Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zahi
aktív tag
Nem a plug-in ír ki rossz adatot, a szerver miatt volt, mert nekem a boxban is 200 -on állt a nyomás,90 fokon a gumi, nem csak XD-n ,meg Real Telemetryn...Az XD nem rossz...Ugyanazt az adatot adja vissza, mint a Box, meg a R.T.
Az, hogy sokan nem tudják, hogy a kijelzőn mi van, az azért lehetséges, mert nem abban a nézetben mennek!
(És most ne gyere azzal, hogy az a valóságos, mert attól agyvérzést kapok!!)A mezőny végén kullogást meg megint nem kéne lefikázni, mert sokkal szerencsésebb dolog "kullogni" a mezőny végén, mint hogy kilöknek 6. helyről és fuccs a versenyednek!! Ott legalább nem okoz gondot, arról nem is beszélve, ha 15 fő indul és kiesik előle 6, már is pontért "kullog"!!!
Ha kell a telefonszámom hívj fel és megadom!
-
SamuraiKenji
aktív tag
Hát nem tudom én sok hasznát veszem ezeknek, de kinek mi lehet ott a műszerfalat is nyomogatni ..különösebben nem izgat, ki mit használ.
Nekem még nem volt minidump XD-től és eddig kb egy helyről hallottam, arra kell figyelni, hogy ha steam frissít vagy játék akkor érdemes ellenőrizni, mert szokott új verzió kijönni, pont az ilyen bugok orvoslására..de minek mondom ezt neked hiszen ezeket jobban vágod mint én.
Fogyasztásról nem is beszélek ha már annyira sulykoljuk a gyári cuccokat kb 75%-ba szarul számol a gyári panel add-on pályán, XD meg körre kiírja mennyit eszik...azaz ha gyári panel alapján tankolsz, benne van hogy kifogy de mondjuk inkább plusz 10 literekkel mész ez a jellemző.
Súlyokról meg ne beszélgessünk, mert mentem velük eleget, azt hiszem itt is teszteltem Gábornak bőven, tudom ez már feledésbe merült....az már egy másik dolog, hogy egy "időszakot" lezártam, így még ha szerintem valami bármennyire is hülyeség itt "ligába" nem szólok hozzá, legyen úgy, vannak itt nálam okosabb emberek majd ők kiókumlálják...akinek inge magára veheti.http://oakleyparadise.tumblr.com/
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Foxpost
- Opel topik
- ASUS ROG Ally
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest