Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
technoboi
tag
lehet rosszul gondolom, pont azért kérdezem inkább előtte
egy 7"-es "kici óccó kínai" tabletem már volt, tehát tapasztalatból tudom hogy munkahelyi email, facebook, netrádió, pokerstars...stb nincs gond. egyedül a torrent miatt van még laptopom, de ha külső merevlemezre simán lehet menteni filmeket, aztán azt csak átdugom a tv-be és már mézhetem is, akkor mindenképpen váltok.
és ha gamepad is működne akkor az lenne a hab a tortánIphone 14 Pro Max / Apple Watch 7 45mm / Airpods 3
-
Avicularia
veterán
Sziasztok
Gondolkodok egy ilyen megvételén,wifi only lenne.
Rootolni illetve custom romokat lehet rá rakni garanciavesztés nélkül?
One X-nél elegem van belőle,hogy nem lehet hozzányúlni,csak ha eldobod a garit és nem úgy néz ki,hogy meg tudják törni a védelmet egyelőre. -
ntomka
nagyúr
válasz technoboi #202 üzenetére
A winyó biztosan működik. Kollégám állítása szerint a TF101-en is megy az x-box kontrollere, feltételezem nincs akkora regresszió, hogy ezen ne menne.
(#203) Avicularia: Tudtommal itt is garivesztéssel jár. De van olyan készülék, amelyiknél ez nem?
[ Szerkesztve ]
ツ Headphones on - World off
-
-
Drizzt
nagyúr
válasz technoboi #202 üzenetére
Nekem TF101-em van, a kettővel ezelőtti előd. Torrentre tTorrentet használok. Jön jól, de annyi baja van, hogy eléggé megfogja a tabletet. Tf300-at lehet messze nem ennyire, csak ott van a plusz két mag... Tv-ről nézni meg úgy a legegyszerűbb, ha van DLNA támogatás, hogy streameled wifin. Winyó hozzákapcsolása nálam nem megy, mert nekem nincsen dokkoló\host adapter, de azok valamelyikével elvileg megy.
I am having fun staying poor.
-
csharles
csendes tag
Megkérdezhetem azokat, akiknek van, hogy pl. Prezi előadásokat/prezentációkat lehet-e rajta nézni? Ezt például köszi.
-
Avicularia
veterán
Hát szerintem nagyjából minden androidos készüléket lehet rootolni garivesztés nélkül,mivel az eredeti állapot visszaállítható.
A HTC One X-en mivel még nem tudták feltörni a bootloadert,csak a htc oldalon keresztül tudod nyitni a telefont,amivel automatikusan le is mondasz a garanciáról.
Kérdésem erre irányult,hogy van-e normális rootolási lehetőség,illetve ennek is zárva van a bootloadere,mivel szintén tegra 3-as mint a one X. -
ntomka
nagyúr
válasz Avicularia #209 üzenetére
Egy ilyet találtam. Van hivatalos unlocker progi, de ezt írják hozzá:
"Before you download, install, and use the Unlock Device App you acknowledge and assume complete risk to the quality and performance of this App, including but not limited to the following: once you activate the App you will not be able to recover your ASUS product (“Original Product”) back to original locked conditions; the Original Product with the activated App will not be deemed the Original Product; the Revised Product will no longer be covered under the warranty of the Original Product; the software of Revised Product will no longer be deemed the software of the Original Product and can no longer receive ASUS software updates; your purchased digital content may also be affected."
Na most xda-ról úgy rémlik, hogy van olyan is, amivel vissza lehet zárni, de most hirtelen nem találom.
-
ntomka
nagyúr
válasz Avicularia #211 üzenetére
Nem szól ki, csak valszeg nem tudod visszazárni, ahogy látom. Összekevertem az unroot dologgal ezt. Relock progit nem találtam xda-n.
Szerk.: így van, rákerestem máshogy xda-n, és írják is, hogy nem lehet visszazárni a bootloadert, tehát a gari ugrik.
[ Szerkesztve ]
-
-
Drizzt
nagyúr
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Avicularia #215 üzenetére
Arra. Én is kíváncsi lennék miért ilyen lényeges.
-
csharles
csendes tag
Azt megkérdezhetem, hogy pl. az Asus Padfone-hoz nem-e jó mondjuk a TF201 vagy TF101 dokkolója? Vagy mindegyiknek megvan a sajátja? Köszi
-
ntomka
nagyúr
válasz Avicularia #219 üzenetére
Lehet, hogy új, de ICS van rajta. Le lehet benne tiltani az alkalmazásokat.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Avicularia #219 üzenetére
Alapvetően nem root kéne ezeknek, hanem egy normálisan megírt oprendszer. Backupnak teljesen alap dolognak kéne lennie.
[ Szerkesztve ]
-
Avicularia
veterán
válasz r3dsnake #222 üzenetére
Most arról én nem tehetek,hogy nincs normális backup root nélkül. A one X-nél is mit mérgelődtem, beállítottam mindent aztán pár nap múlva észrevettem egy pixelhibát. Leadtam a szolgáltatónak,persze előtte gyári visszaállítás,mert ki nem adom a kezeim közül adatokkal tömve. És milyen jó lett volna ,mikor visszakapom,csak fel kellett volna raknom a titaniumos mentést,de nem ,szenvedhettem vele órákig megint.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Avicularia #223 üzenetére
Ez így elég gáz. Mondjuk még mindig inkább backup hiánya, mint gari hiánya a root miatt.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Avicularia #225 üzenetére
Amúgy az androidnak pont az ilyen dolgai miatt gondolkozok azon, hogy nem tartom meg a transformert hosszútávon, max használom 2-3 hónapig és megválok tőle.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Avicularia #227 üzenetére
Hát ahogy érzed. Nekem az android nem szimpi. Nagyon szétszórt rendszer csomó hülyeséggel.
-
ntomka
nagyúr
válasz Avicularia #221 üzenetére
Nekem is hiányzik, szeretem mókolni a telómat is (Optimus 2X), de a tableten még eddig elvagyok. Nem is azért vettem, hogy egész nap hegesszem rajta a ROM-okat.
-
delbarta
senior tag
Samsung Galaxy S3 + Samsung Galaxy Tab2 P5110
-
bostone
addikt
Usb 3G stick-el próbált valaki netezni? Működik?
-
r3dsnake
nagyúr
Nos megvan a TF300, még csak most ismerkedek vele (és a rendszerrel is), viszont lenne 1-2 kérdésem. Pl a gmailes leveleimet miért nem mutatja a főoldalon a számláló? Csak ha az emailen belül állítom be, akkor látszik. Chrome-ban nem tudok ékezetes betűket írni. Az auto fényerő furán működik, ha bekapcsolom, akkor leugrik nullára, ha fény felé tartom a táblát felugrik, viszont onnan nem megy lentebb sötétben. Ez valami bug ? Jah és csak konnektorból tölthető, usbről nem?
Előre is köszi a válaszokat!
-
ntomka
nagyúr
válasz r3dsnake #233 üzenetére
Igen, az az email számláló annyit tud. Miután erre rájöttem, le is takarítottam a képernyőről, mert így felesleges.
Az ékezetes probléma inkább billentyűzet beállítás probléma lesz. Milyen billentyűzet alkalmazást használsz?
Az auto fényerőt én kilőttem, mert tényleg használhatatlan. Annyira nem probléma, mert az értesítési panelon egyből állítható a fényerő.
Igen, csak a töltőről tölti az akksit. A tábláknak, főleg ennek, elég nagy kapacitású az akksija. Az usb alap leadott áramerősségével sosem töltene fel.ツ Headphones on - World off
-
r3dsnake
nagyúr
Hi! Köszi a válaszokat. Nem használok semmilyen billentyűzet programot, de magyarra van állítva minden.
Amúgy tegnap használtam valamennyit, éjszakára rátettem a dokkolóra, és az a furcsa, hogy a tábla 70%on van most, a dokkoló 90. Nem kéne a dokkolónak a táblát mindig feltöltve tartania?
Köszi!
-
ntomka
nagyúr
válasz r3dsnake #235 üzenetére
Más alkalmazásban mennek az ékezetes betűk?
Az akksit kéne töltenie mindig. Előfordult nálam is, hogy nem töltött rá. Ahogy olvastam, korai fw verziókban ez durván jelentkezett. A .30-as verzióra javítottak rajta, de ezek szerint nem tökéletes.
-
r3dsnake
nagyúr
-
chadi
csendes tag
sziasztok!
300T-hez autós töltőt hol tudok venni?
És egyátalán milyen kell hozzá?bármilyen univerzális jó hozzá?
bocsi de nem nagyon értek hozzá.előre is köszi
-
r3dsnake
nagyúr
Amúgy nálad is jelentkezik ez a dinamikus kontrasztos dolog? Pl fehér képernyőn vagy, átváltasz feketére és fokozatosan pár lépcsőben állít a kontraszton. De van amikor homescreen lapozásnál is észrevehető. Auto fényerő nincs bekapcsolva. Főleg alacsony fényerőn jelentkezik ez.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
Gifeket meglesem majd, viszont próbáld ki légyszi úgy hogy power saver módra állítod, minimum fényerő, és úgy váltasz ablakot világosról sötétre. Kéne 2-3 fokozatot fényerőt állítania. Pl böngészőből vissza menübe. Vagy úgy is jó lenne ha galériából fehér képről váltasz feketére. De fontos, hogy a 3 mód közül az energiatakarékoson legyen, és minimum fényerőn. Rágugliztam, máshol is írták ezt a dolgot, szóval nem egyedi jelenség nálam, de érdekelne, hogy minden tábla csinája-e ezt a dinamikus fényerő dolgot. Pl a sony xperiaknál láttam már ilyet.
Amúgy nekem úgy tűnik 70% alatt tölt csak rá a billzet a táblára. Frissítések fel vannak pakolva. Ez így biztos, hogy oké?
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
-
ntomka
nagyúr
válasz r3dsnake #243 üzenetére
Valóban csinálja, de ez szerintem ennek a módnak a sajátja lehet. Ahogy nézem folyamatosan dinamikusan állít egy picit a fényerőn. Gondolom ha nem szükséges, akkor lejebb veszi, ezzel is spórol az akksin.
Az alkalmazások nálam sem jelennek ott meg, de ez így van a telómon CM9-nél is.
-
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
A tegnapi nap folyamán volt szerencsém élőben is megtapogatni egy ilyen masinát. Sajnos, nem túl sok időm volt rá, hogy jobban szemügyre vegyem, de máris van kérdésem.
Ezeken az oldalon lévő videókat meg tudják nézni ezen gép tulajai?
[link]
[link]Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
r3dsnake
nagyúr
Megneztem, es nincs semmi gond a gifekkel nalam gyari browserben. Amugy azt vettem ma eszre, hogyha be van dugva a tolto a tablaba es teljesen fel van toltve, akkor ha kozel teszed a fuled a toltohoz, halkan zug. Ez normalis amugy, szoval ne foglalkozzak vele? Asszem bizonyos lenovo notiknal is csinal ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest