Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokobe
őstag
válasz Wiz Khalifa #100 üzenetére
Én is most tolom ki újra kb 2 misszió van már csak hátra jöhet a 2 megint aztán majd csak megérkezik a 3. rész is.
<---AMD___ATi--->
-
Wiz Khalifa
veterán
Na mivan?
Augusztus 5-e van 8óra már eléggé elmúlt és még semmi hír még mindig... Youtube csatornájuk is üres. Nem kamu véletlen?
Smoke some weed nigga!
-
Zsolt1
tag
válasz Wiz Khalifa #103 üzenetére
-
Petyyyyy
addikt
Ezek szerint New Orleans vagy csak a hecc kedvéért volt betéve ez a szám a végére?
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Wiz Khalifa
veterán
De sejtettem hogy 70-es évek majdnem. 1968. Jobb lenne ha 1960-70 közötti 10évet láthatnám a játékba hasonló módon mint pl a Mafia 2-ben. De sebaj. Csak gyöjjön oszt jóság lesz.
Smoke some weed nigga!
-
Petyyyyy
addikt
válasz Malibutomi #106 üzenetére
Ja hogy az egy voodo doll volt? Teljesen elsiklottam a részletek felett, annyira a videó hatása alá kerültem.
-
Petyyyyy
addikt
válasz Malibutomi #111 üzenetére
Nem, tényleg nem esik le tőlük az állam. De bízom benne, hogy ez csak a PS mivolta miatt ilyen.
Remélem nem kontrollerrel tolják PC-n is az illetékesek.Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
DFlash
tag
nem csak neked
-
félisten
Ha pre-alpha, akkor nincs gond, ha friss képek, akkor viszont van baj rendesen.
A videó hangulata nem rossz, de szereplők nem tetszenek, a főhős is antipatikus..
A szöveg tré, mintha sablonkönyvből olvasták volna... jó zenék sem mentik meg.
Összehasonlításképp Mafia II trailer. -
Malibutomi
nagyúr
Gameplay video: [link]
A tobbi resze nem rossz, de az autozas nagyon gaz szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
tPedro_
őstag
válasz Malibutomi #115 üzenetére
Pont most akartam linkelni. A grafika tetszik, jol nez ki, csak ez mar nem Mafia.
-
félisten
Semmitől felboruló autók, ütközésektől azonnal felrobbanó jármű, ugratás, borzalmas karakteranimáció (gyalogosok kanyarodása, épp olyan gáz, mint a 2-ben volt.. mintha sínen mennének..)..
A többi rész ugyanaz, mint az előző részben.. új város, új kocsik, kész.. szerintem az AI-hoz sem nyúltak, elnézve a videót.
Ez egy GTA V mellett mi akar lenni mégis?
Anno a Rockstar a GTA IV-nél behozta azt a mozgásanimációt, ami mellett a Mafia II rossz poénnak sem volt elegendő.. törésmodellről nem is beszélve.
Jól látszik, hogy itt sem lesz normális karosszériagyűrődés.
Francba már. pedig úgy reménykedtem, hogy tanulnak az előző részből. -
Petyyyyy
addikt
A látvány jó, viszont úgy fest nekem nem jön be a hetvenes évek. A főhős nekem sem tetszik egyébként és általában itt el is dől a dolog.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz FoxiestFox #117 üzenetére
Pont ez jutott eszembe, ugy nez ki az egesz autos resz mint valami 90-es evekbeli bugyuta akciojatek.
az a resz mikor labon lovoldozik egesz jo, de a tobbi... -
félisten
válasz Malibutomi #119 üzenetére
Szerintem ezzel a címmel végleg kivéreztetik a brandet, utána hosszú pihenő, ha valaki nem veszi meg a fejlesztőket ettől a töketlen kiadótól.
Poén, de a Rockstarral járnának legjobban.. megkapnák a motort, a Rockstar pedig csinálhatna egy vérbeli gengszterszimulátort, ami lehetne kicsit összetettebb mint a GTA, így nem ütné egymást a vásárlóik érdekköre.[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
válasz FoxiestFox #120 üzenetére
Nem ertem en azt, a 2 utan mindenhonnan az hangzott, hogy vissza teljesebb nagyobb tortenettel rendelkezo gyokerekhez. Erre a harom mar ugy nez ki mint valami arcade jatek.
-
félisten
válasz Malibutomi #121 üzenetére
Kb mint a Driver Parallel Lines, csak az szórakoztatóan volt szar, ez meg kínosan.
-
kokobe
őstag
válasz FoxiestFox #122 üzenetére
Mit vergődik itt mindenki tiszta cink szerintem baromi hangulatos és ütős game lesz de ti jó hogy ennyit szűrtetek le az egészből pár gamplay alapján...
<---AMD___ATi--->
-
Petyyyyy
addikt
-
félisten
Mások az igények, mások az elvárások mindenkinél.
Vagyunk itt néhányan, akiknek ebben a műfajban a Mafia első része volt a műfaj etalonja.
Mi azt szeretnénk, ha az a játék, abban a minőségben tovább tudna fejlődni, lépni előre, ahelyett, hogy fejőstehénné aljasítják.Ne mondd, hogy neked nem tűntek fel a negatívumok, amiket írtam...
Belerongyol a fickó egy blokádba autóval, erre minden szereplő jármű felrobban, felpattan... az üldözéses jelenetnél az üldöző autó egy apró kacsázástól felborul
Másik jelenetben belehajt egy másik autóba, az felborul és felrobban, míg ő megy tovább.
Megint másik, ugyanez a kocsi, elrántja a kormányt, és felborul...
Egy sárnehéz, amerikai kabrió. Nonszensz.
Az autós üldözéses lövöldözésnél, mikor lő hátra, a fegyver csöve átlóg a tetőn.
Az autók felrobbanása (maga a mechanika, effekt, lángok) UGYANAZ, mint a kettőben, ami már akkor is kínosan szarnak hatott.
Ugyanúgy felcsapódik a motorház, ajtók ki, lökhárító félig leszakad és ring kicsit, stb.WTF? Michael Bay a játék executive producere, vagy mi a frász lelte ezeket?
És minden csillog. MINDEN. A beton olyan, mint egy csillagszóró, napszaktól függetlenül. Az autós tűzharc szintén olyan, azt hittem, szilveszter van.A videó alapján a II-ben még helyenként meglévő hangulat és báj is ki lett hipózva.
Szóval ja, ezek alapján előre borítékolom nagyon jó eséllyel, hogy ez trágyalé, és semmivel sem élvezhetőbb, mint egy Driv3r (gigantikus bukta volt anno, a hype is alig bírta eladni), ezzel a Crazy Taxi-szerű vezetési fizikával pedig a játék lényegi része tűnik játszhatatlannak.De tényleg, ne legyen igazam.
Legyen élvezhető, a történetről még semmit sem tudunk, akár jó is lehet, de amit láttunk, láttuk, tehát cannot unfuck my brain, vagy hogy mondjam. -
Malibutomi
nagyúr
válasz FoxiestFox #127 üzenetére
A csillagszoros resz kemeny volt, lovik az autot, es ahelyett hogy lukadna, torne az ablak, durranna a gumi, csillagszorozik az auto. Erre irtam hogy kb 90-es evek akciojatek feeling.
De egyebkent ez valami nagyon alfa lehet meg. Mindenesetre ebben a formaban gaz. Az auto felborulasok meg amiket irtal. Arcade lovolde.
"és semmivel sem élvezhetőbb, mint egy Driv3r (gigantikus bukta volt anno, a hype is alig bírta eladni)"
Viszont a Driver SF visszahuzta azt, azt a reszt nagyon elveztem.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Malibutomi #128 üzenetére
Igazából én a 3-mal is elvoltam, jókat marhultam benne, a törésmodell a korában jónak számított pl.
A sztoriszál viszont nagyon bugos, és piszok nehéz volt.
Csak hát árnyékát sem hozta a korábbi Driver játékoknak. -
kokobe
őstag
válasz FoxiestFox #127 üzenetére
Nem írsz hülyeséget elismerem és nekem is egyből a driver 3-om ugrott be és abban is egyet értek , hogy az első rész az etalon a napokban vittem ki újra.Viszont remélem , hogy nem basszák a el a trailer nekem nagyon átjött remélem tudják mit csinálnak különben mehet a mafia a levesbe és az nagyon nem lenne jó ...
<---AMD___ATi--->
-
MolGabi
aktív tag
Sajnos ez borítékolható (volt) ... ez már nem Daniel Vávra forgatókönyv, nem Illusion Softworks .... attól tartok én is, ha önálló új cím lenne, akkor sem érné el a szintet ...
-
Wiz Khalifa
veterán
Én biztos megfogom venni. Furinak hat videó alapján a boruló robbanó autók de tuti nem ez lesz a végleges. Mafia 2-ben is ez volt a bajom hogy gameplay-en olyannak tűnt a kocsi irányítás meg minden mint amit egy 5éves csinált volna és végül mégsem olyan lett.
Csak azt sajnálom hogy a Mafia 2-őt még nem tudtam megvenni dobozosba hogy a gyűjtemény részét képezze.
Amúgy a GTA V-nél is a videókon nekem meg sok ismerősnek az autók irányítása pl fosnak tűnt. És végül tök faja lett.
Smoke some weed nigga!
-
félisten
válasz Wiz Khalifa #133 üzenetére
V-ről nincs tapasztalatom, de a GTA IV pl csak realistic driving moddal lett használható számomra - high car damage mellett. Élmény úgy vezetni.
A Mafia II vezetési fizikája egyébként jó, szimulátor módban, főleg kontrollerrel, de nekem hiányzott a kézi váltó.. -
Wiz Khalifa
veterán
válasz FoxiestFox #134 üzenetére
Sokan nem csipázták a GTA IV-nek az irányítását de én szerettem. Különbözünk szóval kinek ez kinek az.
De ha PM-be ellinkelnéd mondjuk ezt a realistic driving mod-ot meg a high car damage-t akkor megköszönném.
Én a Mafia 2-be mindig beleraktam alapból két dolgot. Az egyik a nagyobb törés. Na olyankor már szép volt mikor kiszakadt a kerék meg behorpadt a kocsi teteje mint az atom, meg a nagyobb koszolódási effektet. Én azt szerettem a legjobban mikor tiszta mocskos még a teteje is sáros. Na ezekkel nagyon jó volt.
Meg persze a Free Ride mod-al.
Smoke some weed nigga!
-
félisten
válasz Wiz Khalifa #135 üzenetére
-
Trailblazer
veterán
válasz Wiz Khalifa #135 üzenetére
Nekem is kimondottan bejött a GTA IV irányítása.
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- Mini PC
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Windows 11
- Mi történik egy netes csalás után?
- Facebook és Messenger
- Milyen RAM-ot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- LG Ultragear 32GQ85X Gamer monitor!32"/2560x1440/Nano IPS/260hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR600/HDMi 2.1
- RTX 3090 Ti (ha szereted a ritkaságot)
- Canon A-1 + Tokina 80-200mm
- Samsung SP-LFF3 - Hordozható Smart projektor - WiFi - Multi Bluetooth - HDR & HLG
- AKCIÓ!!! GAMER PC SZUPER ÁRON: i5-12400F/14600KF - RTX 3060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest