Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoolsNOS
veterán
Érdekes, még nem is láttam ilyet. Kábelek nem törnek meg felfelé?
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
Воланд
titán
Az első jobban néz ki. Ennek egy kicsit "gagyinak" tűnik az eleje.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Nagyon crisis- ufó ra hasonlít az eleje. Nem tudom mért ugrott be elsőnek ez.
Nem rossz, de nekem túl "csicsás"."lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
XuChi
addikt
Minél újabb revízió annál rondább Az első volt a legszebb és legjobb.
-
bartucc
addikt
Érdekes kocepció, de a felül lévő I/O panel, és kivezetések miatt asztal alá, asztalba elég nehéz a behelyezés.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
zed1983
őstag
Az első valahogy jobban tetszett
YouTube Tech csatornám : https://www.youtube.com/channel/UCXIipIK2bjjaB38G1zKNi_w
-
Probber
őstag
Az elődei sem voltak túl szépek és ez sem lett az. Mindenesetre a 01 és 02-nek ennél azért fantáziadúsabb volt a belső elrendezésük.
"Rendben, mi a munka? Reklám! Egy kelet-európai üditőnek amit Splort-nak hívnak. A világ első cékla ízű kólája!"
-
Ősember
őstag
miért is jobb az, ha el van forgatva a lap 90°? az egyetlen pozitívum amire gondolni tudok az az, hogy a bővítőkártyák nem tudnak meghajolni, de ezen kívül semmi értelmét nem látom, hogy a ház alól szívjon levegőt és hátul a kivezetésekkel külön kelljen foglalkozni, ami miatt feleslegesen magas is lesz a ház. plusz még a táp is nyilván oldalra fújja ki a levegőt
[ Szerkesztve ]
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
bteebi
veterán
Elég egyedi, és amúgy racionális kialakítás. Nem rossz, de nekem nem tetszik. Meg elég nehezen tudom azt is elképzelni, hogy az eddig oldalt lévő csatlakozók (SATA, PATA, 20-24 pines táp) alulra kerüljenek... Persze ingyen elfogadnám .
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
Nem tetszik, pedig van egy néha elég extrém ízlésvilágom(állítólag), de ez ronda.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
osztraksajt
őstag
Érdekes koncepció, esetleg főldbe rakott kábelcsatornák esetén komoly fantázia lehet benne.
-
Ősember
őstag
ezt most nem teljesen értem ebben a házban felfele küldi ki a levegőt. az más kérdés hogy a ház tetején a szellőzőknél vannak azok a lamellák, amik elvileg hátra terelnék a levegőt, de az egy enyhén szólva nevetséges megoldás...
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
félisten
Izzadság szagú.
[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Milka 78
nagyúr
Érdekes elgondolás,de valamiért nem látom nagy értelmét.Ráadásul még ronda is
-
veterán
Hát ettöl nem lettem boldogabb,Ronda drága,és nem praktikus
duree54
-
-
Donvit078
tag
hát ez mint a zetor eleje... rusnya
vegetáriánus vagyok...csak növényevő állatokat eszek
-
Ősember
őstag
válasz TESCO-Zsömle #18 üzenetére
igen, felfele száll, de szerintem ez maximum passzív rendszereknél kellene, hogy szempont legyen, mivel a vga-k hűtése zárt térben van megoldva, a procihűtő lamellái elforgatva ugyan úgy állnak és a szélcsatorna amúgy is kiviszi a meleget
-
Motion_Blur
félisten
Elég csúnya lett szerintem is. Főleg a teteje.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
superecneB
őstag
A " nem szokványos alaplap elrendezés" nekem nagyon tetszik jó lenne ha divatba jönne.
-
Ősember
őstag
válasz TESCO-Zsömle #23 üzenetére
ha jól értem akkor a topik már csak egy lépésre van attól, hogy valaki megfújja a vérpistike gamer kürtöt
-
Egzee
őstag
válasz Ł-IceRocK-Ł #25 üzenetére
Hát nekem pl a delux bömbi háza sem tetszik. Hogy őszinte legyek sztem az autó a pc-ben dolgot eléggé kimeríti az asus lambo laptopjai azzal, hogy kaptak egy jelet meg kis dizájnt...
-
törölt tag
válasz superecneB #24 üzenetére
Jó is, csak általában ott rontják el, hogy felül a csatlakozóknál nincs elég hely, ha valaki egy merev kábelt használ, vagy átalakítót, akkor a felső fedél fel se megy.
-
0st0r0s
csendes tag
Nekem bejön, látok benne fantáziát. Mondjuk meg kéne néznem élőben is, h eldöntsem mennyire is kéne nekem...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest