Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz HarryPotter #4552 üzenetére
Két éve használom, és mivel az ID-mhez tartozó appok nagy része benne van, illetve az AppStore "Purchased" füle fél éve b@szik működni, az egyetlen értelmes lehetőség számomra, hogy keressek az appjaim között.
A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
válasz buvartacsko #4554 üzenetére
Nyilván. Rányomok a Purchased gombra, várok egy percet, megkapom az időtúllépéses hibaüzenetet, tehát hülye vagyok.
Apropó, neked is 14e app tartozik az ID-dhez?A legjobb aláírás a héten
-
Xero
nagyúr
Több készülékkel és ID-vel néztük pont ezeket a hétvégén. Nem volt gond. A US accountomon nekem is 2008 óta gyűlnek a megvásárolt app-ek, szóval van bőséggel (ne kérdezd pontosan mennyi, mert rendszeresen kipucolom).
Szóval egy kósza levelet megérne a dolog a supportnak.
-
Tibee86
nagyúr
válasz HarryPotter #4557 üzenetére
Ugyanazt tudja mindkettő.
-
erdoke
titán
Nem vagyok egyedül, és közel 6 hónapja ismert a probléma, mondhatni xarnak rá.
(#4557) HarryPotter
Anno az AppShoppert kezdtem el rendszeresen használni, és lusta vagyok a másik logikáját megérteni...A legjobb aláírás a héten
-
Criton
veterán
Én most szándékozom május környékén iphone-t venni, a kérdésem a következő lenne, vegyek nyugodtan májusban iphone5-t vagy lassan lesz valami bejelentés és jön-e új készülék?
-
TheMarci
addikt
Hát, igazából változó, de bármi lehet:
Bejelentés:
1st gen: January 9, 2007
3G: June 9, 2008
3GS: June 8, 2009
4: June 7, 2010
4s: October 4, 2011
5: September 12, 2012Piacra kerülés:
1st gen: June 29, 2007
3G: July 11, 2008
3GS: June 19, 2009
4: June 24, 2010
4S: October 14, 2011
5: September 21, 2012Do You Dream?
-
PiE137
senior tag
Nagy valószínűséggel 5S lesz, arra sztem nem érdemes várni.
Egyrészt külsőre ugyanaz lesz, mint az 5, a hardvert némileg combosítják, amire meg nem nagyon van szükség, mert az i5 is elég bivaly.
Az elején amúgy is nehéz kapni újat MO-on, meg aranyárba mérik, és az első szériákat amúgy se érdemes megvenni, hátha gyermekbetegségektől szenved. -
Onderon
senior tag
Úgy mondod ezeket, mintha tudnád biztosan, hogy ez lesz Miért ne érné meg a combosabb hardverre várni? Annál tovább lesz "aktuális". Jobb kamera, több memória, az meg sosem árt. i5 lehet ma még bivaly, de amilyen ütemű a fejlődés, jövőre már sehol nem lesz. Mikor nem mérték az iPhone-t aranyárban? Miért lenne az elején nehéz kapni? Bemész a szolgáltatóhoz és veszel. Vagy megrendeled apple.hu-ról. Ez az első szériás duma meg csak mende-monda, gyakorlatilag fogalma sincs senkinek milyen szériás telefonja van.
Arról nem beszélve, hogy mondod mindezt úgy, hogy i4S-ed van
[ Szerkesztve ]
-
buvartacsko
addikt
válasz Onderon #4569 üzenetére
Jaja, végül is a vodafonenál 1 hónapja én is csak 1 hónapot vártam az iPhone 5-re. Nem volt nehéz kapni. )
Persze biztos ez is csak mende-monda.
Miért teszel fel ilyen kérdést, hogyha úgyis tudod rá a választ? Ha tudod hogy az iPhone 5 neked már nem elég, és várni akarsz az újra, akkor teljesen felesleges leállni flamelni velünk.
Amúgy ilyen alapon, ne vegyél soha telefont, ha az újat megveszed, akkor az se lesz már jövőre sehol se...
[ Szerkesztve ]
-
Onderon
senior tag
válasz buvartacsko #4570 üzenetére
Nade miért nehéz várni 1 hónapot? Vagy ha nem akarsz várni rendeld meg online, 24 órán belül megkapod (apple.hu). Nekem bőven elég az iPhone 5, de már régóta megvan. Ha most akarnék venni, már megvárnám az újat. Utolsó mondatodnak ("ilyen alapon") pedig nincsen sok értelme, mert egy tavalyi készülékről van szó és egy olyanról, ami még meg sem jelent és nem tudunk róla semmit. El kell szépen dönteni, hogy kinek mi éri meg, várni félévet egy új naprakész telefonra, ami még utána 2 évig tuti jó lesz (vagy tovább), vagy megvenni egy tavalyi készüléket, ami még jövőre jó lesz, aztán ki tudja. Nem túl bonyolult dolog ez szerintem. Én az aktuális készükre várnék.
Nem tudom melyik része flame a véleményemnek, de mivel manapság divatos mindenkit antikrisztusnak kikiáltani, aki nem ért velünk egyet, így túlzottan nem is érdekel
-
PiE137
senior tag
válasz Onderon #4569 üzenetére
Egyrészt vannak netes oldalak, amik piackutatásra (üzemi kémek, alkatrész kilopkodók stb.) vannak ráálva, és már tényként közlik, hogy mi várható.
Nem tudom ezen mi a meglepő, mindig tudni vélik előre, hogy mi lesz, és nem nagyon szoktak bakot lőni.
Másrészt azt is leírták már, hogy az i6 új sharp technológiás kijelzőjével problémái akadtak az Apple-nek, szal már abból valószínű, hogy idén őszre nem tudják kihozni a teljesen új fejlesztésű iphone-t, csak a "ráncfelvarrt" 5S-t.
Komplett specifikációkat is lehet találni, szal nem én csaptam fel Lui Padré-nak.
Az áránál meg én arra gondoltam, hogy elöször a szolgáltatók csak 10k feletti előfizukkal szokták kihozni, később jönnek az olcsóbbak. De persze aki nagy miller, az megveheti a krátyafüggetlent negyed milkáért, de MOon vagyunk, nem ez a jellemző. Amúgy meg az 1 hónapos várólista is elég hosszúnak hat, h azonnal kellene az új készülék.
Az iOS-hoz bőven elég lesz még két évig az i5 hardvere, mondom ezt pont azért, mert a 4S is remekül szuperál. Játékra meg sztem kevés a 4" is, iPad-en több értelme van gamerkedni.
Meg az 5S azért is lehet problémás, mert ha az iOS7-en elb..nak vmit, akkor szoppattyú, várhat az új verziókra, i5-ön meg eldönti, hogy felrakja-e az újat, vagy nem. -
Onderon
senior tag
Értem én, de a papok is állítják, hogy van Isten, én pedig még mindig csak azt mondom, hiszem, ha látom Érted remélem, mire próbálok kilukadni. Tudom, hogy mindenki iPhone-t akar, boldog-boldogtalan, mintha kötelező lenne, vagy félember lenne nélküle. Nem kell "nagy millernek" lenni ahhoz, hogy iPhone-od lehessen, de nem is engedheti meg magának mindenki és nem is kell, hogy megengedje. De arról ne az iPhone, az Apple vagy bármelyik szolgáltató tehessen már, mert xy-nak nincsen rá pénze. Mellesleg ha jól emlékszem T-Mobile-nál például azonnal kapható Ikon200/400/600 és ezekkel megfelelő kategóriájú csomagokban, amiből az Ikon200 közel sem 10k feletti előfizu. Ja, hogy Vodafone-nál nincsen ilyen? Lehet, nem tudom, sosem voltam "Vodás" és nem is érdekel miket árul, de ott sem kötelező maradni. Van számhordozás. Csak macera, elrontják, nem megy, reklamálás stb. és senki nem foglalkozik vele. De ettől még létezik. Én még anno akkor váltottam, amikor bevezették, semmi problémám nem volt, de persze el tudom képzelni, hogy adott esetben elbénázzák és indulhat a xarakodás. Van ez így, csak ugye itt is bejön a volt-e tartozás, időben volt-e fizetve a számla faktor. Mert ugye a magyar ember mindent elvár, csak tőle ne várjon el senki semmit...no offense, no flame, akinek nem inge, ne vegye, satöbbi.
[ Szerkesztve ]
-
PiE137
senior tag
válasz Onderon #4573 üzenetére
Értem, mire akarsz kilyukadni!
Sőt, én lennék a legboldogabb, ha idén kijönne az i6, mert akkor jövőre én is beruháznék rá, amikor lejár az előfizum. De valószínű, hogy akkor már hallottunk volna róla vmit, mert egy őszi debüthöz azért már most indítani kell a szalagokat a foxconn-ba, hogy addig lejöjjön a darabszám, amivel legalább a nagyobb lélekszámú kontinenseket azonnal kiszolgálják.
Nem a vodára gondoltam, hanem pont a T-re. Lehet nem az i5-nél, de volt egy év, amikor az első pár hónapban csak ikon600-ra adták az új iphone-t, majd később jöttek az olcsóbb csomagok. -
Criton
veterán
Remélem ezt a jó kis 'vitát' nem én indítottam el, ha igen akkor sorry
A kérdésemre a választ megkaptam, májusban szeretnék mindenképpen telefont venni, és korábban volt egy iphone 4s készülékem ami szerintem mindenre jó volt, így akkor a választásom marad az iphone 5. -
SidCorky
őstag
Sziasztok!
iOS-ra megoldható a "nem-megvett" filmek felrakása?ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
narancsnn
senior tag
válasz buvartacsko #4576 üzenetére
Én is ezt mondtam, míg nem használtam 1hétig az i5-t
Azért utána megfogni egy 4s-t, elég fura. Én is sokáig hezitáltam míg megvettem az i5-t, de abszolut nem bántam meg. -
narancsnn
senior tag
Valaki használ iPhoneval vagy mással Monster Beats fülest? Ha igen, akkor mi a vélemény?
-
Greg-77
aktív tag
válasz narancsnn #4584 üzenetére
Előre bocsájtom én még nem hallottam ilyen fülest! De mindíg is hi-fi mániás voltam szeretem ha valami jól szól. Sokat fórumozok füles/fejes ügyben és eddig mindenhol azt olvastam, hogy egy túlárazott divatcikk inkább. Annyi pénzért sőt a töredékért is vannak sokkal jobbak! itt segítenek
-
Xero
nagyúr
válasz narancsnn #4590 üzenetére
Leginkább fej-fülhallgatóból semmit. Itthon harman/kardon+JBL hifi és h/k sound sticks a gép előtt. Autóban Alpine+Infinity hifit.
Ha mégis nagyon kell valami, akkor általában a Sony Walkman telefonhoz kapott fülest veszem elő. Van még a fiókban egy régi Koss The plug és pár gyári Apple füles, de ezeket inkább hanyagolom. -
buvartacsko
addikt
azt nem tudja valaki hogy vajon miért nincsen hivatalos apple gyártmányú lighting-os dock ?
-
HarryPotter
őstag
válasz buvartacsko #4596 üzenetére
Passz, ahogy a garmin sem képes lightning interface-es pulzus merő adaptert kihozni...
[ Szerkesztve ]
my three wishes to god , the salvation of the souls of mankind , an elevator to heaven and one night with Aphrodite, in no particular order
-
Xero
nagyúr
válasz narancsnn #4597 üzenetére
Teljesen. Nem hiába van meg. Ha nem használnám, akkor nem lenne. Mondjuk a video részt csak szökőévente egyszer.
Nagyon megszoktam, hogy itthon dokkolókban ül a telefon és az iPod, valamint az autóban is dokkolva van mind a kettő (Alpine fej, aktív tartó). Pont ezért háborogtam az új csatlakozó miatt. Őszig mondjuk van idő kitalálnom a legjobb megoldást.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook és Messenger
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Overwatch 2
- Automata kávégépek
- PlayStation 5
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest