- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Sub-ZeRo:] Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- [Re:] [Speeedfire:] Első videós próbálkozás Esztivel
- [Re:] [SirRasor:] Li-ion/pol akkumulátorok töltése a lehető legjobb élettartamért
- [Re:] [FireFox1996:] Horgász topik: 2022-es tavaszi fórum peca
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
Gondoltam: Cool
Letöltöttem: Cool
Parancsikonra duplakatt: egész kép kockára fagyott...
5 perc után bekapcológomb-tartós resi
Parancsikonra duplakatt: az egér élve maradt, de a tálcám telibefagyott, és az asztalon nem tudtam csinálni semmit
előzőféle resi után ment is az uninstal, majd ha eszembe jut akkor OS reinstall után ránézek...
élmény volt.anti-blockadblock-er// PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Keresek Sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest)
-
ledgeri
nagyúr
Persze, én 60-70%+ esélyt adok arra, hogy valami, legutóbbi win telepítésemtől felkerült valamivel akad össze, ami rajtam múlik, csak a maradék % végett, és ide a rövidhír alá beírtam, hátha valaki másnak is ez ilyen mert akkor már mindketten előrébb vagyunk...
Nekem is szerintem steam-wish-list-es alapból..
[ Szerkesztve ]
anti-blockadblock-er// PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Keresek Sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest)
Új hozzászólás Aktív témák
gp A jövő hét folyamán a Cook, Serve, Delicious! 3?! című alkotást kapjuk meg ajándékba.
Állásajánlatok
Cég: Webtown Informatika Kft
Város: Budapest
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs