Új hozzászólás Aktív témák

  • arty

    veterán

    válasz vm93hun #81157 üzenetére

    ps1-ről beszélünk, a 60hz-es változatok nagyrészt 30fps-el, a pal 50hz-es változatok 25fps-el (vagy ezek alatt!) futottak sokszor... emellé kaptad még a kevesebb képi infót: sok játék elég nagy alsó-felső fekete sávot kapott európában az usa féle teljes képes változathoz képest, ami most az overscan nélküli lapostévén még szembetűnőb! és akkor erre jön, hogy a játék vagy lassítva fut pal verzióban vagy rosszesetben teljesen fals időzítésekkel (persze vannak jó portok is, de anno európa semmit nem számított az általában japó fejlesztőknek :( a lényeges usa/japán piac 60hz volt...)

    természetesen rámehetsz az egy fiókra, de ez - pláne ps3/ps1 korszakot tekintve brutális kínálati (30 vs 220 db) és minőségi minuszt jelent :) a magyar accountod az usa kínálat töredékét nem nyújtja.... (ps4/ps5 időkre ez már jobb, de sokszor a HU accon az akciók nem akkorék, mint pl az usában, se százalékban, se darabszámra - viszont végre mindenkinek jár a teljes képernyő és a 60hz, az is valami! :D )

    hjaigen, select games... végülis nem hazudtak, valóban volt pár generációkon és platformokon átívelő cím, de a "psone" klasszikusokból ezekszerint én PONT mellényúltam :(

    "ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."

Új hozzászólás Aktív témák