Új hozzászólás Aktív témák

  • Wlac

    Ármester

    válasz erahurka #67392 üzenetére

    Én ennyire nem durván, de szintén előre félek a horrorjátékoktól (a filmek nem izgatnak, azok nem elég interaktívak). Ettől függetlenül szeretük velük játszani, mert... nem is tudom, hogy miért. Gondolom az emberi természet része az egészséges félelem utáni vágy. A Dead Space volt anno a második horrorjáték, amit végigvittem (az első a Resident Evil 4). Nehéz is volt, sokszor elképesztően félelmetes, de érdekelt a sztori annyira, hogy mindig visszaüljek elé. Magam sem értem, hogy miért, de PS4-re már be van tervezve az Alien: Isolation.

    A Dead Space amúgy az a széria, ahol a játékmenetből ugyan visszavettek, de meglépték azt, ami nagyon szükséges volt az első rész után: hangot és személyiséget kapott Clark. Semmit nem rühellek jobban, mint amikor szituációtól függetlenül a főhős csak áll, mint egy majom, mert "ettől jobban bele tudjuk élni magunkat a bőrébe". Aha, így is lehet elemezni a fejlesztői lustaságot. Kedvenceim: Dead Space, Crysis 2, Far Cry 2, Half-Life 2.

    t256: nem igazán hívnám bedilizésnek, bár néha vannak víziói, de inkább a kormány akarja elhallgattatni őt, és hát könnyebb egy őrültre azt mondani, hogy hülyeséget beszél. A játékmenet amúgy teljesen más, mint az első rész. Igazából egy cső-shooter, de a jobbik fajtából. Én baromira élveztem, a harmadik résszel egyetemben, de para faktorról már nem nagyon beszélhetünk.

    [oWn]f4te: van egy német borítós, de francia nyelvű Doom 3-am, ha érdekel (bárkit is). A gyűjtők álma. ;]

    pergo666: persze, az baromi olcsó, de még egy HDD-t érdemes hozzácsapni az árhoz, mert a 12 GB a GTA V-nek például már nem elég. De amúgy igen, ha valaki nincs eleresztve annyira pénzzel, de szeretne játszani, annak tökéletes annyi pénzért. Azért azt ne feledjük, hogy mégiscsak 9 éves a konzol, szóval oké, PC-seknek egy normálisabb VGA nem jön ki ennyiért (de középkategóriás igen), de aki többet költ a kártyára, az nem is ilyen grafikával szeretne már játszani.

    “A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur

Új hozzászólás Aktív témák