Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akos96
senior tag
Ez brit eladási lista? Akkor érthető...
"A tévében nézed a szaxofonost, És azt gondolod, hogy de jó neki."
-
Morden24
nagyúr
A Zumba nagy buli, "mindenki" ezt tolja. Itthon is rengetegen nyomatják.
Egyébként én nem érzem azt gáznak, hogy egy alapvetően testmozgásra szolgáló (ráadásul csajok sokat profitálnak belőle, igen szexi mozdulatokat sajátítanak el ) szórakozási forma lenyom egy kanapékommandótSectumsempra - For Enemies
-
kpal
nagyúr
Nem EUban másabb a helyzet
-
Apollyon
Korrektor
Pokemon vazz.. Ezek ám az igények
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Def26
félisten
Ennyi. Asszem, újra kinectet kell vennem.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Wolverine
félisten
-
kexksz
addikt
Fail.
-
Arena87
aktív tag
Na majd ha kijönnek kinectre +18-os játékok akkor lehet jobban fognak nőni az eladások.
東方神霊廟 [Mausoleum of Divine Spirits] ~Ten Desires
-
h-yle
addikt
-
Necroman_Mk2
őstag
Havercsaj is kipróbálta, sőt, rá is kapott a Zumbázásra. Javasolta, hogy egyszer menjek el megnézni, ahogy több tucat hölgy rázza a fenekét
Bár ami jobban megy most, az a Pilates.ON: A ZF sikerében az is benne játszhat, hogy még warezolni se érdemes. Ugyanis a dobozban van egy öv, amivel magadra kell erősítened a kontrollert, hogy a játék érezze a csípőmozgásodat - enélkül meg nem sokat ér a cucc. (A későbbi Move verzió is hasonló elven működik majd.)
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
Akos96
senior tag
válasz Necroman_Mk2 #12 üzenetére
Övet készítek házilag, csak ragasztószalag és egy régi nadrágszíj kell hozzá. Probléma letudva.
"A tévében nézed a szaxofonost, És azt gondolod, hogy de jó neki."
-
Morden24
nagyúr
Hidd el, ezekhez a szarokhoz komolyabb háttéranyag és világleírás van, mint amennyi lore egy jobban sikerült rpg-hez. Tehát pont, hogy nem tucatjáték. Ettől még lehet szar is, unalmas is, neked nem tetsző is (nekem sem szimpi a Pokémon univerzum), de semmiképpen nem kommersz
Sectumsempra - For Enemies
-
Wolverine
félisten
Ööö, nem vagyok meggyőződve arról, hogy előbb volt-e a Pokémonból rajzfilm(sorozat), mint játék. Kártyajáték biztosan előbb létezett belőle, mint a rajzfilm.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen monitort vegyek?
- Nintendo Switch
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külpolitika
- PH!otóstalálkozó és megbeszélő topic
- Mesterséges intelligencia topik
- Arrow Lake az asztalon: Core Ultra 9 285K
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest