Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Megjelenés dátuma 2020, április 15. Megvásárolható 2020, április 24-től .
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalanchoe
senior tag
-
kalanchoe
senior tag
válasz kleinguru #1052 üzenetére
Tudom, hogy nem kifejezetten fólia, de megoldottam, a hátuljáról levettem, ollóval pedig szépen levágtam a “csatlakozásnál”. Telefonálni fülessel szoktam, szóval a hangszóró eltakarása nekem nem gond. A napokban meg majd úgyis veszek rá fóliát, csak amíg nincs beszerezve, nem szeretném, hogy karcolódjon.
-
gonger
senior tag
válasz kalanchoe #1053 üzenetére
Én sosem évekkel ezelőtt próbálkoztam gagyi kínai fóliákkal, sosem lehetett felrakni azokat rendesen.
Tudom, hogy ma már üvegfóliák is vannak de az elmúlt 6 évebn a samsungjaimon sosem használtam és nem karcolódott így sem. Igaz nem hordtam kulcs és aprópénz mellett.
Van létjogosultsága a fóliának így szerintetek az iphone-on? egy esésnél véd annyit, hogy ne törjön a kijelző legalább? -
wandor0930
aktív tag
válasz kalanchoe #1051 üzenetére
Legközelebb azért ezeket az infókat tedd mellé ha kijelzőidőt írsz mert ha valaki csak rákeres nagyon beviszed a málnásba.
(nem általános használat egy mobilnál hogy meg van fosztva a hálózattól)
Ezek sem feltétlenül reprezentatív példák de a valósághoz kicsit közelebb állnak.Zenét hallgattam bluetooth hangszórón, az elsőn youtube-ról aktív kijelzővel a másikon musi-val lezárt kijelzővel aktív 4G-használattal (szóval nem wifin).
-
kalanchoe
senior tag
válasz wandor0930 #1056 üzenetére
Majd ha lesz teljes üzemidős kép, feltöltöm, valamint részletezem a használatot.
-
kalanchoe
senior tag
mai akkueredmény:
[kép]
[kép]
[kép]Ebből a valós képernyőidő kb. 7 és fél óra (mikor levettem töltőről, 1 óra 48 perc volt).
Fényerő 30-40 százalékon mozgott többnyire, azonban 30 percig használtam max fényerővel. Nagyrészt repülő üzemmódban (WiFi hívással) használam, azonban mobilneten is lógott egy-két órát. Low power mode végig bekapcsolt állapotban volt.
Használatban tulajdonképpen sok sorozatnézés (Netflix, tv) böngészés (Safari + hirdetésblokkoló) némi social media appokkal (Twitter, FB, Messenger) megfűszerezve. Háttérben sokszor ment Music. Szerintem annyira nem vészes, főleg az akku méretéhez képest. -
lenovomen
aktív tag
Szelfiket nektek milyet készít? Jók a színek? Elsősorban napos időre vagyok kíváncsi. Nem túl narancsos árnyalatú a kép?
[ Szerkesztve ]
-
kalanchoe
senior tag
válasz #40993792 #1060 üzenetére
Szívesen, örülök, ha segíthetek.
Próbáltam minél részletesebben leírni a felhasználást, hiszen az akku is igényektől is függ, nem mindenkinek felel meg ez az üzemidő, például ha folyamatosan játszanék egy telefonon, fix, hogy nem erre esett volna a választásom, azonban így nincs problémám az akkuval, mert többnyire mindennapi taskokat futtatok, néha egy kis videószerkesztéssel karöltve.
Egyébként kellemes meglepetés volt az üzemidő számomra, először féltem, hogy ilyen kis akku mellett merülni fog, mint a titanic, de teljesen meg vagyok vele elégedve, folyamatosan használnom kellett, hogy le tudjam meríteni. Powerbank, meg napközbeni töltés hálózatról nálam sem kizárt, szóval ez még egy olyan pont, ami erősíti bennem, hogy akku téren sem döntöttem rosszul. -
kalanchoe
senior tag
válasz radi8tor #1067 üzenetére
Nem csoda, egy ideje a Telekomos topikban sem napirend, és a Telekomos GYIK-ben sem találni ezzel kapcsolatos információkat sajna. 🙁 (“íratlan szabály típusú)
Én még tavaly kapcsoltattam be, nyáron, amikor elindították, tökéletesen működik egyébként, én is csak ajánlani tudom ezt a funkciót. -
kalanchoe
senior tag
válasz radi8tor #1070 üzenetére
Szuper, használd egészséggel.
Ez az oldal pont elkerülte a figyelmemet, itt leírják, hogy külön kell aktiválni, én sajnos csak a GYIK oldalt néztem meg. (Itt írják az üzenetküldést is, egyik esetemben SMS-es funkció nem működött, megpróbáltam aktiválni egy másik iPhone-ra, és ott mindig hibaüzenetet küldtek vissza, szóval maradt a chat-es megoldás.)[ Szerkesztve ]
-
kalanchoe
senior tag
Hozok néhány fotót, amit az SE-vel készítettem, ha esetleg valakit érdekel, milyen fotókat tud készíteni a mobil. Van benne sima automata, és néhány makrolencsével lőtt is, egyik sem szerkesztett. (Makrolencse faék kínai cucc, de ettől eltekintve szerintem teljesen használható.)
[ Szerkesztve ]
-
kalanchoe
senior tag
válasz pecccccccca #1073 üzenetére
Rendben, azt tudom, hogy a fókusz nem lett jó rajtuk, ezeket főként a színek miatt töltöttem fel.
-
Ringman
nagyúr
sziasztok!
az alábbi használat mellett kibírna egy napot a telefon, (reggel ~7-8kor töltőről le, majd este 8-9-kor kerülne töltőre), vagy inkább xs-t nézzek erre: (11-est nem akarok, az szélesebb tokkal együtt a kelleténél):
2-3 óra telefonálás
max 2-3 óra mail/net/egyéb kijelzőhasználat (de nem játék)
esetenként 50-100 fotó készítése (helyszínbejárás)---
elolvastam a notebookcheckes tesztett, ott a középszerű hanghívásminőséget hozták negatívumként, ez a jellemző, vagy kifogtak egy hibás/gyengébb darabot?While there is a noticeable echo when using the speaker, it is still suitable for use in quiet environments.
sokszor használom kihangosítva a telefont (igazából az esetek 80%-ában vagy headsettel, vagy kihangosítva), ha visszhangzik vagy gyenge ebből a szempontból a se 2020, akkor az első kérdésem tárgytalan is.
köszi a választ!
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
t_laci
csendes tag
válasz Ringman #1076 üzenetére
Szia,
az akksiról nem tudok pontosat nyilatkozni, mivel én nem így használom. Nálam kb 4 óra kijelzőidő van egy nap. Ez sok viberrel, böngészéssel és kevés játékkal jön össze. Mellette van kb fél óra telefonálás. Fotó egyelőre csak próba szinten. Így kb másfél napnál rakom töltőre 20%-nál.
A minap kocsiban hívtak, és a telefont kihangosítva használtam úgy, hogy a váltó elé volt letéve a fakkba. Én jól hallottam és a másik oldalról sem jött panasz. (a saját kocsimban van kihangosító, de ez nem az enyém volt és nem tanítottam hozzá a telefonom, mert kivételes eset volt, hogy ezt vezettem) -
Ringman
nagyúr
-
szetib
tag
Azt is írjátok le legközelebb, hogy LTE-3G-2G van a hálózati beállítás, mivel elég nagy különbségek kijöhetnek így. Nagyon nem mindegy.
-
eventus
veterán
Sziasztok! Ceges telefon lenne, amin csak telefon es mail menne. Bongeszes, kozossegi egyeb nem. Van aki igy hasznalja es mennyit bir? Koszi.
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
eventus
veterán
válasz pecccccccca #1081 üzenetére
Ez jo hir, koszi
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
kalanchoe
senior tag
válasz pecccccccca #1081 üzenetére
Csatlakozom, szerintem simán kibír egy napot így, sőt, még másnapra is maradhat benne szufla. Főleg, ha akkukímélőben van/nem max fényerőn.
[ Szerkesztve ]
-
col
addikt
Üdv a tisztelt tagoknak.
Csatlakozom a társasághoz, tegnaptól egy Se 64 fekete (Telekomnál vásárolt) készülék tulaja vagyok.
Alapvetően egy 3 éves 7 Plus utódja lett, illetve van mellette egy céges 6 Plusom is.
Eddig tetszik, a "költözés" is remekül ment.Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
pcnet
addikt
Szia!
Grat a készülékhez! 6/7 Plus után mennyire furcsa a méret? Én egy OnePlus 6ról fontolgatom a váltást, ideiglenesen átköltöztem Galaxy A3 (2017)-be, nagyjából egyforma méret és mindkettő mai szemmel méretes kávával rendelkezik. A3 marha kényelmes mint telefon, imádom, hogy zsebre lehet vágni, de yt-nál, böngészésnél, játékoknál (Clash Of Clans, Shakes & Fidget, Ingress) kényelmesebb a nagyobb kijelző. Nagy a dilemma.
Más: Mobilvilág SE tesztjében mondta a srác, hogy ha túlmelegszik a telefon, akkor visszaveszi a fényerőt. (Mint eddig minden általa használt iPhone.) Ez mennyire igaz? Ingrrssel órákat sétálok, sokszor 80%ban napon, megy mobilnet, gps és a kijelző max fényerőn. Egy Huawei P10 esetében pont a kijelző elsötétülés miatt álltam el a vásárlástól. 10 perc ingress után 15 perc árnyékban ácsorgás volt.
A3-nál és OnePlus 6-nál nem tapasztaltam még ilyet.
Köszi szépen a segítséget!
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
col
addikt
Kisebb valóban, szokatlan egyelőre, de kezelhető A billentyűzetnél, íráskor kell nagyon figyelni inkább, mert ott könnyebb mellényúlni.
Nekem már sokszor a Plusok túl nagyok voltak, körülményes volt a használata, "szállítása", zsebben nem fért, ott nem is hordtam sose. Táska vagy kabát, dzseki zsebe kellett, nyáron ez macerás volt. Ebből a szempontból ez kompaktabb, kezelhetőbb.
A túlmelegedés valós jelenség, de ez inkább nálam nyáron, kocsiban volt. Akkor a légkondi sokat segített, bár én mindig tokban hordtam ezeket, úgyhogy amiatt könnyebben melegedett és nehezebb volt a hűtése is. De nem túl gyakori és főleg nem rendszeres dolog, csak a már nagyon extrém melegben csinált ilyet. Ha éri a levegő és nem teszed ki sokáig közvetlen erős napsütésnek, akkor nem lesz ez komoly gond.
Én csak ajánlani tudom, mert az árához képest nagyon jó készülék, gyors (sok más csúcstelefont is kenterbe ver a sebessége), szép a képe, sokáig kap még támogatást is majd. A kijelző mérete meg szokás kérdése, de nekem végülis ez a méret is bejött most. Játékra nem használom, filmet sem nagyon nézek, de nejem a régi SE-vel játszik és videókat is néz néha, sose panaszkodott, pedig az ennél is kisebb[ Szerkesztve ]
Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
zmtTom
aktív tag
A kijelzője tényleg jobb picivel mint a 8-é? És ha igen akkor miben lehet észre venni? Illetve a kameráról olvastam hogy jobb újabb mint az XR kamerája? Igaz ez?
Az akkut hagyjuk
Köszönettel -
col
addikt
Nem tudok összehasonlítást tenni, a 8-at nem ismerem, de az SE-nek nagyon impozáns kijelzője van. Szép éles, remek színekkel és jó betekintési szöggel, napon még nem próbáltam, hogy akkor mennyire olvasható. Most nemrég váltottam sötét témára és úgy is nagyon jó, sőt . A TrueTone és stb, szintén jól teszi a dolgát. A kamera nem jobb talán, de az A13 chip nagyon teszi a dolgát. Amúgy szép képeket lő, sok beállítással és a képszerkesztő része is jó.
Én tegnap este vettem le töltőről, a költözés után, de azért egyfolytában piszkálom gyakran most is és még 64%-on van az aksija Szerintem nagyon túl lett tolva ez a "gyenge akku" téma az új SE-nél.[ Szerkesztve ]
-
zmtTom
aktív tag
Lehet vele olyan selfiet csinálni hogy fekete a háttér az ember mögött? Úgy mint a 11 proval?
-
col
addikt
válasz Create. #1092 üzenetére
Értem én. Csak ez tényleg erősen függ a használattól. Nekem a 7 Plusom is ment simán 2 napokat, vagy még többet is egy töltéssel, pedig most már csak "elvileg" 88%-os az aksija, 3 éves és még nem lett cserélve. Nyilván erre azt mondják sokan, hogy alig használom, pedig én is viber, mail, messenger, hírek, face, stb. csak nincs állandóan a kezemben és nem percenként kapcsol emiatt be a képernyő, ami a legtöbbet fogyaszt. És szentségtörő módon alapvetően éjjelente töltöm, egész éjjel ott van a töltőn
Szóval aki egész nap lóg a telefonon, játszik, filmet néz, face, messenger, viber megállás nélkül szinte, annak valóban kevés (lehet) az üzemidő és az aksi kapacitása, de nem is erre tervezték szerintem. Az én viszonylag visszafogott és nem power user használatomnál szerintem ez is bírja majd a másfél-két napot.Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
rene0619
aktív tag
Én is vacilláltam SE és 11 között, nagyobb kijelzős androidról váltottam. Végül a 11et választottam. Sokkal életképesebb számomra. POnt egy A3ba költöztem bele pár napra én is, a méret tök jó, de a kisebb kijelző számomra nagyon sokszor hátrány volt, így maradt a nagyobb 11. És nem bántam meg eddig.
-
-
rene0619
aktív tag
-
col
addikt
Egy kis statisztika egy nap után, az első aksi töltést követően. Tegnap este 6 után vettem le a töltőről és most pár perce csináltam a képernyőmentést az aksi statisztikai oldalán. Tény, hogy nem hajtottam "csapágyasra" a telefont, lényegében az általam megszokott, a számomra mindennapi módon használtam. Nekem megfelelő lesz, az én szokásaimhoz, igényeimhez bőven jó.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest