Új hozzászólás Aktív témák

  • MDMA

    tag

    Sziasztok!
    Új vagyok itt, a QC-ra is csak nemrég találtam rá. Annó kb 15 évvel ezelőtt elég sokat játszottam Q3A-val meg Team Arénával, akkoriban még LAN-on :DDD ... szép is volt.
    Nade most elkezdtem újra játszani kicsit és hát eléggé berozsdásodtam, mit ne mondjak. Kb 8-12 frag ha összejön átlagban, egy TDM-ben... :Y Majd lesz jobb, de ha nem akkor is legalább kikapcsol.
    De nem ezért jöttem, kérdésem lenne.
    Miért nem látom az ellenfél rakétáját jönni felém? Az enyémet látom elszállni, de az ellenfélét nem igazán, főleg ha szemből jön. :W
    3440-ben vagyok, egy 100Hz-es ultrawide monitoron és kb jön is a 100fps átlagban rajta (RX570 OC+i5 6600k), "High"-ban. Nem valami beállítás gond? Élsimítás vagy akármi?
    Tipp esetleg?

    Másik kérdésem, a fegyver váltással kapcsolatos. Néztem twitch TV-n élőket meg meccseket és persze tudom, hogy az ilyen játékosoknak durva vasuk van, de szerintem azt nem kéne befolyásolnia, hogy milyen gyorsan tud fegyvert váltani. Nekem is gombon van minden, nem görgőzök az egérrel, de hogy a viharban tudnak olyan gyorsan cserélni? HW kérdés vagy van valami trükkje?

    Köszi előre is:
    egy boomer

    Bocsköszi

Új hozzászólás Aktív témák