Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr.Grincs

    veterán

    válasz lugosi #16576 üzenetére

    Ezt úgy kell érteni, hogy pl. leesik a készülék egy kicsit vagy nagyobbat és a baseband ic megsérül, amiben tárolódik a Modemfirmware szám kiugrik, eltűnik belőle. Ez a Baseband hiba általában az iTunes 9-es hibakóddal hajítja el.
    De igazából kb. esés sem kell neki, egyszer csak lehal. Az 5S, SE készülékek meg a világ szarjai ebből a szempontból. Azok pl. egyik nap mennek aztán másnap már semmi. iTunesra rakva, már hajítja is el hibakóddal. 9, 4012, 4013.

    Volt olyan eset is konkrétan iPhone 8-nál, hogy bejött kijelző cserére, látszott rajta, hogy kapott nagyot a pofájára a burkolat is meg volt hajolva. Kijelző csere előtt még lehetett telefonálni akkor még benne volt a Modemfirmware szám, amint áramtalanítva lett és be lett szerelve a kijelző már nem volt benne. Itt egyértelműen az erős külső mechanikai behatástól ugrott ki belőle, mert a főpanel is hajlott volt. Ráfűteni rá lehet de kb. 99%, hogy utánna már be sem kapcsol a telefon.

    [ Szerkesztve ]

     /  MacBook Air A1466 /  Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF /  iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!

Új hozzászólás Aktív témák