Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz olbaidhun #1702 üzenetére

    Ó, hagyjuk már ezt a safe space bullshitet. Man up. : D
    Timmy küld havi csekket, hogy a szabad véleménynyilvánítás oltárán próbáld beáldoztatni a negatív (és amúgy teljesen jogos) kritikát? Ugye, hogy nem. A negatív vélemény pont annyira ON-topik, mint a pozitív, mert ugyanaz az alany / tárgy van a fókuszpontjában.
    A hozzászólásod kicsit emlékeztet arra, amikor ESR-en Slasher próbálta meg totalitárius módon szelektálni a bétával kapcsolatos visszajelzéseket, visszaélve az admin jogaival, sokszor csupán személyes indíttatásból. Nem volt hosszú életű a dolog. )
    Nem egy az egyben hasonlítalak hozzá (hiszen nem vagy admin, nem távolítod el a neked nem tetsző posztokat és szemtől szemben konfrontálható vagy felhasználói szinten), de egy halovány (és sokkal visszafogottabb) párhuzamot azért látok a viselkedésetekben.

    Ha 20 éve Duke3D-t tuszkolnál, már-már vallásos szinten, könnyen lehet, hogy te is látogatnád a Duke Nukem Forever topikját, akár ilyen, akár olyan okból kifolyólag. Gondolom (remélem), a miértet nem kell magyarázni. Az egyik kulcsszó(kapcsolat) az "érzelmi befektetés".

    A közösségépítés nem csak egymás folyamatos hátbaveregetéséből áll. Az OFF-topik és egy kis vérszívás például remek eszköz rá - ezt PH!-szinten több topikban is átéltem, elsőkézből.

    Amelyik ifjoncot EZ (ami itt van) elrettenti, akkor rettenjen vissza Tündérországba, nem neki való a dolog. ;] A PH!-s QC-szekció egy túlcenzúrázott, rózsaszín pónis Disneyland ESR-hez <3 képest (ahol az igazi quaker community tanyázik majd' a kezdetek óta), aminek pont az a(z egyik) szépsége, hogy nagyságrendekkel kevesebb filter van a felhasználók feje felett, mint a legtöbb más hasonló közösségi portálon.

    Arra meg, amit ezek a felvizezett és inkompetens prostituáltak csinálnak a játékkal id-nél, nincs semmilyen mentség. Saber Interactive outsource, hybrid engine, saját örökségüknek arcon legyintése és társai. Ahogy az sem lehet mentség mindenre, hogy valami béta meg (amúgy 30 EUR-t kóstáló!) early access.
    Vagy te látod, hogy az egész gyökereiben változhat? Mert én nem. Pedig Isten lássa lelkem, szeretném.

    -----------------------------------------------

    mod: "Lehet, hogy ez már az életben nem lesz egy egészséges quake, max a következő epizód, de nyitott a lehetőség: ott a BF meg a többi cím."

    Azért érdekes, hogy véletlenül sem egy korábbi Quake-et hozol fel, hanem egyből anyázó; kvéker nem mond kvékernek olyat, hogy "mennyé fiam Batülfildezni akkó". ;] :))

    [ Szerkesztve ]

    SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák