Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz Vigilante #2174 üzenetére

    7,5 hónap után megint felraktam (igen, ENNYIRE nem volt jobb dolgom, de valami egy kicsit pöcörögtetett belül..) és örömmel tapasztaltam, hogy nem maradtam ki semmiből;

    1) Az install utáni első indítást egyből követte is egy merevre fagyás. Fincsi.
    2) Nagynehezen sikerült betunkolni magam a menübe. Ugyanúgy egy évszázadot töltök el mindenféle töltőképernyőn meccsek között, mint eddig. Pedig van 500 MB/s-es SSD, szóval nem lehet arra fogni.
    3) A vizualitás még mindig egy undorító effekthegyes őskáosz, kvékezzen így, akinek két anyja van. Nem is lehet variálni. Viszont már vannak célkeresztek. De jó. Igaz, a méretét se tudod beállítani. :'
    4) Hát, a hangok se lettek jobbak. Nulla térérzet és a mindenféle jelentéktelen zörejek, zajok és vacak susmorgások TOTÁL elnyomják a valóban fontos hangokat és mindenenen van egy enyhe reverb.
    5) Olyan input lag volt, hogy elmorzsoltam néhány könnycseppet. Átlag 110-140 fps (jó kevés, na mindegy), 144Hz, és az egérkezelés úgy késik és olyan játszhatatlan (már ha bármilyen korábbi Kvéket veszel alapul - de akár egy CoD-hoz képest is), hogy az kemény. És csak itt, szóval nem OS, nem egér probléma. Minden driver a helyén. Ahogy a neuronhálózatom pláne.
    6) Azt is boldogságban úszva nyugtáztam, hogy a super shotgun hit detection-je super bugos. Telibeverem az embert 3 méterről és 11 dmg meg ilyenek - és ez relatíve konstans. Nyilván a páratlan netkód és a retek hitboxok is kiveszik a részüket ebből, egészséges fele-fele arányban.
    7) Makro mellett mikrolag is volt, egészen finoman. Élveztem. Na jó, nem.
    8) Miután több szervert is megjártam és mindenhol ez a csoda fogadott, ~30 perc után megint uninstalláltam a f*szba. : D

    Én igyekezet híján - a vártnak megfelelően - csak a dilettáns fánkzabálást látom. ))

    [ Szerkesztve ]

    SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák