Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferdzsoo
addikt
válasz gyurkikrisz #4550 üzenetére
Mert az ő 4536-as hsz-e nem volt személyeskedő ugye? Meg az az előtti bármelyik...
Mindegy hagyjuk, csak a "Más szemében ő a szálkát megleli, de a sajátjában a gerendát feledi" tipikus esete áll fent a kollégánál.
Aztán innentől meg megy a "Rejt" opció és nincs több idegeskedés..."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
k-adi
nagyúr
válasz samphone #4548 üzenetére
Ahogyan WoW-ban is volt szint-húzás, meg minden egyéb olyan játékban ahol van "szint", ott mindig előkerülnek ezek a fizetős "szint-felhúzós" dolog.
Hogy mennyibe kerül az játék és embere válogatja, én pontos összegekről nem tudok, de rákeresel google-val biztos találsz valamit. -
Imilenni
addikt
Ne veszekedjetek már
Egyébként megvettem Jackal-t és Cav.-t.
Gondolkodom rajta hogy beruházok a Season Pass-ra.
Szerintetek mennyire rá az esély hogy 1 éven belül eltűnnek a játékosok?
Mert ettől félek, Armored Warfare-ből is eltűntek. Nem szeretném ezzel is megjárniPress "F" to pay respects.
-
Karesz0995
tag
válasz Imilenni #4553 üzenetére
Ha egyre csak növekszik a PL összdíjazása, és egyre több régió csatlakozik, akkor valószínűleg még marad egy darabig.
[ Szerkesztve ]
-
Sareth
senior tag
-
gyurkikrisz
őstag
válasz atainprison #4555 üzenetére
Például azt, hogy neked tök mindegy, hogy P2P vagy központi szerveren átmenő a voice chat a játékban. Satöbbi. De persze egyszerűbb fikázni másokat, mint gondolkodni ahogy látom... Gratulálok
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
atainprison
senior tag
válasz gyurkikrisz #4558 üzenetére
Na látod az tényleg tök mindegy nekem, de az összes többi amit felsoroltam rohadtul nem, leginkább ezt kéne már megcsinálniuk (faster servers -> higher tick rate & improved hit registration), és akkor még Te mondod, hogy kinek kéne gondolkodni....látom egy szinten "mozogtok" Xtro kollégával..
-
Sareth
senior tag
.
[ Szerkesztve ]
-
xtro
aktív tag
válasz atainprison #4559 üzenetére
A ticket rate nem lesz nagyobb. A pingel lesz majd valami,de ha már 60körüli a pinged akkor az nem lesz kevesebb.
A hit regisztrálásrol.Addressing Hit Registration Concerns
https://www.reddit.com/r/Rainbow6/comments/6ka45d/addressing_hit_registration_concerns/
[ Szerkesztve ]
-
k-adi
nagyúr
válasz samphone #4562 üzenetére
- A clearance rank nem törlődik
- Az adott season belüli rang ami törlődik
- Igen, nincs sok értelme, mert ha felhúzzák magas szintre, akkor elvileg olyan ellenfeleket is kap akik ellen nem tud győzni
- Kisgyerekek közt menőzés céljából csinálják ezt de tényleg felesleges ennél a játéknál, hiszen új seasonök miatt törlődik az előző rangpl. WOWba volt értelme, mert csak bizonyos szint felett lehetett belépni ilyen-olyan instákba, stb.... de ennél a játéknál nincs ilyen megkötés.. ha még r6 pénz farmolnának azt félig meddig megérteném (hogy új operátorokat tudjon venni vagy új felszereléseket) de felhúzni gyémántba valakit, hogy aztán essen-keljen... nem sok értelmét látom..
[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
Jovohettol alphapacks!! Vegre valami ertelmes a jo hitbox utan.
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
L_YKing
addikt
-
SenorDave
tag
Üdv.
Nem tudom ki ,hogy van vele, viszont szerintem így lehetetlen értelmesen játszani....mind 1 mikor milyen körbe lépek be a látvány ugyan az. Vagy többségben olyan országból játszanak ahol ennyire kezdetleges szutyok az internet? Régebben nem is nagyon vagy csak elvétve találkoztam 100+ al. Most viszont a 100 alatti a ritka Másik : érdemes shotgunra laser-t rakni? Elvileg úgy kisebb a szórása .Mindenesetre kellemes hétvégét mindenkinek!
-PS3/4 gépek tisztítását, pasztázását vállalom. 3 kerület .Írj bátran!
-
addikt
-
Sareth
senior tag
-
Zedz
addikt
Alpha pakkok részletes leírása itt.
Duplicates kezelése nem tetszik, de amúgy szerintem teljesen jó lesz.
-
SenorDave
tag
Úgy érzem megvolt életem fragje.
-PS3/4 gépek tisztítását, pasztázását vállalom. 3 kerület .Írj bátran!
-
Lifer092
senior tag
Sziasztok!
Tervezem hogy beruházok a játékra, a topikot nem olvastam teljesen végig, néztem videókat, olvastam is róla sokat, de tőletek kérdezném személyes tapasztalat alapján hogy megéri megvenni a játékot? Nagyon gondolkodom rajta, régebben rengeteget játszottam az előző részekkel, plusz a Swat 4 illetve a Ghost Recon sorozattal. Tehát szeretem a taktikai, gondolkodós lövöldét. Jelenleg Divisionnel játszom, ott sajnos nagyon rombolja az élményt a lag, a magas ping stb. itt is ennyire jelen van? 6 ezer lenne a játék most dobozosan, ezért is gondolkodtam el hogy megvenném...
[ Szerkesztve ]
-
giornalista
senior tag
válasz Lifer092 #4580 üzenetére
szerintem megéri, de nézz végig pár teljes, vágatlan meccset nem pro league szintű játékosoktól, hogy ez a te játékod-e. ha igen, akkor hajrá, casuelként is jópárszáz óra játékot lehet beletolni. plusz készülj fel rá, hogy jó eséllyel napokig, de talán néhány hétig is esni-kelni fogsz a pályaismeret hiánya miatt.
-
Zedz
addikt
Nem a laggal van a baj, szar a netcode és emiatt a hitreg. A magas ping egy más téma.. azzal is kezdhetnének valamit.
"szuper érzékük és fülesük van"
Úgy vettem észre sokkal többet számít a remek csapatkommunikáció. Mármint a legszebb killek persze néha a gyors reflexből vagy szerencséből adódnak, de sokszor lőnek előre, mert xy megmondja, hogy ott vannak a sarokban. És ezzel nincs baj, nekünk is így kell.McNamara:
Holnap, holnapután. Ajánlott valami másodlagos elfoglaltság biztosítása, mert sanszos a szerverek döglődése. Ne legyen igazam. -
Karesz0995
tag
Srácok, aki még nem tette volna meg, szavazzon a Rainbow Six-re, hogy csgo mellett ez a játék is szerepet kapjon.
-
Zedz
addikt
-
Sareth
senior tag
.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs