Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz janosszilard #7686 üzenetére

    Meg hozzátenném, hogy lehet, hogy sok pénzt kell ugyan beletolnod a gépházba ahhoz, hogy magas felbontással, magas részletezettségi szinttel tudj PC-n játszani, viszont nem gyengén jobban néznek is ki már ilyen esetben a PC játékok a konzolos átiratukhoz képest. A multiplatform címeknél ez simán lemérhető - legutóbbi tapasztalat: pl. a F.E.A.R. 2 PC-n valami brutálisan durván fest. Félreértés ne essék, a PS3-mon se csúnya, de a PC-s látványhoz képest nem estem hasra tőle. Pedig szerintem nincs is túlzottan erős vasam (lásd. adataimnál).

    Én sem emiatt vettem konzolt, hanem amiatt, mert kényelmes. Kényelmes, mert nem kell a monitor előtt gubbasztanom, hanem lefekszem a 42"-os plazma elé a kanapéba, csak betolom a lemezt és mehet a móka. Ezen felül a konzolnak van egy olyan feeling-je, ami a PC-nek sosem lesz és amíg nem próbálja ki az ember, addig nem érti, hogy mit értek ez alatt.
    Másik fő érv az exkluzív címek, pl. csak egy Uncharted miatt már megéri megvenni a PS3-at (mindjárt itt a második rész).

    Ezen felül kapsz a PS3 személyében egy kiváló Blu-Ray lejátszót és multimédia-központot. Én inkább ezek miatt ajánlanám valakinek a PS3-at, nem pedig azért mert szebbek a játékok, mint a PC-n, mert ez így ebben a formában nem igaz, hisz már a grafikus chip is 3 éves a PS3-ban.

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák