Új hozzászólás Aktív témák

  • fioninquo

    tag

    Sziasztok!

    Jenleg már közel két és fél éve elégedett tulajdonosa vagyok a hetesemnek, és eddig nem nagyon voltak vele problémáim, azonban az utóbbi időben egyre inkább megsokasodtak. Visszaolvastam az utolsó pár száz fórumbejegyzést, hátha találok választ rájuk, és mivel ez csak részlegesen sikerült, leírom a bajaimat, hátha valaki tud rájuk megoldást!

    (1.) -előlapi hangszóró alig szól (ezt láttam már, hogy másnál is probléma, de ezzel még együtt tudok élni, van headset meg ki is lehet hangosítani)
    (2.) -Nagyon gyakran belaggol az alap billentyűzet. Lehet, hogy custom billentyűzettel nem lenne ez a probléma, de ragaszkodok az alaphoz. A hiba úgy néz ki, hogy amikor pl átváltok egy csevegő alkalmazásba, vagy safariban elkezdenék írni, jó 5-10 mp-ig nem reagál semmire a billentyűzet, majd egyszerre írja le a betűket, amiket megnyomtam. Erre van valami megoldás?
    (3.) -A telefonom úgy általánosságban is picit lassabb, mint volt, öcsém pár hónapja vett egy 6S-t, és sokkal gyorsabbnak tűnik az övé. 128gb-s az iPhone-om, de már csak 30 giga a szabad hely, sőt, van rajta 15000 fénykép és videó, 50 gigát foglalnak csak azok. Ez okozhat lassulást? Arra gondoltam, hogy csinálok egy factory resetet, az segíthet a sebesség problémán? És utána gondolom nem lenne érdemes már visszatenni rá a képeket és az összes appot.
    (4.) -Fényképező: szintén öcsém 6S-ét hozom fel példaként, csináltunk pár összehasonlító képet, és meglepő módon sokkal szebb fotókat csinált az ő telefonja. Semmi karc nincs a lencsémen, viszont a képek, amiket készít, sokszor homályosak, és zajosak, régebben sokkal jobb képeket tudtam vele készíteni (bár lehet, hogy ezt csak én érzem így?)
    (5.) -És utolsó kérdésem az iOS 13 betával kapcsolatos: valaki próbálta már? Gyorsabb/lassabb lett tőle a telefon? Mgéri feltenni, vagy inkább várjam meg a hivatalos megjelenést, és a iPhone 7-es talasztalatokat?

    Előre is köszi a válaszokat :D

    >>>iPhone XS<<<

Új hozzászólás Aktív témák