Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Jeanne d'Arc #1101 üzenetére
Nekem mind a kétszer bent az irodában javították.
Mellesleg ha érte jöttek neked is, még mindig bejövősebb, mintha neked kéne elvinni. Szerintem.Egyébként meg furcsállom, mert nem futár jön, hanem szervizes szakember. Biztos hogy ugyanarról beszélünk? Samsung prémium kategória? Szerintem valami nem okés.
[ Szerkesztve ]
-
jacis
nagyúr
Tegnap megnéztem a telót az arénában a MM-ben meg az iStyle-ban is. Lagolással nem találkoztam pedig ezek a kiallitott telefonok kapják az ívet rendesen. Viszont ami megint csak elkezdte bökni a csőröm az hogy mind a két telefon kijelzője erősen karcos volt. Megnéztem egy más kiállított telefonokat, de azoknál nem volt hasonló probléma. Milyen üveg van az előlapon? GG?
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
addikt
Ez egy prémium garanciás S4 volt, ami előtte kettő alkalommal volt javítva, emiatt kitalálták, hogy háznál nem áll módukban javítani a készüléket. Az MPL-es ember meg rajtam kereste a dokumentációt ami a dobozban volt, szóval még a telefont sem akarták visszaadni. Ettől függetlenül nem szokott bajom lenni a Samsung telefonokkal.
[ Szerkesztve ]
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
col
addikt
válasz Jeanne d'Arc #1104 üzenetére
Valahogy nekem is elment a kedvem, azaz kiábrándultam a S--ung telóktól/ból.
Lehet én voltam balga az ACE2-vel történő kísérletezés miatt, de óriási csalódás volt.Szerencsére szervizes tapasztalataim nem voltak, odáig nem fajult a dolog, de így is elég volt belőle.
Most az I6+ mellett egy LG G3s-t is használok, előtte LG P710 (L7 II) volt, amikkel semmi bajom, sőt. Érdekes módon az P710-essel kellett az LG központi szervizbe mennem (Bp. Váci út), ahol viszont olyan professzionális hozzáállást, szaktudást, figyelmet és itthon nem jellemző "ügyfélközpontú" szemléletet tapasztaltam, hogy le a kalappalEmellett nekem az I6+ -al sincs semmi bajom, nem lassú, kezes, és nagyon is szerethető, az aksi ideje lenyűgöző és csak ajánlani tudom, nagyon jó készülék. Egyetértek a korábbi hozzászólókkal, hogy azért van "csend" mert igazából nincs panaszkodni való alapvetően, pár egyedi esettől eltekintve.
Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
jacis
nagyúr
válasz medvekutya #1106 üzenetére
Igazából úgyis decemberben venném így lehet akkor az új pluszra nevezek be inkább.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
addikt
válasz medvekutya #1106 üzenetére
Jobb mintha a kijelző kapta volna.
Széleknél jól illeszkedik? Fekete keretes vagy sima üveg?iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
nikilauda
senior tag
válasz Jeanne d'Arc #1109 üzenetére
Ez, ahogy látom nem a keretes, hanem a sima.
-
-
addikt
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Jeanne d'Arc #1112 üzenetére
Visszahozta, de nem akarta visszaadni? :/ Hát? Megmutatni hozta?
-
addikt
-
medvekutya
aktív tag
válasz Jeanne d'Arc #1115 üzenetére
sokk 😃 ahogy említve lett, nem ér ki a szélére az üveg. majd mutatok egy másik balesetről is képet, ott a fém tok kapott akkorát, ami magának a telefonnak nagyon nem esett volna jól.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Jeanne d'Arc #1115 üzenetére
Ja, az tényleg nevetséges hogy mekkora ládában küldik a telefont.
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
Ezek a lag dolgok még mindig megvannak a 6 plusnál? Mi a tapasztalatotok vele? Kezelhető ez a méret?
-
addikt
Lag dologra nem tudok mit mondani mert mar nincs meg, amikor megvolt néha csinálta.
A méret dolog nekem sajnos nem jött be, főleg ha tömegközlekedéssel járkálsz illetve gyalogos üzemmódba vagy nagyon oda kell figyelni nehogy padlót fogjon a telefon. Nézd meg élőben talán az a legjobb.iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
addikt
-
col
addikt
Nekem is minden téren csupa pozitív véleményem és tapasztalatom van róla.
Nekem nem lagol, illetve számomra nem feltűnő. A mérete sem zavaró, persze azért "figyelni" kell rá és óvatosan kell használni, de nem okoz gondot, kellemetlenséget. Az aksija tényleg brutál.Szóval nagyon is meg lehet szokni és szeretni
Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
Chosen
addikt
Voltam iStyle-ban tesztelni, nem vészes ez a méret. Az egy kezes használat persze erősen limitált, de úgy érzem meg tudnám szokni. A kijelző pedig nagyon jó, ami nálam plusz pont. Azonnal láttam a különbséget a sima retinához képest.
Lag-kérdés: Kettő volt kirakva, az egyik akadt a másik nem. Top tippnek azt olvastam, hogy az Accesibilty-ben a Zoom okozza a lagot. És valóban amelyik akadt azon be volt kapcsolva! Amint kikapcsoltam sokkal jobb lett. Minimálisan felfedeztem még itt-ott, de élhető szintre csökkent.
Összességében nekem megtetszett, elgondolkodom a beszerzésén.
-
addikt
-
Chosen
addikt
válasz Jeanne d'Arc #1130 üzenetére
Igen, nekem is ez lenne az egyik dolog ami vonz benne. Az iPhone 6-ot sokallom árban, mert az még mindig csak egy telefon, de a 6 Plus már nem rossz annyiért ha egy iPad Minit megspórolhatok vele.
-
Simi87
senior tag
Ma beszabadúltam az iCentre-be, és vettem magamnak egy fehéret, 3 év biztosítással. Nagyon tetszik, de az 5S után szokatlan. Meg most is az iPad 4-ről írok, tehát nem biztos, hogy ki fogja váltani.
-
-
addikt
És akkor meg a csajokat kövezik meg. . Nálunk a rekord 10 tok és jó fel évig volt meg a telefon.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
v1kt0hr
tag
Sziasztok!
új 64gb-s 6plust szeretnék venni, hol éri meg legjobban?
én őket találtam nagy hirtelenjében(255)Lenovo y510p, OnePlus 6
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest