Új hozzászólás Aktív témák
-
amazingatech
csendes tag
válasz Raysen623 #11 üzenetére
Én így értelmezem amit írtál:
"A játékok árához képest túl kevés a fizetésem, de ez nem a játékok hibája."Ha pedig ezt írom:
"A fizetésemhez képes ezek a játékok ku?x# ki(#+{$]] drágák, és ez nem az én hibám."
-Akkor ez helytelen?Szerintem a kettő ugyanannak az érmének a két oldala, abban pedig semmi baj nincs, hogy mindenki a saját körülményiből indul ki.
Az ég tiszta, a föld zavaros...
-
Ps Vita
őstag
Szipi-szupi hír
-
Xaels
félisten
Csak sajnos azoknak a 2000.- os gémeknek a 75% újonnan sem ért volna többet. Nem kell amúgy minden játékot újan premierkor megvenni és akkor PS-en sem 14k egy játék.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
+1
PS3 vételtől is a drága játék árak tartottak vissza... inkább kölcsönkértem gépestől
PC-re azért 1-2 éves nevek már 2000 Ft-től vannak, ami azért barátibb. Itt a régebbiek ára sem szokott sokat esni.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
boost
addikt
Nem azmiatt drágább a neten,
hanem mert a retailerek (Bestbuy, amazon, stb) kijelentették, hogy nem árulják az adott cég lemezes játékait, ha nem tudják olcsóbban árulni, mint neten. Ès a konzolgyártók kiszolgáltatottak, mert nagyon sok helyen nincs lehetoseg 25-50GB letöltésére, és az emberek szeretnek tárgyat venni, nem digitális tartalmat. Pl Tomb Raider letöltese húsvétkor nálam is 25 óra volt. -
Raysen623
addikt
Imádom mikor minden egyes alkalommal leírjátok a következő gondolatot:
"nem a mi pénztárcánkhoz szabják az biztos"
Kérdem én: miért nem képes ez az ország végre eljutni oda, hogy ne legyen ez probléma? Mi az akadálya??? Meddig kell még erre várni??? Miért fogadjátok ezt így el ahogyan van???
Nem a játékok árával van a baj, hanem a magyar fizetésekkel és körülményekkel, mind a gazdaságban, mind az emberek fejében!!!!A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
Xaels
félisten
Ez egy jó hír.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
sz.balazs.95
veterán
én úgy vettem észre, hogy mintha a 3DS játékok (letölthető formában) egyre olscóbbak lennének.
tehát nem teljesen platformfüggetlen.
az viszont igaz, hogy nem annyival olcsóbb, mint amennyivel annak kéne lennie - de ha meg sokkal olcsóbb lenne, akkor saját maguk konkurenciái lennének, mert dobozos kiadást alig vennének.Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
törölt tag
-
Spancho
senior tag
Lehetne azért olcsóbb.
Magyar szemmel szerintem még mindig drágák a 15-18k-s játékok.
1-2 játék évente talán elmegy ,de nem a mi pénztárcánkhoz szabják az biztos.
A letölthető játékok remélem olcsóbbak lesznek. (ott ugye nincs szállítás ,dobozolás ,dvd költség stb...)A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
Def26
félisten
Akkor ezek szerint elmondható, hogy nem változnak a játék árak. Sztem mindenképpen jó hír.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Neoteric
addikt
Akkor ennyit arról, h azért jó az xbone drm-e h olcsóbban tudják adni a játékokat.
PSN: ne0teric_sAN
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Politika
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Külpolitika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Honda topik
- További aktív témák...