Új hozzászólás Aktív témák

  • kchris78

    veterán

    válasz -Ben- #2667 üzenetére

    Ezzel nem értek egyet. Ha figyelembe veszed hogy akkor a technológia milyen fejlődési pályán volt honnan hova jutott el a procik teljesítményének az aránya, perszehogy kapkodtak utána az emberek, akár évente. A telefonok kijöttek abból a teljesítmény kategóriából hogy lassúan kezeljék a desktop weboldalakat pl és külön mobilnézeteket kelljen hozzájuk fejleszteni, nincs szükség cserére.. Amíg _önmagában_ lassú egy telefon (netezés vagy bármi) addig cserélni fogod évente, de ha nincs vele probléma (megvan minden szükséged kielégítése), nem fogja évente cserélni bármit ad az új... Ugyanez van a kijelzőkkel is.. PCket is a csúcsidőszakban a 90-es években évente cseréltük (legalább procit vagy memóriát) mert minden egyes 10-15% teljesítmény és memórianövekedés megváltással ért fel. Mostmár nem cserélném le a notimat ha nem kezdene lejárni a 3 éves gari és (rMBP) épp nem jönne ki egy igazán frissítéssel felérő verzió.
    Egy kivéteé van: az akksi. Ha jön egy modell 3-7 napos készenléttel lehet arra cserélni fognak. De még az sem biztos, nincs kiemelkedő aránya egy 4000mAhs modellnek..

    A nagy telefonokról meg: ez kell a népnek. Ha most nem adna ki az alma csak 2 évente telefont akkor még kevésbé váltanának az emberek..
    Kicsit olyan mint egyetemen a keresztfélév... Van olyan is de az használja ki akinek szüksége van rá... Legtöbben kb. 2 évente váltanak és az éppen legfrissebbre cserélnek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák