Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
v!ct0y
veterán
válasz Dr. Student #41678 üzenetére
Mivel akarod használni ? Vagyis milyen hangkeltőd van ?
-
MasterMark
titán
-
v!ct0y
veterán
válasz Dr. Student #41680 üzenetére
RCA nincs véletlenül a hangfaladon ? Mert akkor azt csak bedugod és kész.
De a ps menüjében be kell állítani, hogy a hangot azt rca-n nyomja ki. -
MasterMark
titán
válasz Dr. Student #41683 üzenetére
A géphez biztos van egy AV kábel, amin van két RCA (piros-fehér) csatlakozó, amit egy ilyennel át lehet alakítani, hogy a jack dugó belemenjen.
Switch Tax
-
Brian_GT
őstag
válasz Dr. Student #41685 üzenetére
Akkor előbb mindenképp szerezned kell egy ilyet : AV Kábel
Ne kimondottan ezt a boltot nézd, én csak a kép miatt linkeltem és ezt dobta ki elsőnek. Máshol lehet olcsóbb.
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
MasterMark
titán
-
STC Speed
őstag
válasz Dr. Student #41678 üzenetére
Nekem úgy megy,hogy:
Ps3->hdmi->monitor
+ a hang:
ps3 rca -->rca - jack dugó átalakító->átalakító,ami mindkét oldala jack anya->hangszóró jack dugója.
Lehet nem vmi érthető,ha kell lefényképezem -
supercow
őstag
válasz Dr. Student #41814 üzenetére
Store / games / háromszög gomb .. Search...
In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
-
Ghard
őstag
válasz Dr. Student #41823 üzenetére
Angolon nem találtam,Usa storeon plusos trial van.
Hong Kong storeban viszont van rendes demo,innen le tudod szedni. -
Mister_X
nagyúr
válasz Dr. Student #41829 üzenetére
Regisztrálsz külön profilt és lakhelynek a megcélzott Store-ét adod meg.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
james001
veterán
válasz Dr. Student #41833 üzenetére
Igen van olyan demó is pl. ami csak az USA-n található vagy esetleg az UK-n. Sőt vannak olyan témák és avatar-ok is amik egyiken fenn vannak a másikon nem.
A 2-dik kérdésre pedig ott van az 1. (vagy 0.) hsz
[ Szerkesztve ]
https://psnprofiles.com/kazama001
-
james001
veterán
válasz Dr. Student #41835 üzenetére
Csak olyan bankkártyát fogad el,amit ki lehet választani a listából,vagyis OTP,CIB hasonló magyarokat nem fog. (Visa,MasterCard pl.) Legalábbis én így tudom,de hogy őszinte legyek eddig kb. egyszer se vásároltam bankkártyával,sokkal kényelmesebb a feltöltőkártya.
[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
Olyan bankkartyaval lehet fizetni, amit az adott regioban bocsatottak ki. Tehat ha magyar kartyad van, akkor ha a valos adatok vannak megadva, es online fizetesre alkalmas, akkor tudsz vele vasarolni. Szerintem nyugodtan tegyel egy probat es nagy valoszinuseggel menni fog, mint a karikacsapas.
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
jookomak
őstag
Gondolom magyar kártyád van, emiatt legyen a fő account-od magyar, így tudsz fizetni kártyával is.
Emellé csinálhatsz usa, uk accot, ahol csak feltöltőkártyával tudsz fizetni. Az meg egyszerűen elérhető itt a fórumon iceakos kollega hirdetésénél. Viszont van néhány tartalom, ami olcsóbb, illetve csak egyik, vagy másik store-on elérhető.[ Szerkesztve ]
-
Edgeri
senior tag
-
Zigur
senior tag
válasz Dr. Student #42062 üzenetére
Lehet a magyar Store-ban keresed ?
-
Edgeri
senior tag
válasz Dr. Student #42062 üzenetére
Mikor raktár fel a demót? Nem lehet, hogy már leszedték?
Üdv, Edgeri
-
james001
veterán
válasz Dr. Student #42065 üzenetére
A Raging Blast 2-nek kell hogy legyen egy demója fenn UK-n is és USA-n is. Keress rá.
-
james001
veterán
válasz Dr. Student #42067 üzenetére
Akkor nézz róla videókat youtube-on,meg ha játszottál a régebbi Budokai Tenkaichi részekkel,akkor a Raging Blast 1-2 is tetszeni fog. Egyedül az Ultimate Tenkaici-t nem ajánlom,mert az sztem egy összevisszaság lett és kb. csak QTE-ből áll a harc.
-
v!ct0y
veterán
válasz Dr. Student #42067 üzenetére
Raging Blast első része még elég jó. Jó a story módja.
-
Goldwin
aktív tag
válasz Dr. Student #42065 üzenetére
Én ezt a részt ajánlanám neked.
-
james001
veterán
válasz Dr. Student #42076 üzenetére
Igazából ezt neked kell eldöntened melyik tetszik a legjobban,a hátulnézetes (RB1-2) vagy az oldalnézetes (BL) verzió. Nekem a Raging Blast jobban bejött egyébként.
-
Goldwin
aktív tag
válasz Dr. Student #42076 üzenetére
Az XBOX LIVE-on fent van mind a három játék próbaverziója. Van olyan ismerősöd, aki rendelkezik egy XBOX 360 konzollal?
Én csak a Raging Blast 2-vel játszottam, de azt nagyon nem ajánlom, viszont a Burst Limit-ről eddig csak jókat olvastam.[ Szerkesztve ]
-
Goldwin
aktív tag
válasz Dr. Student #42078 üzenetére
Regisztrálj a US PlayStation Store-ra! A Burst Limit és a Raging Blast demója fent van. [link]
[ Szerkesztve ]
-
Nayrobi
őstag
válasz Dr. Student #42147 üzenetére
Nekem a laptopom van kikötve tvre hdmi kábellel és néha ugyanezt csinálja, nálam a kábel a hibás, de mivel csak nagyon ritkán csinálja, hetente 1x vagy 2x, ezért még nem cseréltem le.
-
Mister_X
nagyúr
válasz Dr. Student #42354 üzenetére
A kiállított gépeken egyfolytában a kisgyerekek lógnak, esélyed sincs, hogy csinálj valamit... 2009-es Budapest Game Show volt a legjobb. Ingyenes belépés, kint volt a legtöbb hazai forgalmazó, kint volt egy csomó hardver, netbook, laptom, volt hardvertúlhajtás (4db GTX285, ha jól emlékszem, egy LGA1366-os Core i7 társaságában), tombola, Call of Duty: Modern Warfare 2 megjelenés előtti kipróbálás, meg lehetett küzdeni a WCG bajnokokkal, CS:S bajnokság, Win7 bemutatkozás, gamer girl szépségverseny... áh, a PlayIT túl bazári már ehhez képest - ráadásul évente kétszer van.
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
james001
veterán
válasz Dr. Student #42356 üzenetére
Kapsz,ha fizetsz érte Emlékszem tavaly voltam még év elején egyen,a poszterek 750 ft-ért voltak.
Meg kiegészíteném Mister_X írását azzal,hogy tele van a show cosplay-es kockákkal,akik legalább beöltöznének Larának vagy Drake-nek vagy mindegy,csak videojáték hősnek,de nem inkább Naruto-kal meg anyám se tudja milyen hülye hajú fazonokkal van tele az egész terem[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz Dr. Student #42356 üzenetére
Mittudomén. 1500Ft a belépő, majd tartok a többieknek nagybevásárlást.
@james: a legutóbbi egybe esett a Holdfényconnal, ez asszem nem fog.
[ Szerkesztve ]
-
v!ct0y
veterán
válasz Dr. Student #42349 üzenetére
Burst limit és a Raging Blast első részét megveheted nyugodtam ezek a legjobbak.
-
v!ct0y
veterán
válasz Dr. Student #42368 üzenetére
Vedd meg mind2-t és ha nem tetszik eladod. RB-t toltam csak az jó volt.
-
v!ct0y
veterán
válasz Dr. Student #42524 üzenetére
Játékaim.hu-n nézelődj.
-
Lancelot07
csendes tag
válasz Dr. Student #42524 üzenetére
Milyen game kellene? tegnap sikerült pont eladni kettőt,de van még pár..
-
Mister_X
nagyúr
válasz Dr. Student #42527 üzenetére
GT5 az 2750Ft lesz PlayIT-n (másnak is bevásárlok már, pü ha neked is kell)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest