Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Mi A1 gyakran ismételt kérdések (Frissítve: 2018. 03. 08)
MobilAréna teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
anorche1
őstag
Ó
Fizu után szerettem volna venni egy 4/64 -es note 4 -et, így viszont elbizonytalanodtam"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
anorche1
őstag
válasz hyperspace #96 üzenetére
Hát nem tudom
Szerintem megvárom a gsmarena s endurance ratinget, és utána döntök.
Addigra remélem kapható lesz a spemallnél."It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
anorche1
őstag
Spemall -tól megrendelve feketében magyar raktárból, 2 év garival. Remélem 2 hét múlva már a kezembe lesz
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
anorche1
őstag
válasz Donki Hóte #340 üzenetére
De miért olyan jó hely ez az eustock? Hasonló az áruk a spemall -hez, de csak 1 év garit adnak.
-
anorche1
őstag
Az https://www.android.com/one/ azt írja, hogy "free unlimited high quality photo storage"
Ez pontosan mit jelent?
Tudtommal a google fotókra alapból korlátlanul csak az eredetinél rosszabb minőségben tárolhatok képet. Viszont ha van egy android one -os telóm, akkor az eredeti minőségű képeket is korlátlanul tárolhatom?
De hogy, meddig?"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
anorche1
őstag
-
anorche1
őstag
Note 4 esetében csak egy plusz sort kellett a build.prop -ba írni, és működött. Remélem ennél is ez lesz.
Át néztem a miui A1 -gyel kapcsolatos fórumát, és lassan szeptember végén sem jött még ki rá a szeptemberi biztonsági frissítés, és a lassított felvétel még mindig nem működik
-
anorche1
őstag
En meg 13an rendeltem UK -bol 1 csomagban uvegfoliat+tokot+ujjlenyomat olvasora valamit 1200ert.
Viszont most nezem, hogy bar az item locatiom uk, a shipping metod az economy shipping from china
Szoval egyaltalan nem biztos, hogy megjon a telefon elott"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
anorche1
őstag
Sokan nem azért veszünk tokot, hogy ha esik a telefon ne törjön, hanem hogy a háta ne karcolódjon. Ezért szerettem a lumia 640-em és 820 -amat, mert mind2-n cserélhető volt a hátlap, és a hátlap egyben az oldala is volt. Vagyis ha kijelzőn végig tempered glass volt, és vettél rá új hátlapot, akkor kvázi újként árulhattad, mert nem volt rajta semmilyen sérülés.
-
anorche1
őstag
Az ilyen típusú üvegek sem fekszenek fel szépen a 2.5d előlapra? [link]
[ Szerkesztve ]
-
anorche1
őstag
Ez nem magyar raktáras termék, és amennyire én tudom, az tax isnurance arra jó, hogy ha miután megérkezett az országba a csomag, és kifizetted rá az áfát, akkor ezt a kifizetett összeget a spemall átutalja neked.
Ez a magyar raktáras, ennél nincs ilyen gond: [link]
-
anorche1
őstag
Redmi note 4 esetében bármilyen szállítással rendelted, royal mail -lel küldték. Ha eu expresszel rendelted, akkor is. Vagyis szinte 100% az esély, hogy megfogják.
Külön nekünk tax insurance meg azért van szerintem, mert nálunk magasabb az áfa, mint a többi eu országban.
-
anorche1
őstag
A spemall rendelésem 09.30-án shippedre váltott, de még nem kaptam a dpd -től emailt
-
anorche1
őstag
-
anorche1
őstag
Végre a spemall is feladta magyarraktárból, hétfőre nekem is meglesz
-
anorche1
őstag
Ez csak szerintem érdekes?
Xiaomi Mi A1 - Second Camera is Fake?[ Szerkesztve ]
-
anorche1
őstag
Ma én is átvettem, de nem vagyok benne biztos, hogy jó ötlet volt a g3 at erre cserelnem
A kijelzője ugyanakkora, de mégis nehezebben kezelhető a telefon a hatalmas alsó káva miatt
A kijelző érzékenysége sem olyan jó, a g3 sokkal szebben, folyamatosabban követi az ujjat.A simtálca és a hangerőgomb is lötyög.
Dupla kamera helyett meg rakhattak volna bele 1et, de jobbat."It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
anorche1
őstag
válasz anorche1 #1819 üzenetére
Másnak is feltűnt Blurry text scrolling[\L]
-
anorche1
őstag
Szerintetek támogatja a smart tokokat?
-
anorche1
őstag
válasz Graphics #2327 üzenetére
A kérdeseket így is, úgy is meg kell válaszolni újra és újra, mert csak kevesek használják a keresőt. Akkor még már nem mindegy, hogy itt vagy ott?
Szvsz ezt a topicot könnyebb lenne kinyirni mint a teszt alattit. Az új hús úgy is oda ír, ha meg a tulajok egy része.itt marad, akkor lehet figyelni mindkét topicot, egy helyett.Én a teszt alattira szavazok.
-
anorche1
őstag
válasz RocknRoller #2846 üzenetére
Nálam is ilyen, de mikor fehéren világít a kijelző, és gyorsan ujjlenyomattal feloldod, akkor megnyitja a kamerát.
-
anorche1
őstag
válasz Viktor0610 #3276 üzenetére
Nem oldja meg, nálam is elfelejti.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 3D nyomtatás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Pixelkeresés a hardverrengetegben
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest