Új hozzászólás Aktív témák

  • okoska74

    senior tag

    válasz JamesLavelle #5271 üzenetére

    Én pl. az iTunest nem szeretem ezért az Syncios -t használom fájlok átvitelére pc - telcsi között. Ha lementettem a fényképeket, zenéket, videókat, stb. akkor a telefonról törlöm, majd a Nemrég törölt mappából is törlöm a képeket mert még 30 napig tárolja, hogy vissza lehessen állítani.
    Én pl. használom az OneDrive -t és a GoogleDrive -t is tárolásra. Ha nincs letöltve az app a telcsire akkor fel kell telepíteni az áruházból és utána a megosztással át tudod küldeni bármelyikre vagy akár szinkronizálhatod is.

    A másik - ami biztos volt már, csak én nem találtam - , hogy a repülési üzemmód ki-be kapcsolása után automatikusan visszakapcsolja a wifit és a bluetooth-t, még akkor is ha a beállításokban azt korábban kikapcsoltam -ami rohadt idegesítő (tehát hangsúlyozom, hogy nem csak a control panelben kapcsoltam ki).
    Nem tudom téged miért bánt, hogy bekapcsolja ami kell neki? Úgyis csak addig működnek amíg kel neki és elég jól működik. Akksi idő pl. szinte semmi amit fogyaszt.

    [ Szerkesztve ]

    iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein

Új hozzászólás Aktív témák