Új hozzászólás Aktív témák

  • 5150

    aktív tag

    válasz Synthwave #2400 üzenetére

    Legálisat nem tudok, enyém sem az, csak a "pro"-im a rengeteg fölösleges processzel, szeméthalmazzal. De minek megvenni? Bármikor leszedheted és legálisan használhatod a full funkciós enterprise próba isokat microsoft oldaláról. Rearm-al 9 hónapig használhatod bármiféle korlátozás nélkül. 9 hónaponként meg amúgyis illik rendszert újrahúzni :) A sima win10nek ezzel szemben valami 15 vagy 30 napos próbaverziói vannak, úgyhogy nem vágom egyáltalán miért költsön az ember windowsra, mikor a sokkal jobb, enterprise vonallal is ellehet 9 hónapig.

    Az r9 270-280-290 mind beletartozik. A gondjuk nem elsőrendűen a melegedés, hanem az a gyártási hiba, ami annak idején az nvidiát is sújtotta 2009-10 környékén. Elengednek a forrasztási pontok melyek a gpu-t és a memóriákat kötik össze és rögzitik a nyákhoz. Ez a sorozat ettől a hibától szenvedett, akik pedig megvették magától a sorozattól szenvedtek, mert döglöttek kinél félév, kinél másfél év kinél több idő után. Ha most veszel egy ilyen régi kártyát ebből a sorozatból, nagy a valószinűsége, hogy ha eddig kibirta is, nem sok idő múlva nálad múlik ki, főleg hogy ha "sokat" futottt a kártya. De belefuthatsz sütögetett példányba is, ami megvétel után még megy 3-4 napot esetleg egy hetet és utána pusztul meg végérvényesen és javithatatlanul. De még ha egy teljesen új példányt szereznél elfekvő készletből, mondjuk egy nagyker raktárából, akkor is hajad fogod tépni az amd driverek miatt. Mondom ezt amd kártya tulajként. El nem tudod képzelni mennyire nyomorék drivereket szállit amd 2015 év eleje óta :W

    Szerk: látom közben mások is irták a drivereket. Ha az nvidia drivereitől falra mászol, akkor az összes hajad kitéped az amd drivereitől hidd el. Képtelenség megszokni amd tulajként is, nvidiáról amd kártyára váltva mocskosul szar megtapasztalás lehet amd driverekkel szembesülni. Arról nem beszélve, hogy amd nagyon ráfordult arra az útra, hogy a legújabb játékokat támogató legújabb driverei mindig a legújabb generációs kártyáikat támogatják megfelelően. A régebbiek is elmennek velük, de már szándékos és beélitett lassitások, funkció csonkitások vannak.

    [ Szerkesztve ]

    "Az információ korában az evolúciós szelekció azokat tizedeli, akik képtelenek a hamis információt megkülönböztetni a helyestől"

Új hozzászólás Aktív témák