Új hozzászólás Aktív témák
-
Végre! Hol lehet előrendelni?
PS5 + Xbox Series S + Nintendo Switch v2
-
AxBattler
félisten
Azt kicsit gáznak tartom, hogy a backward compatibilitynek köszönhetően több MG rész elérhető az aktuális Xbox-on, mint PS-en, szóval van mit bepótolniuk, jöjjenek a digitális boltba, és a könyvtárba is!
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." KERESEM: Dragon's Crown Pro - Battle Hardened Edition
-
LLKobe
veterán
Csak PS? Bekaphassák.
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
vm93hun
aktív tag
Már látom előre, hogy nem lesz jó ez a Delta, mert Snake nem mondja a video végén, hogy "Kept you waiting, huh?"
Konami meg elintézte, hogy kiváló befektetési alap legyen a PS3-as HD Collection-öm, mert annak igéretében szedték le a digitális MGS2/3 részeket, hogy visszateszik őket. Nos, ez meg is történik, de nem ugyanoda...
Arra kiváncsi lennék, hogy mennyivel olcsóbb újragyártani ugyanazt a terméket, mint a meglevőt újralicenszelni, hogy értékesíthető maradjon.
Nekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.
-
evoken
csendes tag
Nem találtam róla infót de a Master Collection gondolom jön az előző generációs gépekre is.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Szánalmas ez a trailer.
Homo Ludens
-
Hunpriest
senior tag
Kojima nélkül ez vajon csak standard Konami cashgrab lesz vagy értelmes remake? Legalább mindenre is jön, a Steam review-kból úgy is kiderül majd mi van.
-
Szatyor123
csendes tag
Mindig is érdekelt ez a franchise. Most lesz apropó bepótolni. Gondolom a 4 meg mindig ps3 exclusive.
[ Szerkesztve ]
-
LLKobe
veterán
válasz
Szatyor123 #9 üzenetére
Igen, de az angyságrendekkel rosszabb mint az első 3.
De az első 3 az mind mestermű.
Szvsz valahogy így van a sorrend:MGS3 > MGS1 > MGS2
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
Új hozzászólás Aktív témák
gp Az ősz folyamán a széria első három epizódja visszatér a digitális boltok polcaira.
Állásajánlatok
Cég: pepris.de
Város: Budapest
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs