Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Alcatel One Touch Idol 2S
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fulár
senior tag
Csumi!
Megint jöttem"sírni".
. Adott a gyári zenelejátszó és 2 külső progi.Értelem szerűen mindegyik a belső tárhelyen van.Adott egy hangoskönyv(de bármilyen más hangfile is lehetne).Szintén a belső tárhelyen van.És itt most elnézést kérek a vulgáris szóhasználatért!
Mi a bánatos kutya retkes fa**áért felejti el mindegyik rohadt lejátszó,hogy holt tartok???Ki sem kell hozzá kapcsolni a telót.Egyszer megjegyzi,háromszor elfelejti és kezdődik elölről.Ilyen gondom több évvel ezelőtti Low End készülékkel sem volt.- A másik amit én nem tudtam és lehet,hogy ez eddig is így volt:Ha nem galériából vagy külső app-ból választod ki a háttérképet és nyomsz a főképernyőn egy Opciók gombot,itt kiválasztod a gyári háttérképeket akkor ha ráböksz egy lépre fölajánlja,hogy azt be lehet tenni a zárképernyő hátterének is.Én ennek örülök mert így nem kell külső progival megoldanom mert a frissítés óta a zárképernyő nem állt még le.(ha ez eddig is így volt csak én nem tudtam akkor bocs)
-
-
tag
Írtam már az idol 3 reklám alá ..
" Érdekelne mi a helyzet a 2 s el .
Tavaly megjelenő csúcskészülék májusi specifikációja szerint, rendszer 4.3 (hamarosan 4.4 ) Prohardver teszten szintén ezt erősítéttettek meg.
Jelenleg egy év telt el , és semmilyen , hangsúlyozom még egyszer SEMMILYEN lépés nem történt ezzel kapcsolatban , azaz javítanám 2 ígéret : 1 Legkésőbb December végéig , 2 , 2015 első negyed és ( ez már kicsit nevetséges . )
Mostani levelünkre ezzel kapcsolatban annyi válasz érkezett , "hogy valóban tervbe van a frissítés , de őszig biztosan nem , mert az idol 3 lefoglalja a kapacitásotokat ." ( igazán korrekt válasz )
Nem lehet az hogy aki ezeknek az ígéreteknek köszönhetően vett ilyen típusú készüléket Át lett verve ?
Igaz hogy csak 8.000 ember követi amit írok , de egy korrekt választ ezzel kapcsolatban elvárnék .
Nem a szokásos folyamatosan érkeznek a frissítések sallangot )
Mert ez már nem kompenzál senkit . , de nagyon szívesen elfogadok egy idol 3-t ha csak arra megy a frissítés ."Minden napra van egy.....
-
Emtra
tag
válasz A.Market.hu #4056 üzenetére
Jól tetted
Annyit tehetūnk hogy nem veszünk többet alcatel telefonokat, mert ilyen csőves bugos műxarok, ki tudja milyen az új idol 3 lehet bugosabb mint ez..... de ingyen csere 2s akcióban kárpotlás gyanánt elfogadom a nagyobbik modelt
[ Szerkesztve ]
-
pulai1000
tag
válasz A.Market.hu #4056 üzenetére
Én is írtam a reklámhoz, egy kis véleményt Szerintem mindenkinek ezt kellene tennie de tényleg fel vetődik,hogy mi van a vásárló tudatos megtévesztésével.Hiszen vásárláskor az op rendszer is tényező,hogy milyen van a készüléken.Szerintem a Telenornál is kellene reklamálni mert az vicces hogy a beígért frissítés csak jó egy év után fog megjelenni főleg hogy be volt ígérve. Ha egyáltalán meg jelenik. Lassan kezdek belenyugodni,hogy ha nem tudok megszabadulni a készüléktől akkor megmarad, mert eladni lehetetlen.
[ Szerkesztve ]
-
tag
-
gabimatyi
csendes tag
Na emberek szálljatok be ti is [link]
-
Fulár
senior tag
válasz lacix76 #4059 üzenetére
Én meg az ilyen idióták miatt járok ide(már megbocsáss)
Majd lefizetek pár figurát,hogy járjon ide agyon ajnározni ezt a csoda készüléket,hátha akkor majd többen veszik és még több ember szalad rá vele a csöcsre.Aztán majd lehet trollkodni és röhögni más nyomorán!
Erről jut eszembe!Hol vagy Matyikám???Kitiltottak?Vagy nincs olyan szerencsém?
Meg kellene már érteni,hogy sokan egy-két évre(vagy még tovább)vásárolnak új telefont,mert az anyagi helyzetük vagy egyéb okok nem teszik lehetővé,hogy folyamatosan cserélgessék a mobiljaikat.Ezért ebben az időszakban nem lenne rossz megelégedettséggel használni az adott készüléket.Ha nem szopatna a gyártó és nem halmozna bosszantóbbnál bosszantóbb dolgokat a teló akkor nem lenne"sírás"sem.
Ez a cseréljük le a gyári appokat és Launchert és akkor minden rendben lesz elmélet már megdőlt egy ideje.A"frissítés"óta meg pláne.Még annak is elkezdett szarakodni akinek eddig rendben volt.
Na megyek kicsít sírni Alcatelék oldalára is,hátha berágnak ránk amiért bombázzuk őket.És ha utána marad időm meg változatatom a Nick nevem sírósra. -
matyiGo
aktív tag
az a szerencsétlen médialejátszó nem fogja soha megjegyezni hol tartasz, csinálhatsz bármit bugos. ezért ilyen olcsó ez a telefon, megszoksz vagy megszöksz vagy veszel egy drága telót .. mondjuk egy hasonló hardverezésű sonyt dupla ennyi pénzért. mindennek meg van az ára. az alkatel béna fon. így volt ez régen is így van ez most is )
kompenzáljon hogy ügyes formatervezőik már vannak.#fogalamamsincsmiértszorakoztatezafórum -
pulai1000
tag
Az Alcatelnél tőrlik a hozzászólásainkat hát erről ennyit gyerekek, soha többé Alcatelt
-
MODERÁTOR
-
gtamate2
veterán
Próbáltad már a musiXmatch-et? Én ezt használom lejátszóként. Egy tipp pedig hogy megjegyezze: Tartsd a lejátszót mindig a memóriában (ne felfelé hanem lefelé húzd), egy próbát megér.
Amúgy elhiszem hogy ideges vagy, engem is sokszor bosszant a telefon, de a hangnemen változtathatnál. Ugyan ezt kultúráltan is el lehet mondani. /No offense.
*Sn0w
-
petya220
senior tag
válasz matyiGo #4065 üzenetére
héhéhé.... Én tettem ellened valami rosszat? (De nyugottan folytatsd c: nem a legjobb emberrel kezdesz ki :3 ) ._.Szerintem nem.... De örülök a létezésednek <3
És ha unatkozol netán.. Akkor ne vegyél levegőt.( Félre ne érts, nem azt akarom h ne létezz, csak szűnj meg c: )
Hanem forgass egy romot a telefonra. Jaaaaaaaa h nem értesz hozzá??? Sebaj.. Én se. XD de legalább tegyél valamit ezért a családért (?) hogy senkinek se legyen gondja a telefonnal...
Ezért a pénzért ez a HARDVER MEGÉRTE, de egy ilyen SZOFTVERREL soha...
Félig igazad van, de félig nincs.
Megértem h te kitartasz a SAJÁT véleményed mellett, de rajtad kívűl van még pár ember akinek más a nézőpontja. És ha megkérhetlek, akkor ne oszd az észt, hisz neked sincs sok és ne piszkáld pont azt aki egy ideje HOZZÁD SE SZÓLT BMEG...[ Szerkesztve ]
"Neked is pörög az agyad a szarokon, amíg a mosoly a szádra kanyarodik."
-
petya220
senior tag
-
lacix76
őstag
Egy teló miatt szétgyalázzátok egymást?
Mindegy jó szórakozás olvasni a kommenteket. -
gabimatyi
csendes tag
Na kaptam SMS-t hogy kész a telefon. Kíváncsian várom hogy mi fog ki sülni belőle, lehet egy eddig nemlátott működőképes rom lesz rajta?(nem.)
-
gtamate2
veterán
Ma megjött a 3 méteres harisnyázott kábeles microusb töltő a telefonhoz. A gyári után igazi felüdülés, tényleg nagyon minőségi érzés, a telefonnal kompatibilis szerencsére. Kicsit féltem mert már belebotlottam jópár kábelbe amivel nem töltött a telefon vagy miközben töltött nem működött megfelelően (össze vissza lépkedett a menüben).
De ezzel jól működik, végre kényelmesen használhatom miközben töltöm, 600ft-ot szerintem bőven megér
A szállítás volt picit hosszú (1 hónap), de ennyiért..[ Szerkesztve ]
*Sn0w
-
veterán
válasz gtamate2 #4077 üzenetére
Én 2 méterest vettem, narancssárgát, az talán 400 Ft volt, 2 hétig működött ...
Az viszont 2 hét alatt is kiderült hogy valami nagyon gagyi vezetékből vannak ezek, jó nagy ellenállással, mert sokkal lassabban töltődött vele a telefon. Vettem 2 db "nudli" típusút is, az mégolcsóbb volt (550 Ft a 2 db) , azok vagy 2 hónapja mennek már, de ugyanaz a helyzet: 2-szer annyi idő alatt töltődik rajta a telefon. A röviddel pikkpakk kész.Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
CheGhost
aktív tag
válasz gtamate2 #4079 üzenetére
A minőségen mit értesz?
Nekem nem tűnik minőséginek, attól, hogy fel van cicomázva és a csatlakozók "dizájnosan" minimális méretűek még nem lesz minőségi, ráadásul a vezeték nagyon vékony és árnyékolás sincs rajta...*** Ha egy probléma megoldódik, akkor kérjük a megoldást is leírni, nem csak annyit, hogy "megoldódott"! *** Hosszú log-ok esetén külső oldal ajánlott mindenki lelki békéjének megőrzése céljából! https://pastebin.com ***
-
CheGhost
aktív tag
válasz gtamate2 #4081 üzenetére
Onnét veszem, hogy vékony a kábel, hogy látom rajta.
Az árnyékolást megerősíteni nem tudom, akkor kezeljük úgy, hogy van rajta (egyébként olcsó kábeleken sokszor lespórolják).
Az usb csatlakozó szabvány méretű, ehhez viszonyítva a kábel (a képről történt mérés után) kb. 4,5 mm átmérőjű, ebbe kell beleférnie a réz(!) vezetékeknek, a vezetékek szigetelésének, a kábel belső és külső szigetelésének és ezen szigetelések közötti árnyékolásnak, illetve a kábelharisnyának.
Ha jó tapintásúnak mondod, akkor a kábelharisnya nem cérna vékony, így ha ezt a vastagságot levesszük az előbb említett átmérőből, akkor már máris "alig marad" valami a kábelnak... szerintem.
Egyébként a vezetékek anyagát is megkérdőjelezném, hogy teljes egészében réz-e. A másik (minden kábeltípusnál) előforduló költségkímélő megoldás, hogy csak rézzel befuttatott alumínium (CCA) vezetékeket alkalmaznak, ami rosszabb vezető, mint a tiszta réz. Ezért is fordulhat elő, hogy egy szabványosnak látszó 5 m-nél rövidebb usb kábel nem használható, mert akkora a feszültségesés rajta, hogy a szabványos keretek közül kilép...[ Szerkesztve ]
*** Ha egy probléma megoldódik, akkor kérjük a megoldást is leírni, nem csak annyit, hogy "megoldódott"! *** Hosszú log-ok esetén külső oldal ajánlott mindenki lelki békéjének megőrzése céljából! https://pastebin.com ***
-
veterán
Ne vitázzatok má' filléres bigyók miatt... !
Ez van, ezt kell szeretniCsináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
SidCorky
őstag
Kicsit parázva, de felraktam a frissítést. Előtte visszaállítottam gyári állapotra mert nehogy tele volt szemetelve, arra húztam rá az updatet...nembtudok belekötni, rosszabb nem lett. Eddig ha lezárás után azonnal oldottam fel a kijelzőt csak késve adta be a lockscreent, most akárhányszor csinálom, mindig azonnal ott van. Real Racing közben mindig bezárta a Messenger buborékját, frissítés óta az is mindig ott marad, gyorsabban tudok váltani az appok között, szóval szerintem a ram használaton is javítottak. Akksiidőről nem tudok mit mondani, powerbankot használok, és amikor épp nem használom rajta van, szóval általában 80% alá nem megy az akksi, erről majd más nyilatkozik Csak abba tudok belekötni hogy az értesítési függöny színe elég homáros, és sötétben jobban bántja a szemem ezzel az élénk színnel, de egyébként nem találtam hibát. A lock screenről végre el lehet tüntetni a naptárbejegyzéseket és az időjárást, de a Poweramp widgetje még mindig nem megy :/
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
gtamate2
veterán
válasz CheGhost #4082 üzenetére
Leteszteltem, tényleg lassabban tölt az újjal. 10 perc alatt 4 %-ot töltött. A gyárival ezzel szemben szintén 10 perc alatt 7-8%-ot.
De lehet hogy igazad van és nem olyan jóminőségű az árnyékolása. Jelenleg jól működik, ha épp használom és nem sürgős a töltés akkor jól jön, összességében nem bántam meg hogy megvettem*Sn0w
-
baluponthu
csendes tag
Sziasztok. Jövök én is a panaszkodós táborba. Névjegyzék. Három alkalomból kétszer tuti leállás, akár hívás, fogadás, sms, de csinálta már új szám beirása közben is. Feltettem az exDialert, ugyanaz... Letiltottam a sima névjegyek alkalmazást, azóta viszont nem tudok új névjegyet menteni, szerkeszteni, és a google Névjegyzék is szinkronizációs hibát ír... Lekopogom ezen kívül nincs más bajom de emiatt lassan földhöz vágom. Valakinek bármi életmentő tipp a problémára?? Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Emtra
tag
Sajnos egyre több a panaszos, megfertőzte a topic a többi boldog elégedett tulajdonost is most mi tévők legyünk?
dr.matyiGo mit tanácsolsz nekünk?
-
matyiGo
aktív tag
válasz baluponthu #4086 üzenetére
Szia,
ez a hiba nálam is előfordult, a névjegyzéket ne tilts le mert akkor az ex nem fér hozzá az adatokhoz.
Nálam úgy oldódott meg hogy feloldottam majdnem minden alkalmazás letiltást, lefuttattam egy rendszertisztítást, töröltem néhány apot végig gondoltam újra hogy mit kell letiltani mi mivel akadhat össze, végigpörgettem ezeket a dolgokat újraindítottam és azóta nincs leállás. érdemes lehet újratelepíteni a google alkalmazásokat is, már amit tudsz.
szóval azt nem tudom hogy mi oldotta meg ezt a hibát de jelen volt nálam is, és most nincsen. -
Fulár
senior tag
Az a tök fura,hogy ahányan vagyunk szinte mindenki másképp szív.Nekem a névjegy alkalmazással semmi bajom sincs.Soha nem áll le.Viszont halott volt a közelségérzékelőm amit ez a khm....frissítés helyrerakott.
Azt nektek is csinálja,hogy ha belövitek,hogy csak a telefon memória számait mutassa,rendszerint elállítódik és mutatja a sim kártyán lévő számokat is?
Jobb ötlet nem lévén kénytelen leszek legyalulni a Simet. -
matyiGo
aktív tag
válasz petya220 #4089 üzenetére
A Fleksy elég ram éhes viszont stabil. az anysoft keyboardal szemben ez nem szokot összezuhanni, viszont nagyon hiányzanak a natív ékezetes karakterek (via. anysoft)
- az anysoft keyboard a saját alkalmazás frissítése óta bizonytalankodik nálam, azaz nem feltétlenül a telefon hibája -
kozma1986
tag
Üdv!
A segítségetek kellene!
SIM-et cseréltem a telóban, aztán azóta nem látja a memóriakártyát, azt írja üres
Valahogy vissza lehet állítani progival? -
pulai1000
tag
Kíváncsi leszek hogy a Telenor mikor hajlandó értesíteni,a telomról mert a Telemax már hétfőn megjavította.A munkalap szerint akkufedél és hátlap csere volt,a kettő nem ugyanaz?
-
MODERÁTOR
-
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- BestBuy topik
- Ukrajnai háború
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Lexus, Toyota topik
- Star Citizen
- Dell notebook topic
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- iPad topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest