Új hozzászólás Aktív témák

  • Hegyirabló

    veterán

    Na szóval, hogy megelőzzem ezt, hogy esetleg valami kis homok, por bekerüljön a tokba, és karcolja az üveget, felkerestem ma az Appsoluteot, amit nagyon-nagyon dicsérnek itt is, meg máshol is.

    Na most az első, amit sikerült megtudnom, hogy a nagy istenítés ellenére ez a cég sem sokkal jobb, mint az átlag. Jelesül a valóság nincs teljesen átfedésben azzal, amit a honlapjukon írnak. Az így néz ki:

    "A precízen felhelyezett kijelzővédő fólia észrevehetetlenül lapul a kijelzőn" illetve "Ez a fólia is is észrevétlen marad a készüléken, viszont jobb a tapadása a görbe felületekre.".

    Természetesen élőben kiderült, hogy szó sincs erről, az iPhone 6-ost nem tudják "faltól-falig" fóliázni a legörbülő széle miatt. Mindenképpen marad egy margó, perem. Csak azt nem tudom, akkor miért állítják az ellenkezőjét.

    No mindegy, egyelőre nem kerül rá fólia, ezt még átgondolom. Moshi iVisoron gondolkodom még, de ott meg állítólag a home gombal lesznek gondok a felhelyezés után, lévén mélyebbre "kerül". Ismeri valaki ezt a Moshi iVisort? Ha igen, mi a véleménye róla.

    Egyébként nem olyan vészes az a mikrokarc, az a gyanúm, hogy nem a tokkal került rá, hanem valamelyik öreg törlőkendőről. Bár ki voltak mosva, gyanítom, hogy valamelyikre ráragadt valami karci-karci (szemüvegtörlőket, meg LCD kendőt használtam eddig).

    Ezért vettem ma egy mikroszálas kendőt a Müllerben 465 forintért. Iszonyat jó! Két törlés, és makulátlan a telefon üvege.

    Most az a tervem, hogy polírpasztával eltűntetem azt a karcot, és utána csak ezzel a kendővel fogom törölni, és olyan helyen tartom a kendőt, hogy ne mehessen bele semmi karcoló anyag.

    Vagyis ez a karc lesz a végső.

    De azért ez a Moshi érdekel. Tud valaki, valamit róla?

    [ Szerkesztve ]

    Aquila non captat muscas.

Új hozzászólás Aktív témák