Új hozzászólás Aktív témák

  • Sirandrish

    legenda

    válasz KaitouP #70285 üzenetére

    Akkor is profitorientáltak voltak a cégek csak akkor még máshogy dolgoztak. Ma már nincs új a nap alatt. Minden patront ellőttek már legalább 1-2 alkalommal. Amikor évente-kétévente valaki esetleg mégis feltalálja a spanyol viaszt amit a kritikusok el is ismernek, akkor jön a tizenéves user áradat és "pff...nincs is benne 1000 lemészárolt katona 2 percenként", meg "hát hogy néz ez ki?".
    Megmondom őszintén, egy olyan világban ahol a CODok évről évre rekordokat döntögetnek, ahol a Fifát minden évbe millió és millió szám eltudják adni, pedig gyakorlatilag a játék nem változik, ott én sem erőltetném meg magam. Minek?

    Minek öljek bele valamibe 100K munkaórát amivel csak 500K dollárt keresek, amikor kereshetek 5K munkaórával 15M-et is? Érted!

    Természetesen játékos szemmel ez szar...nincs mit szépíteni rajta. Amikor elkezdték százezer szám venni a gyakorlatilag NULLA tartalommal rendelkező DLC-ket, ott már lehetett sejteni hogy itt nagy bajok lesznek. Amikor a játék még meg sem jelenik, de már előre 2 évvel naptárba van vésve hogy mikor milyen DLC fog megjelenni és mit fog tartalmazni, akkor mit várhat az ember? Semmit!

    Ebbe vagy beletörődsz vagy rágod a kefét, de jobb akkor sem lesz!

    [ Szerkesztve ]

    Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

Új hozzászólás Aktív témák