Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Alcatel One Touch Idol 2S
Új hozzászólás Aktív témák
-
kirusz1
őstag
Én alapjába véve még együtt tudok élni a hibáival de amit most csinált?!Belső tárhelyre akartam másolni fagyott lehuztam a kábelről visszadugtam nem látta a brlső tárhelyet.Az biztos nagyon rossz a szoftver háttere az Alcatelnek.
-
Fulár
senior tag
Szóval a reprezentatív közvélemény kutatásunk eredményei szerint rajtam kívül senki sem Go Launcher párti....
Bár igencsak nagy rendszerigényű de talán a legszebb és a legtestreszabhaóbb cucc.(Szerintem)
Most próbaképpen feltettem egy Novát de nincs különösebben nagy különbség a szabadon maradó Ram tekintetében vagy pozitív változás akkuidőben ezért megy majd vissza a Go. -
kozma1986
tag
Hát én sok indítót kipróbáltam, végül a NOVA nyerte el a tetszésemet. van még valami KK launcher is, az is tetszett régen.
-
Piedon
tag
Üdv!
Valaki próbálta már telefonálás közbeni hangrögzítés funkciót?
Mert ma kipróbáltam egy ügyfélszolgálattal kapcsolatos beszélgetéskor, na nem kellett volna, hibaüzenet, hívás megszakadt, eldobta a hálózatot, újra PIN kód, újraolvasta a memóriakártyát. Kipróbáltam többször is, mindig ugyanez lett az eredmény...
Elküldtem a hibajelentést a TCLnek, kíváncsi vagyok valamit kapok-e visszajelzésként. -
Fulár
senior tag
Tudom,hogy már rohadt unalmas vagyok de aki véletlenül idetéved az legalább láthatja,hogy még nem halt ki a fórum.
Nos a teló meglepően gyorsan töltődik fel.Aztán ha eléri a 99 százalékot akkor egy fél örökkévalóság mire onnan eléri a 100 százalékot.Kb annyi idő mire felmegy az az egy tetves százaék(talán még több is)mintha mondjuk normális esetben tolna bele 15-20 százalékot.Ez normális?Tiétek is ilyen?A második kérdésem inkább magával az Androiddal kapcsolatos: Gyorsindítás.
Az oké,hogy gyorsabban bootol de,hogy és miért?Milyen folyamatokat hagy ilyenkor ki?Okoz ez valamilyen negatívumot hosszú vagy akár rövid távon?Ha ez olyan természetes funkció lenne akkor minden Droidos gépben lenne de többnyire csak a Kínai cúmókban van,Sőt,ha annyira természetes lenne akkor alapértelmezetten így bootolnának be a telók.Google haverommal nem bukkantam a neten érdemi információra.Legalább is magyar nyelven nem.
Ötlet,tipp,trükk,javaslat? -
Fulár
senior tag
Bocs de kicsúsztam a szerkesztési időből!AZ előbb bepipáltam a gyorsindítást.Kikapcsoltam a telót majd vissza,Bekapcsolásnál a képernyő fekete maradt.Nem jött be az Alcatel felirat,de az alsó gombok világítottak.Gyakorlatilag egy fasza kis Bootloop-ot nyertem.Többször is újraindítottam.Egyet mindig rezzent de semmi.Recovery-be belépett gond nélkül-Onnan is újraindítottam többször is.Mindig semmi.Már nem kicsit le vert a víz.Elszívtam egy cigit és utána megpróbáltam megint újraindítani és most bekapcsolt.De rendesen rám jött a frász!Azonnal kivettem a gyorsindításból a pipát.Nem tudom volt e összefüggés de nekem elég gyanús,
-
petya220
senior tag
Üdv a klubban
Nem olyan rég én is ezt kérdeztem itt a topic-ban, hogy ez most csak azbén telómjn van-e így. De nem, hála az égnek, már azon gondolkoztam h visszaviszem garival
Ezek szerint szoftveres hiba ez is :/ az a para az egészben h melegedik is a telefon közben. XDDDA gyors indítás csak annyit tenni mint windows-nál az "alvás" funkció
[ Szerkesztve ]
"Neked is pörög az agyad a szarokon, amíg a mosoly a szádra kanyarodik."
-
dutrás
őstag
-
Fulár
senior tag
Kösz fiúk!
Azt esti történésektől majdnem beparáztam!Egy hónapos telefon....
Lassan lehet rá fogadásokat kötni,hogy a KitKat jön ki hamarabb vagy és teszem e föl a telefont a jófogásra egy karton sörért. -
Halkow.
senior tag
Hungarysztánból postai úton fekete s line szilikon tokot+ fóliát honnan szerezhetnék a legolcsóbban?
-
tag
-
schlecker
tag
Nekem 2 hónapja van meg,de az itt felsorolt hibák közül,még egyikkel sem találkoztam...
-
Fulár
senior tag
válasz PETEE78 #3074 üzenetére
Örülök neki, hogy van aki hasonlóan gondolkodik mint én! Ha a vásárlás elött én olvashattam volna ezekről a hibákról talán másképpen döntöttem volna.
Bármennyire is hihetetlenül hangzik de ezeket nem a magam szórakoztatásáért vagy feltünési viszketegségből írom le, hanem azért, hogy mások okulhasssanak belőle, tapasztalatot szerezhessenek és megerősítsem vagy épp ellenkezőleg, eltántorítsam őket a vásárlási szándékuktól.Persze azt is megértem ha ez valakit idegesít.És ezt nagyon sajnálom!Annak pedig mégjobban örülök ha valakinél ezek a hibák semmilyen formában sem jelentkeznek! Sajnos nem mindegyikünk ennyire szerencsés.
Továbbra is várjuk a frissítést hátha az javít vagy majd még tovább ront a helyzeten. -
skylinerold
tag
Nem kellene egy kis találkozót összehozni hibás és hibátlanul működő idol 2s tulajdonosokkal, hátha rájönnék a hibák nagy részének mivoltára? Az ALCATEL-re és a szervizre mint látszik nem nagyon számíthatunk!
Az emberekre néha rámutatott ujjával a szerencse, csak később derült ki néhányuknál, hogy a középső ujja volt...
-
Fulár
senior tag
válasz skylinerold #3083 üzenetére
Dehogynem ha állod a sört!
-
senior tag
válasz skylinerold #3082 üzenetére
Az csúnya baleset lenne, de lehet. Először én is hardver hibára gyanakodtam, írtam az alcatelnek emiatt és akkor válaszolták, hogy tudnak róla és a szoftverfrissítés javítani fogja.
Egyébként meg linkeltek 2 programot, amivel lehetne frissíteni, ha lenne mire, amiből kiderült (lehet csak számomra volt újdonság), hogy ez egy teclast telefon alcatelnek szitázva. Na így nem csodálom, hogy lassan őrölnek a malmok.
#szerk: személyes találkozó pesten simán megoldható részemről, ha előre megbeszéljük.
[ Szerkesztve ]
Eladó Lego Technic 42079 Nagyteherbírású targonca
-
skylinerold
tag
válasz HummeRC #3085 üzenetére
Én nem ismerem a telefonok programozását csak mezei felhasználó vagyok. Nekem logikusnak az tűnik ha mindenkinél ugyan az a program fut és vannak jól működő készülékek akkor nem program hiba hanem hardver! Persze jó lenne tudni azt az arányt ami meg mutatná mennyi a hibás és mennyi a jó működő készülék! Abból talán helyesebb következtetést lehetne levonni! Ez a fórum szerintem nem adhat kiindulási alapot mert eleve több az olyan fórumtárs aki küszködik a problémákkal, és kevés az elégedett. Az elégedettek meg nem írnak mert nincs miért vagy nem ismerik ezt a helyet! Én így gondolom de lehet hogy nincs igazam!
Az emberekre néha rámutatott ujjával a szerencse, csak később derült ki néhányuknál, hogy a középső ujja volt...
-
tag
Nekem Kezdetektől mostanáig :
A memória kezelés és a , videón hangfelvételénél halkság amit nem tudtam orvosolni .
Jelenleg minden más tökéletesen megy .
Nem kopik , recsegés van jobb felső sarok ha megnyomom .Minden napra van egy.....
-
Nittaku
csendes tag
Üdv!
A feltelepített játékokat hova menti (melyik mappába, ill meghajtóra) a telefon? A telefonban van egy 32 GB-s memóriakártya, ami megtelt. Egy telefonos boltban azt mondták, hogy hiába törlöm le a játékokat a telefonról, az csak az ikont törli le, nem az egész játékot. USB használatával összehangoltam a géppel a telefont, de sehol nem találom a játékokat, amit letöltöttem! Valaki tud segíteni?
Ui: a memóriakártyán még 161 MB szabad hely van, hiába töröltem le 200 MB feletti videókat is, így is ugyanannyit ír ki, semmi nem változott!
-
Halkow.
senior tag
Én magas téttel merek fogadni hogy a idol 2s-ek 80-90%-a küzd videózási anomáliával. Szerintem van és lesz olyan akinek az normális ha ful hangerőn nézi vissza a videóit hogy éppen halljon valamit a videóból, én hibának sorolom ezt is de pl: a telenoros eladók és telemax szerint ez nem hiba...
Nekem inkább az a legnagyobb bajom hogy a telenorba elfogytak az életképes ajánlatok amire egy esetleges csoda folytán(ha bekövetkezne) cserélhetném az idol 2s-t telenor honlapján S4-et láttam még pár napig 80K ért De hamar elfogyott...
-
petranatasa
csendes tag
válasz Halkow. #3090 üzenetére
Ugyanezt vallom: valakit nem zavar, mert valahol máshol szoftveresen feljebb veszi a hangerőt, vagy nincs összehasonlítási alapja és nem is tudja, hogy szarul vesz fel, vagy nem használja a szolgáltatást. Nálunk családban már úgy működik, hogy ha fel kell valamit venni, vagy fotózni kell, akkor a lányom samu s3 neo-ja jön, rosszabb esetben az asszony samu ace3-ja. Pedig ezt a drágát azért vettem, mert utálom a samsungot!
-
dutrás
őstag
-
hunter323
újonc
Üdvözletem mindenkinek!
Néhány napja vettem én is egy ilyen telefont (most a hozzászólásokat olvasva már annyira nem nagy az örömöm), és nálam ami az egyetlen nagy probléma az az aksi készenléti ideje. Nem tudom nálatok jelentkezik-e ez, de ha pl este leveszem a töltőről reggelre 60-70%-ot is merül, úgy hogy semmi olyan nincs bekapcsolva, ami nagyon húzná az aksit...
Szerintetek ezzel megéri a Telenornál reklamálni, vagy ez is egy kedves kis Idol finomság? -
SkyLaci
őstag
válasz hunter323 #3093 üzenetére
nem kell azért nagyon elszomorodnod, jellemzően azok írnak akiknek van valami gond a készülékükkel, de szerintem a többség egyszerűen gond nélkül csöndben használja (én már 7 hónapja, komolyabb típushiba nélkül)
akksi üzemidő növelésére egyrészt ajánlom a beépített takarékos üzemmódot, konfiguráld úgy hogy állandó használatra is megfeleljen neked, és akkor legyen mindig bekapcsolva
még érdemes lehet kipróbálni a Snapdragon BatteryGuru-t is, itt is figyelj a számodra megfelelő beállításokra, (ez a program az első héten nem működik, csak figyeli a használatot, és utána ez alapján találja ki hogy hogyan csökkentse a fogyasztást)
esetleg még a Greenify-t is érdemes kipróbálni
[ Szerkesztve ]
-
válasz SkyLaci #3095 üzenetére
Csütörtökön megérkezett édesanyámhoz a telefon.
Egyelőre imádja. Végigpróbáltam az összes feljebb taglalt hibalehetőséget mielőtt feladtam volna neki, szerencsére semmi nem jött elő. Remélem így is marad.(csak hogy legyen valami pozitív)
I'm a man with a plan... the plan is to booze as much as I can! ¯\_(ツ)_/¯
-
l.sebestyen
senior tag
Most készülök egy ilyen telefont venni a feleségemnek Lenovo A606 ját váltaná, de bele-bele olvastam a forumba és egy kicsit elbizonytalanodtam, tényleg ennyi gond van a telefonnal? várható frissités, mondjuk KIT-KAT?
-
gtamate2
veterán
válasz l.sebestyen #3097 üzenetére
Igen ennyi gond van, de mint látod nem mindegyik hibás elvileg.. És szintén ELVILEG jön a kitkat, karácsonyra ígérték tutira, most páran 2 hetet mondtak, kíváncsian várom.
*Sn0w
-
matyiGo
aktív tag
válasz l.sebestyen #3099 üzenetére
Jó telefon ez, csak ki kell cserélni a gyári appok többségét, vagyis amit lehet s akkor egy stabil gyors telefon lesz belőle. vagy nálam legalábbis az.
a Fulár kommentekkel ne nagyon foglalkozz csak ide jár feszkót levezetni, minden második nap leírja ugyanazokat a hibákat, néha pedig ott is hibát lát ahol nincs is. ha lesz pénze majd vesz egy iphont és akkor majd iphone fórumokon fog panaszkodni.
amit biztos ki kell cserélned: dialler, launcher, kamera, zenelejátszó, ébresztő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest