Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Xmodule #16916 üzenetére
Nehogy azt hidd, hogy egyedül vagy ezzel. Engem alapvetően nem is sok játék érdekel, viszont ami érdekel és tetszik, azt megveszem. A sok vérpistikének - akik mindent lewarezolnak netről - sok esetben gőzük sincs arról, hogy mi munka, idő, pénz és energia egy ilyen színvonalú játékot összerakni. A jó játék fejlesztője megérdemli azt, hogy megvedd a szoftverét. Arról nem is beszélve, hogy egy játékkal is nagyon sokáig el lehet lenni még a single rész kipörgetése után is - köszönhetően a multinak, aminek nagy valószínűséggel ezen moddal is búcsút inthetnek az ezen módszerhez folyamodók.
Soha nem adnék pénzt ezért az USB-s szarért, ez pont olyan, mintha warez-szerver üzemeltetőknek fizetnél.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
tomgabor
senior tag
válasz Xmodule #16916 üzenetére
Ha lenne is törés akkor sem használnám,. bennem van az hogy mindenképp végig kell vinni ha már ennyiért megvettem.(pl.: PC-n sose tudnám végigvinni a Resident Evil 5-öt Xbox360 kontrollerrel már próbáltam csak egér+bill., most megvettem PS3-ra és most mindenképp végig kell vinnem) ez nálam is pont így van
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ASUS routerek
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Házimozi haladó szinten
- Ukrajnai háború
- Milyen mosógépet vegyek?
- Autós topik