Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razerr
csendes tag
válasz Raketkilla #4350 üzenetére
valaki megerti a helyzetem igazabol nagyon maximalista vagyok, mindenbol a maxot akarom kihajtani
[ Szerkesztve ]
-
nord_
veterán
válasz Raketkilla #4350 üzenetére
Nem mindegy mit takar a használat; nem mindegy, milyen a térerő; nem mindegy, milyen sűrűn, milyen beállításokkal lép föl a hálózatra a telefon; nem mindegy, milyen fényerő-beállítással használod; stb, stb.
Látatlanban nem lehet azt mondani, hogy az ő használati szokásai mellett a 9-10 óra lenne a reális. -
Razerr
csendes tag
mind1 lenyeg a lenyeg megfogadom ZooLee tanacsat, inkabb toltom tobbszor nem figyelek ra es o legyen ertem nem en o erte. koszonom mindenkinek a tanacsokat!
-
Razerr
csendes tag
de azért hozzá tenném még utoljára ezt a képet
-
tilla3
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok valami olyan megbízható és ingyenes alkalmazást, amivel számon tudom tartani az adatforgalmamat és esetleg olyat, ami számlálja, a hívásom perceit, meg hogy mennyit beszéltem le az előfizetés árából.
Előre is köszönöm!
-
kchris78
veterán
mielőtt visszavinné gariztatni én csinálnék egy hardresetet és kipróbálnám hogy úgy mit tud....
-
narancsnn
senior tag
A sim tálcában benn kell legyen az imei?
Ha nincs benn az para egy i5-nél?üdv
-
narancsnn
senior tag
Ismét egy kérdés.
Az mitől lehet, hogy kamerázok, váltok az első kamerára, és befagy meg sem nyitja az élő képet?
Kilépek, és mostmár a hátsó kameránál is ez van.
Újrahúztam hátha, de ugyan az... -
Raketkilla
tag
Egy kis összeesküvés elmélet jutott eszembe azzal kapcsolatban, hogy a világ keleti fele, így mi is, megkaptuk a problémásabb darabokat. Az enyém is Amerikából van, és a kinti ismerősöknek sincs semmi bajuk a készülékkel. Amennyi hibát pedig itt olvastam, vagy az itthoni ismerettségi körömből hallottam az elég lehangoló. Persze a kinti 5 ismerős, akinek i5-je van, és hibanélkü használja, míg az itthoni 3 ismerősöm, akikből az egyik már másodjára gariztatja még nem lehet pontos következtetéseket levonni, de szerintem mindenképp fura...
-
Kapanyél
őstag
válasz Raketkilla #4371 üzenetére
Szerintem csak a mintád nem elég reprezentatív.
Itt nyivlán csak arról olvashatsz, ami valamiféle hibával összefügg. Azzal senki sem jelentkezik, hogy na még ma is tökjó a telefonom.
Egyébként itt vagyok, nekem tökéletesen működik. A festék sem kopik róla, csak ahol ellenséges behatás érte.
Az elején én is majdnem visszavittem, mert nem működött a fényerőszabályozója automatikusan. Olvasgattam egy kicsit a témában, kapott egy "start-resetet", azóta tökéletesen működik.Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
gofry
senior tag
válasz Raketkilla #4374 üzenetére
Nekem Svájcból volt az első. Kattogó kijelzővel
A második itthoni, de már karácsonyi gyártású és tökéletes. -
irgum
addikt
válasz Raketkilla #4374 üzenetére
Csak még egy példa. Nekem angliai apple storeból volt, amit kicseréltek januárban egy újra a Starkingben.
A fő hiba a sleep gomb nem reagálása volt, de kattogott a kijelző és a fotókon bal-felül homályos képeket lőtt. -
Teszla_
senior tag
válasz Raketkilla #4371 üzenetére
Január eleji volt az első i5-öm, az ment is vissza gariba másnap, mert gyenge volt a wifi és a beszédhang is nagyon rossz volt mindkét irányba. A második egy hétre rá jött, az most jól működik (kétszer volt, hogy hívásnál saját magamat hallottam, de ezen kívül semmi). Mindkettő vodás.
-
narancsnn
senior tag
Akit érdekel, megcsinálták a T-be fél óra alatt... Nem mondtak semmit, csak annyit, hogy újra rakják, de szerintem mást is csináltak...
-
Robby268
csendes tag
sziasztok kiprobaltam jailbreakkel a telefont,tenyleg egy teljesen mas vilag volt h szemelyre szabhatova valt a telefon,de sajnos en legalabb 30%al gyengedd uzemidot tapasztalam,igy vissza is raktam a gyari szoftvert ennyit nem ert meg nekem.Ti hogy vagytok ezzel?A masik pedig elkeserit a sok sznob iphone 5 tulajdonos,neha mar rosszul erzem magam hiszen gondolvan masok ami igaz a reszre az igaz az egeszre"" alapon azonositanak,nem tudom ti hogy alltok ezzel kapcsolatban..
-
nord_
veterán
válasz buvartacsko #4383 üzenetére
BlurriedNCBackground, NCSettings, SMS Prefix
Zephyr, Call Counter 3, Cyntact
Forecast, Magyar billentyűzet fix iOS 6.x, Bars -
-
gergobox
tag
6.1.3-ról van valami vélemény, főleg akksi idő érdekelne.
-
Kapanyél
őstag
válasz narancsnn #4389 üzenetére
Barrel - áttűnési animációk a képernyőváltásokkor
UnlockFX - képernyő feloldási animációk
Springtomize - dock effektekhez
Infinidock - dock görgetéshez
Iconoclasm - tetszőleges ikon kiosztáshoz…
iWidgets - …hogy elférjenek a widgetek
Livepapers - élő háttérképhez
3DBoard - térbeli mozgatás statikus háttérképekhezUtolsó kettő üti egymást.
Természetesen több funkciót is használok, ami nem a kinézetre vonatkozik. Fentiektől minimális instabilitást tapasztalok csak, egy dolognál ritkán kiakad, amúgy nincs sebességbeli eltérés.Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
narancsnn
senior tag
Köszi. Nézelődök. Egyenlőre csak az ingyeneseket...
-
Fryskitt
addikt
Ledobtam az iPhone-t, csíkos lett a kijelzője. Az Apple 100.000,- ért cserélné, de a Mammutban van egy cég, a GSM Aréna, aki 50e plusz Áfáért cseréli a kijelzőt. Tapasztalat? Lehet az gyári? Köszönöm!
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
NyalokAA
aktív tag
válasz Fryskitt #4398 üzenetére
Az a legnagyobb baj számomra , hogy nincs egy olyan tok\bumper ami egyszerre lenne elegáns is vékony is és még a kijelzőt is védené anélkül hogy 10 centi vastaggá varázsolja a telefont Ezek után viszont átgondolom , hogy rakjak e valami a telóra aztmondanák nekem kijelző csere 100000 biztos hozzájuk is basznám a telót!
Független telóra lehet valahol törésbiztosítást kötni?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest