Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz perge666 #61359 üzenetére
Te vettél fel SocialClub-on ismerősnek ugye? Ez kicsit jobb megoldás mint jelszavakat megadogatni idegeneknek
Szerintem neked most egy Heist-nek kellene következnie. Úgy látom a tengeralattjárót már megszerezted hozzá, azt nem tudom a katonai helikopter meg van-e (nem írja a küldetés listán, fura, nekem sem). Ez a kettő kell hozzá ha azt a megoldást választottad amit én. Szóval ezek után Trevor felhívja a többieket és meg kellene jelennie egy narancs H-nak Trevor lakásánál amit befoglalt a városban.
-
HuMarc
veterán
válasz perge666 #61359 üzenetére
Nem lehet továbbmenni, amíg nincs meg a repülős jogosítvány. Egyébként szerintem egyedül a half loop a szívatós, meg a helikopteres, a többi elsőre megvolt.
Utána Trevorhoz elmész (ha jól emlékszem), és ott tudod felvenni a küldetést, ha már minden előkészületet (nem tudom pontosan, hogy mi van abban a küldetésben, mert nem emlékszem).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- MediaTek Helio G50-nel futott be a Tecno új belépő ajánlata
- Gaming notebook topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eladó lemez meghajtós PlayStation 5 (Garanciás)
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- XBOX Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Playstation/Xbox konzolok
- Eladó PlayStation VR szett (PSVR1 + PS kamera v2 + 2 darab Move controller + PS5 adapter)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest