Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibee86
nagyúr
válasz gabber01 #18748 üzenetére
Én ezt a nagy led mizériát nem igazán értettem soha. Egyetlen egy esetben van értelme, ha a telefon ki van csapva az asztalra, más esetben semmivel nem vagy vele előrébb. iPhone-nál ilyen estben sajnos minden esetben meg kell döntened kicsit a telefont, hogy felébredjen a kijelző és lásd az értesítéseidet.
"Később meg ugyanúgy elfelejti, hogy volt valami, mintha nem is lett volna semmilyen értesítés. Na pont ezért jobb és több az értesítési led."
Feltételezem akkor vagy az van amit az elején írtam, és mindig minden esetben az asztalon előtted van a telefon, vagy pedig folyamatosan fogod a kezedben, hogy tudd lesegetni az értesítési ledet. Ha zsebben/táskában van a telefon akkor pont egy okosóra/karkötő sokkal jobban jelzi neked az értesítést.
A miBand2 pont azt tudja, amire a legtöbb felhasználónak szüksége van: ha csörög a telefon rezeg a kezeden folyamatosan és ki is írja ki keres, úgyszint ha üzeneted jött.
Másra az átlagembernek nincs szüksége, túl lehet élni, hogyha nem hajlandó jelezni a farmville értesítését, hogy arasd már le a veteményt.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- iPhone topik
- Politika
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Mesterséges intelligencia topik
- Ford topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest