Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz szepi70 #4985 üzenetére

    Az af9015 elég jól ment nekem rajta. Ami problémát okozhat, hogy a 4.95-ös firmware jó, az 5.0 állítólag bugos [link]. Ha az openelec-be a legfrisebbet mellékeltél a /lib/firmware -ben, akkor az okozhat problémát. A legfrisebb openeleccel nem próbáltam még a tévé vételt.

    (#4988) sanchomuzax
    Erről már sokszor volt szó a mindigtv és a dvb topicokban. Közönséges pcsc kártyaolvasóval és a megfelelően felkonfigurált programokkal set-top-box megoldásként vagy akár otthoni iptv megoldásként is jó lehet(ne). A műsorok rögzítése, laptopról a lakásban bárhol nézése is kényelmes, nameg az antenna sem annyira mozgatható a legtöbb helyen, hogy mindenütt jó vétel legyen.

    Másrész linuxra de még windows-ra sem annyira elterjedt a normálisan támogatott kártyaolvasós tuner (csak a saját programjukkal szoktak menni előfizetéssel). Vannak olyan gépek ahol bonyolultabb / drágább a tuner használata, például Mac, ott is egyszerűbb egy pi-re beállítani az adást és azon keresztül nézni. De akár androidos tabletről tvhguide appal is jól lehet tévézni :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák