Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabo.norbi
tag
válasz TheMarci #5913 üzenetére
Köszi, azt tettem amit mondtál! Remélem így már rögtön megkapom az összes email-t.
Más: Nem nagyon akartam soha iphone-t venni, mindíg is androidba gondolkoztam(de mára egyik gyártó sem tudodt olyat mutatni ami miatt azt mondtam volna, hogy kifizetek 200K körüli összeget a készüléke miatt ) így péntek óta van meg ez a drágaság, és azt kell mondjam, hogy nem bántam meg egyáltalán, sőt kicsit csak azt bánom, hogy annyi évet androidon töltöttem és nem váltottam hamarabb. Először kicsit furcsa volt és más, no meg szokatlan a rendszer így váltás után, de azt kell hogy mondjam két nap folyamatos nyomkodás elég volt az ismerkedéshez, mára már ki se szakad a kezemből, egyszerűen élvezet használni a telefont és a rendszert is, nincs lag/akadás, minden azonnal történik, nem tölt újra egyetlen appot sem, lehet akármennyi megnyitva, ott folytatok mindent ahol abbahagytam, az üzemidőtöl féltem kicsit, de hozza az egy nap átlagot úgy hogy nyomkodom folyamatosan, este úgy is megy a töltőre bármelyik másik telefon is. a Touch ID-t pedig kifejezetten élvezet használni, ahogy meg lett oldva ez a dolog néha már csak azért is előveszem a telefont hogy feloldjam . Ehhez hasonló érzésem talán az LG G2-G3-nál volt a dupla koppos feloldás, de ez százszor élvezhetőbb, kényelmesebb és szórakoztatóbb megoldás, nem beszélve a biztonságról! A kamera tökéletes, remek képeket készít, külön tetszik a 120/240 FPS videófelvétel, lehet vele mókázni, és érdekes pillanatokat megörökíteni!
Kisebb-nagyobb részletekben ennyi lenne a beszámolóm az androidról iphone-ra való váltásról.
Az „érintett” és az „elkötelezett” közötti különbséget legjobban a sonkás tojásrántottával mutathatjuk be:a csirke „érintett”, a disznó viszont ”elkötelezett”! /// iPhone 6
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Gyúrósok ide!
- Automata kávégépek
- BestBuy topik
- Androidos tablet topic
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 79%/p3819
- Bontatlan független Honor 200 Pro White 12/512GB + Bontatlan FeketeHonor 200 Lite 8/256GB
- Vivo V40 Se 8/128gb eladó új
- Iphone 11 128 Gb Független
- ÚJ, bontatlan iPhone 16 PRO MAX 256GB black titanium notebook.hu számla! 1 év Apple garancia!
- ÚJ, bontatlan iPhone 16 PLUS 128GB pink kártyafüggetlen! 1 év Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest