telefon lezár, zsebbe be. És ezt sokszor. Kb. a 20. fotó után adta fel a gép. Ha az appot nem zárom be, meg inditgatom, akkor nincs gond.
A félpercenkénti ismétlés meg nem túlzás, olyan helyen voltunk tegnap, hogy ihaj.Csak egy példa:
Szerk: annyi kiegészítés, hogy SD kártyára mennek a fotók, az szerintem a probléma oka.
[ Szerkesztve ]
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
SharpSA
veterán
-
SharpSA
veterán
Na csak összejön mobilról...
Itt. 2 év garanciával és 27% áfával. Ennél jobbat eddig nem találtam és ismerősöm is innen rendelte. Jelezni kell, hogy milyen billentyűzettel kell. Nekem a magyar kiosztás, azaz a qwertz kell.[ Szerkesztve ]
-
SharpSA
veterán
Az jó.
Jelenleg az egyik gépen így van telepítve a Viber, hogy ahhoz a telefonszámhoz nincs okostelefon. Kis trükkel megoldható egy pc-s androidos felülettel. Viszont ugyebár androidon az első év után fizetős a Whatsapp...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest