Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
x63
aktív tag
válasz vviktor1 #8873 üzenetére
# Dokar
Mindegyik stock car azt írják, de szerintem az is.
# vviktor1
# Balance87
Nem értitek a lényeget, majd kipróbáljátok meglátjátok miről beszélek.
A rajt után beáll egy sorrend és onnan előre kerülni csak akkor lehet ha az előtted lévő kicsúszik, kisebb hibákat ha elkövet az kevés ahhoz hogy utolérd, és ez hátrafelé is igaz.
Dögunalom a sok egyforma autó.
Felüdülést jelent szerintem a medium futam, mert 5 kör már elég ahhoz, hogy ha gyorsabb vagy az előzőnél utolérd, de kettő az itt édeskevés.
Illetve a privát szerver most újra előtérbe kerülhet, mert azt tapasztaltam e rövid idő alatt, hogy a megszerzett pozíciót foggal-körömmel védik a játékosok, a fair play még hátrább fog szorulni.
Mindegy majd megszokjuk.[ Szerkesztve ]
Mert aki hazudik, az csal, Aki hazudik, az lop, Hazudni, csalni: csúnya dolog!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest