Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Alcatel One Touch Idol 2S
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traxx
őstag
-
zSSeli
tag
nekem 3-4 napja jött elő a névjegy összeomlás dolog. mellé bejött még a zárképernyő összeomlás is, ezért random embereket hivogattam a zsebemben, nagyon felemelő érzés volt. A képernyőzárra rájöttem, hogy nem szabad tiltani a stock időjárás progit, a névjegynél pedig a fent említett ExDialer-rel megoldottam. Biztonság kedvéért a tárcsázót is letiltottam és abból is ezt a verziót használom, remélem ez nem okoz további problémákat. Ez az új frissítés nagyon pain in the ass, pedig olyan szépen indult...
Jó hír, hogy a fülest nem dobálja már, amiatt akartam még földhözvágni régen. Valamiért hardware-es problémát sejtettem mögötte, a füles bemenet forgatásával elő tudtam idézni a problémát. fogtam egy fogpiszkálót és elkezdtem "neighborhood gangbang gape 2-t" játszani vele, aminek az lett az eredménye, hogy egy 1mm-es szöszlabdát sikerült kibányászni a jack bemenetből. azóta utána 2szer dobta még el a fülest 1-2 héten belül, azóta semmi. Akinek hasonló problémája van, érdemes megpróbálni tisztogatni.
Viszont amit még nem tudtam megoldani:
a frissítés úgy ahogy van eltolta az equilizeremet, sokkal mélyebb és tompább alapból a zene, ami külön boldogság, mert a spotify-ben lévő eq-val sikerült újra jó hangot kicsikarni de 5-10mp után visszaugrik az alap mocsok hangszínre. rocket player-t használok az sd-n lévő zenék lejátszására, annál működik az eq, nem dob vissza a simára. szóval most lemondtam a spotify előfizetésem amíg nem lesz 4.4 és ez a butaság meg nem oldódik.
elkeseredettségemben kezdtem visszakacsingatni Lumia front felé, a 640 nagyon eltalált sztem. aztán beleolvasgattam a winphone store fontosabb alkalmazásainak a kommentjeibe, hát amíg face messenger, adobe reader és a hasonló alap dolgok nem műküdnek normálisan nem fogom szptni magam vele újra, elég volt egy évet lehúzni a 620assal. pedig a kamera app úgy hiányzik
amúgy ha ezt a pár dolgot leszámítjuk még mindig nagyon szeretem a telefont és ilyen kijelzővel, ilyen hardware-el (1 éve 45ért előfizuval) best buy volt. minden telefonnak van valami kínja, ennek a fentiek..
-
Traxx
őstag
A névjegyes dolog nekem a frissítés előtt is megvolt, de most untam meg, amikor néha negyedóra alatt 3-4 összeomlás is történt. A zárképernyő összeomlásával nem találkoztam. Zenét pedig nem igazán hallgatok a telefonon, így a spotify és úgy összességében a zenei rész szerencsére nem érint Ha a beszélgetés közben tiszta hangminőséget kapok, akkor az nekem bőven elég (és a másik oldalon is az - legalábbis amikor először beszéltem a tesómmal ezen a telefonon, az volt az első mondata, hogy sokkal tisztább a hangom, mint a régi Samsungon).
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
dutrás
őstag
A füles gond nálam teljesen magától megoldódott. Nem tisztogattam semmit.
Gondolom /csak hülyeség/ meg kellett szoknia a gépnek a minőségi fülest.
De furcsa egy dolog az biztos.Én akartam szeretni ezt a készüléket a hardver elég lenne. Külsőre tényleg szép.
Kár hogy sz@r szoftvert fabrikáltak hozzá.P50 pro/P40 Lite
-
Halkow.
senior tag
Akinek kell ingyen ofline navi annak itt az alkalom 10-napig ingyen leszedhető a play-en IGO NNG szülinap... a neve
-
Flashy_12
újonc
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem.
Gondoltam ma felrakom a frissítést, amit már rég óta ajánlgat a telefon, minden jól ment, vagyis valami biztos nem, mert miután kiírta hogy "frissítés telepítése" és ahol bootol be a telefon nem akar túllépni, már 20 perce pörög hogy "Alcatel One Touch--Smart move" és hogy ilyenkor mit lehet tenni? Válaszokat előre is köszönöm
Szép napot! -
Fulár
senior tag
válasz Flashy_12 #4358 üzenetére
Tartsd nyomva folyamatosan a Hangerő Le és a bekapcsoló gombot.A teló így elvileg belép a Recoverybe.Itt nyomd meg kétszer a bekapcsoló gombot.Elvileg újra kellene indúlnia.Arra figyelj,higy ha esetleg életre kel,hogy feltétlenűl kapcsold ki a menüben a Gyorsindítás opciót mert attól bootolás közben állandóan szétfagy ez a szar.
-
-
petya220
senior tag
válasz Halkow. #4363 üzenetére
Legszívesebben én is megjavíttatnám, de most ezzel a supporttal SZÁMOMRA használhatatalna( lolci :3 mi szó lett ez használhatatlan*) a készülék... Ez van :/ fasza teló, szar szoftverrel. Az árát megérte, de ennyi.
[ Szerkesztve ]
"Neked is pörög az agyad a szarokon, amíg a mosoly a szádra kanyarodik."
-
matyiGo
aktív tag
válasz petya220 #4367 üzenetére
Teljesen érthető, a bugok ellenére még mindig nincs versenytársa árérték arányban a telefonnak az olyan felhasználóknál akiknek nem különösebben fontos a videókészítés és van türelmük kicserélgetni a gyári appokat a google playről, azok alapvetően egy nagyon szép minőségi telefont kapnak.
ha egyszer még rászánja magát az gyártó hogy kiadjon egy rendes frissítést is akkor meg tényleg. Bár sajna tényleg nem lehet erre számítani. Ha a telefon kijelzője az ebayről 20-30ezerbe kerül akkor nyilvánvaló hogy ez az ár tényleg nem fedezi a szoftverfejlesztés költségeit.az látszik za alcatelnél vagy mi ez hogy elindultak egy jó irányba el tudom képzelni hogy marketing költségből rászánnak ennek a frissítésére. ellgedett forumozók, több vásárló a jövőben.... angol forumokat kéne egyébként a hibákkal trollkodni akkor nagyobb eséllyel történne valami.
-
SkyLaci
őstag
jártatok már úgy hogy 1 sms-t többször küldött el a telefon?
más kérdés: a frissítés óta lehet egyszerűen rootolni? (pl mint towelroot-tal)
-
Fulár
senior tag
-
Halkow.
senior tag
Nem tudjátok mikor várható a lolipop az idolra?
mert már nagyon kéne pár extra funkció pl: osztott képernyős üzemmódra, tanítható irDA led, sztereó hangszórók, ultra energia takarékos üzemmód, knock kode, sztereó hangszórók, és minőségi ház, jó kamerával és egy kamera gombal lenne szükségem
-
dragonn1226
csendes tag
válasz petya220 #4373 üzenetére
Sziasztok!
A találgatások elkerülése érdekében: valóban írtam nemrég, hogy megpróbálok egy CM 12-t varázsolni erre a masinára, de. Ismétlem, DE. Nem olyan egyszerű a dolog, mert bár van hivatalos CM ugyanerre a SoC-ra épülő és hasonló specifikációjú telefonra (2014-es Motorola Moto G), azért természetesen vannak különbségek a két telefon között, nem is kevés.
Annyit ígérhetek meg, hogy megteszek mindent, hogy ez a nyavalyás kapjon majd egy normális főzött ROM-ot, de azt nem ígérhetem meg, hogy lesz is rá. Sajnos nem vagyok fejlesztő, csak lelkes amatőr, aki ismerkedik az Ubuntuval és a megírható szkriptekkel.
Azért van biztató hírem is:
- Úgy nézem, hogy a ~/android/system/device/TCL/EOS_lte/ mappába sikerült végre a kernelt is jól exportálni;
- szerencsére a CWM megírásával nem kell bajlódni, mert ugye az adott;
- CM működőképes a gyári kernellel is (és ha lesz is CM a készülékre, biztos, hogy gyári kernellel fog menni, mert nem értek a kernel készítéshez - egyelőre )
- lassan kezdem megérteni talán, hogy mit és merre kell átírogatni különböző export szkriptekben.Megjegyzés: ha működni is fog egyszer a szoftver, nem garantálom, hogy minden funkció működni fog benne. Egyelőre csak kísérletezgetek. Hosszú - hosszú munka lesz ez. A jelenlegi problémám a Github normális beállítása (device és kernel mappa a telefonnak). Ez egy következő nagy lépés lesz.
Üdv.
-
petya220
senior tag
Azért pislogtam h "ez" mit szívott ._.
Dragonn1226: én csak szorítok neked h sikerüljön egyszer én is neki álltam a cm12-nek csak bootloop-ot kapott a linuxom..... Ratyi ide kábel xDDD és a linuxot picit tönkre tette.
Én az Idollal végeztem.
Karbonn sparkle v-vel fogok hasítani, remélhetőleg hétfőtől. Arra már minden cukiság van jó kis cm12. Is"Neked is pörög az agyad a szarokon, amíg a mosoly a szádra kanyarodik."
-
Halkow.
senior tag
Full ideges vagyok! gyári mini mappa widget, rámegyek + jel-re írok azt hittem új jegyzet, frászt kitörölte az egész korábbi anyagot , aztán kedvenc játékomat véletlenül kitöröltem egy másik helyett. Aztán nap közben a teló elkezdett lagolni, fagyni.... na jó holnap megy vissza a telenyomorba, elegem van már egy örök életre az Android & Alcatel párosból, remélem 4x re cserélik ezt a xart.... kihozom a lumia 735-öst
-
gtamate2
veterán
-
Emtra
tag
Erről beszélek srácok, nagyon nem korrekt ez a telefon és a telenor se valami szimpatikus, én két napja vittem vissza mert a frissítés nem hogy használt inkább tovább rontott a helyzeten, a kamera app. már el se akart indulni, ha meg csodálatos modon elindult akkor szaggatott vibrált... én már 5-dik alkalommal vittem vissza és már csapkodtam az asztalt és csak azért se adnak nekem igazat...
meg is fogadtam hogy legközelebb sufni garisat veszek, nem fogok itt állandóan veszekedni.. stb. Álítom azzal nincs ennyi probléma mint ezzel.....
-
matyiGo
aktív tag
válasz dragonn1226 #4376 üzenetére
-
petya220
senior tag
Na skacok. Jelentem én kiszáltam az Alcatel világából (nem örökre.. minimum 2 év. )
Én már egy karbonn sparkle V-t nyúzok.
Szóval ennyi volt. >< további jó "szórakozást" az ördög telefonjával(Valakinek nem veszi meg a telóm? "csak" repedt a digitizer.. :/ és emiatt használhatatlan xDD )
-
petya220
senior tag
válasz kosa01077 #4389 üzenetére
áh.. Nálam az Idol má tabu.. rohadjon meg ott ahol van
Nekem bejön ez az Android one dolog
szép kis supportja van és custom romokból is sok vanFulár: Már most több szerencsém van vele bár fura a bootloader nyitás meg az ilyen Alcatel után
-
kakuk.tamas
addikt
KitKat (???) update... (766 mega)
Csak saját felelősségre!
http://youtu.be/Taxlt3NUjx4[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
gtamate2
veterán
-
zSSeli
tag
[Idol 3]
$250-ért függetlenül elég ígéretesnek néz ki. Nagyon elvagyok az 5 collal de mégis kíváncsi vagyok, hogy az 5 és fél hogy működne a mindennapokban -
Halkow.
senior tag
Ha használtan, 30-35k lesz akkor talán megveszem
Én arra leszek kíváncsi hogy milyen tapasztalatok lesznek az új idol párossal kapcsolatban, nemrég benéztem az idol S topicba és érdekes módon ott is sok mérgelődést és paranormális jelenséget olvastam. Szóval nem lennék meglepve ha harmadszorra is lenne panasz.
-
-
törölt tag
Sziasztok,
Csak néhány hasznos információ:
* ha valaki a frissités után brutális laggolást tapasztalt a telefonján:
Ez a "nagyszerü" frissités bekapcsolja a zárolási opciók (Beállítások/lezárási beáll) összes checkboxát, ami miatt nálam az egész telefon valami elképesztő méretü laggolást produkált szinte bármire kattintottam 1-2 másodperces laggolás volt az eredménye. Megoldás: itt kapcsoljunk ki szinte mindent, nekem csak a dátum és naptárbejegyzések vannak bepipálva.
* Ha valakinek folyamatosan összeomlik a névjegykezelő, az tiltsa le a "Gyakr. haszn. névjegy" folyamatot. Ez nálam megoldotta a problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Filmvilág
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- iPhone topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nintendo Switch
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Projektor topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest