Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
boletus
aktív tag
Szegény masina,ha csak meglátja a hatodik,nyolcadik "hátulról nyomkodót" ,félelmében hányni kezd................pixelt.
-
@matthew@
őstag
válasz bostone #1251 üzenetére
iPad 4 lesz belőle annak fém a hátlapja meg igazából nekem az a fontos h bekapcsolom és megy, a droidnál meg több lehetőség van a lassulásra, bár egy ilyen gépnél nem biztos, de az Apple kijelzője nagyon aláz Meg a Gorilla Glass is a javára szólt, mondjuk e miatt még a Prime-on gondolkoztam, de ott a WiFi anomáliákat nem mertem bevállalni
A nyomkodást nem azért írtam, mert nálam az a rendeltetés szerű használat, de pl ha bent van táskában a kütyü, és utazok, akkor érheti pl olyan behatás sajnos.
[ Szerkesztve ]
Matthew 24:42
-
boletus
aktív tag
Nem jövök a nyitjára,hogy tudnám az albumborítókat felrakni a gyári zenelejátszó üres,színes kockáiba. Köszönöm a segítséget.
-
ystuc
tag
Sziasztok!
Péntek óta birtoklok egy ilyen kütyüt. Nagyon tetszik, de mégis szembesültem egy-két dologgal, ami miatt írok. Lehet, hogy már volt esetleg ezekről szó, ezért előre is boccs...
1; A bekapcsoló gombot van, hogy többször is meg kell nyomjam, hogy van valami törtnjen. Úgy érzem, hogy nem reagál sokszor és ez igaz kikapcsolt, illetve zárolt állapotban is. Ez előfordult mással is? Egyből garancia érvényesítéssel fogok indítani?
2; Az Asphalt 7 nem indul el, csak villog. Ez a Jelly Bean miatt lehet? Telefonomon ICS van, azon hibátlanul fut.
3; A Naptár alkalmazás még sosem indult el. Állandóan azt írja ki, hogy leállt.
Ha valakinek kell Flash, annak tudok segíteni, van hozzá telepítőm. Nálam működik.
[ Szerkesztve ]
Ajándék csónak ne nézd a lapát!
-
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok! Azt mondjátok, hogy a Covert Art Downloder az sd kártyára menti a borítót. A zenéim nekem ott vannak, tudom egyenesen oda menteni vagy egy külön mappa és onnan a megfelelő számhoz?
A másik kérdésem a PC-re letöltöttem a MP3 Id tag-ot. De nem igazán tiszta a használata. Hol találok egy jó pontos leírást hozzá? Vagy tudtok valami egyszerűbb programot? Az MP3 Id tag kicsit komplikált volt, borító átméretezés ide másolás majd onnan a tag-ba, ez így kicsit sok. Remélem nem mind ilyen. Előre is köszönöm a válaszokat. -
Petreszku
senior tag
Köszönöm a segítséget.
-
drlovi
aktív tag
jó reggelt !
tapasztaltatok olyat hogy sötét hátérnél olyan a kijelző mintha hullámozna?
-
András!
csendes tag
Sziasztok. Ma megérkezett !8nap! alatt a SanDisk 64GB micro SDXC kártya. Kicsit félve raktam be a különböző "hírek" miatt, de örömmel jelenthetem, hogy a csomagolásból kivéve mindenféle format nélkül tökéletesen működik 59.45GB mutatva ;-) csupán 68$ért szállítással! Mindenkinek csak ajánlani tudom!
-
Avicularia
veterán
válasz András! #1278 üzenetére
A kamu kártyák mindig a megadott méretet mutatják,rá is tudod írni az adott mennyiségű adatot. Csak a visszaolvasáskor szokott lenni a hosszúnézés. Innen szedd le a programot és teszteld le vele. Teleírja a kártyát aztán visszaolvassa, tutira ki lehet vele szűrni a fake kártyát.
[ Szerkesztve ]
-
András!
csendes tag
válasz mgTerminator #1280 üzenetére
Innen vettem http://www.ebay.com/itm/Sandisk-64GB-Mobile-Ultra-Micro-SDXC-MicroSDXC-Class-10-Memory-Card-SDSDQUA-064G-/221145830503?pt=Digital_Camera_Memory_Cards&hash=item337d519467
Még tesztelni nem volt időm, de mindjárt kipróbálom Avicularia által javasolt progival és jelentem az eredményt :-)
[ Szerkesztve ]
-
drlovi
aktív tag
válasz mgTerminator #1279 üzenetére
igen, hullámos. nem zavar mert általában ugye nem fekete képet nézek.:-) A nexus 7 emnél nincs ilyen, azért érdeklődtem.
Még mindig probálok billenytűhöz jutni kevés sikerrel! Mo-n nem beszerezhető, azt mondták 2- hét de lehet két honap is,szóval bizonytalan. Az usából lehetne rendelni , szállítással 35K lenne, hát nem tudom hogy várjak e még?! Az usb kéne nekem napi használathoz, ez meg igy elég gáz hogy lesporolták róla. -
András!
csendes tag
válasz Avicularia #1281 üzenetére
Ez komoly? 2 óra 20 perc a teszt? Na mindegy, most már végig viszem :-)
[ Szerkesztve ]
-
András!
csendes tag
válasz kaciokos #1285 üzenetére
Class 10 ha lement a teszt majd megírom mit mondott, bár HA valamennyivel eltér az eredetitől ami néhány sec eltérés lehet max, akkor sem kapok szívrohamot, mert legalább 8-10 ezer froncsit spóroltam meg.
nem tagadom biztos vannak hamis, vagy rossz minőségű cuccok de azoknak az ára már feltűnően olcsó és azokat kerülni is kell. Szerencsére eddig nem nagyon faragtam rá ezekre, max 1-2 ezres tokoknál más szint küldtek de utána újra küldték, bár nagy értékű elektronika cuccot még nem kockáztattam (pl. tablet, vagy mobil, stb.)
[ Szerkesztve ]
-
Avicularia
veterán
válasz Avicularia #1288 üzenetére
Megnéztem itteni svéd árlistában és kb. 100 svéd koronával (3300 ft) drágább, ha itt Malmöben besétálok a boltba és megveszem.
-
drlovi
aktív tag
válasz Avicularia #1290 üzenetére
Igen, ha jól számolom akkor 45K körül. Itt németben is lehet , de 150€. Kb azonos. Akkor az Usa impotz jönne ki legjobban 35K -ért. Egy magyar kiosztásunak jobban örültem volna. Ha elöbb tudom hogy milyen bonyolult a beszerzés ,akkkor komplett veszem meg. az biztos.
A német webshopokban szerepel, de mindenhol csak rendelésre.
[ Szerkesztve ]
-
drlovi
aktív tag
válasz Avicularia #1292 üzenetére
Ez lenne. 120€ igy. Van vám ? ? erre nem is gondoltam...,
Igy már nem buli. Akkor várok amíg lesz otthon, és onnét szerzem be. A bill. hiányzik nagyon, de majd valahogy kihuzom.
[ Szerkesztve ]
-
Avicularia
veterán
Ha EU-n kívülről jön akkor vám ami nem sok és 27% áfa jön rá ha megfogják a vámon. Ha DHL vagy hasonló futárcéggel küldi az eladó akkor 100% hogy fennakad a vámon. Márpedig ez a USA-ből jönne amit linkeltél. Ha megfogják ez kb. 155€-ba lesz a végén ,mert a postaköltségre is kell vám áfát fizetni.
-
András!
csendes tag
Ez 118$ és nem euró (nem mindegy ) szállítással együtt 35eFt-ra jön ki, az nem rossz
Kérheted hogy úgy küldje hogy ajándék, és postával jön, nem ezekkel a különféle drága szállító cégekkel, így kicsi az esélye hogy vám lesz rá. Ahogy látom Németországba van beállítva a szállítási címnek (legalábbis így van a linkben megadva) oda meg megint mások az áfák és adók. De én az ajándék "trükkel" eddig nem fizettem vámot.Nekem is fehér kellene, mert fehéret vettem dock nélkül, el is mentem ezt a linket, mert én most már 2 hónapos használat után még nem hiányolom annyira, majd ha folyamatosan érzem a hiányát beszerzek egyet.. Kösz a linket
[ Szerkesztve ]
-
Avicularia
veterán
válasz András! #1295 üzenetére
Ja meg jön rá a szállítási díj. Ahogy olvastam eléggé rászálltak a magyar vámosok a külföldi rendelésekre. Mindig úgy kell rendelni,hogy ha fennakad a vámon akkor is megérje. De ti tudjátok, én nem rendelném meg ennyiért. Az hogy Németország van beállítva az csak akkor érdekes ha valóban oda is szállítja. Azt hiszem most ott 19% az áfa
-
drlovi
aktív tag
válasz Avicularia #1294 üzenetére
Akkor meg már megvehetném itt is. A fekete színben jóval olcsóbb. 80€ szállítással, azt megkockáztatnám ha fekete kéne.De így akkor marad a várakozás. Egyenlőre.
András! Ezt mentsd el magadnak! Magyar kiosztású, és 33 ezer forintba került tavaly. Azt az információt kaptam a boltból , hogy lesz idővel. Figyeljem az oldalukat. Azt mondta a srác, hogy a nagy kérnél van beszállitáson, ami lehet 2 hét , de lehet két hónap is!
Irtam az Asus Magyarországnak is. Ők megadtak 3 Nagykernek az elérhetőségét. Itt az elsőnél nincs ilyen termék, a másik kettővel még nem vettem fel a kapcsolatot.
[ Szerkesztve ]
-
MrPetya19
addikt
válasz Avicularia #1294 üzenetére
Miért akadna fent? A razrom dhllel jött, és értéknek 15 font volt feltüntetve, és egy beszélő macinak volt megnevezve.
,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
András!
csendes tag
Köszi drlovi (bár az ipon.hu - val vigyázz mert engem egyszer át akartak vágni egy 50eFt-os mediaplayerrel, de nem sikerült nekik)
Avicularia picit szerintem paranoiás vagy nem akarok személyeskedni, igazad van, alap kockázat, de ezzel a hozzáállással nem lehetne rendelni semmit külföldről, pedig sokat meg lehet spórolni..
Én inkább a drágább cuccokkal vagyok úgy mint te, mert én inkább jobban aggódom a garanciáért, és ezért nem is rendeltem nagyon drága elektronikai kütyüt (gondolok itt 100eFt felletti telóra vagy tabletre, tv, bármi) "csak" egy 1000 eurós dolgot rendeltem, de az nem elektronikai volt, és azonnal bevizsgáltattam ahogy megkaptam...Szóval szerintem a gari érvényesítés fontosabb probléma, mint a vám..
Max fennakad, akkor is kb itthoni áron kapja az ember, de ha nem akkor még jobb főleg ha itthon nem is lehet kapni. (bár szerencsére ahogy mondtam nekem nem hiányzik egyenlőre a billentyűzet)
[ Szerkesztve ]
-
András!
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest