Új hozzászólás Aktív témák

  • Siriusb

    veterán

    válasz WhiteWalker #7574 üzenetére

    Idézve az Tudjukkitől:

    Global stable: hivatalos ROM, havonta vagy ritkábban frissül, OTA-n is. Kínai alkalmazásoktól mentes, de GAPPS van benne. Magyar nyelv elvétve található benne, de inkább angol nyelven használható.

    Global developer: hivatalos ROM, majdnem hetente frissül, OTA-n is. Kínai alkalmazásoktól mentes, de GAPPS van benne. Magyar nyelv elvétve található benne, de inkább angol nyelven használható.

    China stable: szintén hivatalos ROM. Havonta vagy ritkábban frissül ez is (OTA), de a kínai alkalmazások megtalálhatóak benne. GAPPS csomagot külön kell telepíteni rá. Angol és kínai nyelvet tartalmaz.

    China developer: Hivatalos, hetente frissülő ROM, OTA-n is. Kínai alkalmazásokkal, de GAPPS nélkül. Angol és kínai nyelvű.

    Xiaomi.eu stable: a china stable az alapja, de kipucolták belőle a kínai alkalmazásokat és telepítették a Google alkalmazásokat. Magyar nyelvet egyelőre nem tartalmaz. A frissítése megegyezik a china stable frissítési időpontjaival, az OTA kiszámíthatatlan, nem mindig működik, ezért manuálisan kell frissíteni.
    Nyitott bootloader + TWRP szükséges a telepítéséhez.

    Xiaomi.eu developer: china developer az alapja, tehát hetente frissül, OTA-n inkább nem. Google alkalmazásokat tartalmaz, de kínai applikációkat nem. Magyr nyelv nincs benne. Manuálisan frissíthető. Nyitott bootloader + TWRP szükséges a telepítéséhez.

Új hozzászólás Aktív témák