Új hozzászólás Aktív témák

  • kreten67

    senior tag

    válasz seniman #77222 üzenetére

    Sajnos a Pc proci kupak eltávolító a Ps3-hoz alkalmatlan,mert ott a proci a kezedbe van amikor a kupaklefeszítővel kényelmesen szétpattintod a négy sarkánál vagy négy szemközti oldalánál (egyszerre) feszítve. A ps3 esetében a cpu gpu az alaplapba van forrasztva ,így nem férsz hozzá a Pc-s célszerszámmal
    csak házilag készített hajlított pengével lehetséges a feszegetés. Inkább a gyakorlat a türelem és a kézügyesség ami számít a végkimenetel szempontjából,de a szerencse is komoly tényező a Ps3 IHS leszedésnél. Jó-néhányszor ledobtam már a kupakokat a Ps3 Fat gépekről és sajnos nem kockázatmentes a mutatvány,így valószerűtlen hogy bármely hozzáértő felelősségteljes szerviz magabiztosan vállalná és ne sulykolná a félélőség vállalást átvételkor.
    A végeredmény a sikeres műtett után látványos ,mert a CPU és a GPU hőfokok között 10 foknál nem mutatnak nagyobb eltérést a játékok többségénél . Azok a gépek amik a pl: az Uncharted alatt Cpu 82 gpu 62 értéket mutatnak ott az IHS alatt már nem hatékony a hőátvezetés. A sajátomat kb 1 éve pasztáztam az IHS alatt felett és az Uncharted Cpu 61 , Gpu 57-fok a 25 fokos szobában.

Új hozzászólás Aktív témák