Hirdetés
- Voin - Jövő hónapban érkezik a belső nézetes hack&slash korai kiadása
- SPRAWL - Konzolokra is megjelent a retró FPS
- Path of Exile II - A készítők egyórányi stream adásban mutatták meg a játékot
- Akciófigyelő 2024: PlayStation Black Friday leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Máris túl az 1 millión
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
arty
veterán
válasz kreten67 #79576 üzenetére
fel voltak cetlizve, hogy melyiket nem töltötted 5 éve és most h a téma előkerült, feltöltötted őket és 2-3 cikluson át megnézted, hogy a rendesen töltögetettekhez képest hogy bírják?
vagy hogy kell ezt elképzelni?(vagy várj, kimondom: nem hiszek neked, szerintem megcsal az időérzéked/emlékezeted! mondjuk én itt közismerten DS3-szkeptikusnak számítok, az egy feltöltéses akkuidőkről szóló legendákat sem hittem el soha de nyilván csak pechem volt mindig, minden ds3-al, ami nálam megfordult...)
---
amugy a bontatlan ds3 az kb reálisan 30k "mindenhol", a bontatlanság ennyire sokat számít... én tuti nem merném megvenni, pont az akku kérdéses állapota miatt
[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5 Slim! 2024.08.28.-án vásárolt! Garanciás!
- FC 25 PS5 cd játék , szinteúj eladó!
- Csere-Beszámítás! Újszerű! Xbox Series X Játékkonzol!
- ELADÓ - MARVEL'S SPIDER-MAN 2 LIMITED EDITION DUALSENSE - BONTATLAN!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garanciával!!
- Grand Theft Auto: The Trilogy The Definitive Edition (PS4/PS5)
- PlayStation 5 Dualsense 30th Anniversary Limited Edition / Bontatlan - 2 év gari
- PlayStation 5 Digital 30th Anniversary Limited Edition / Bontatlan - 2 év gari
- Eladó egy Horizon Forbbiden West Collector's Edition.
- Garanciális Slim Ps5 1Tb - konzol beszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest