Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz #58000384 #66873 üzenetére

    "Ha ezt mind implementálták volna, akkor esetleg idén januárban jelent volna meg PS3-ra a játék, ami jó vicc lett volna."

    Szerintem nem jó vicc lett volna, hanem királyság és 3x ilyen jó játék lenne.

    Elavult hardware? Egy kicsit visszább kell venni a bumpmaplensflareből akkor. Picit gyengébb grafika, de 2x content FTW. gameplay >>>> gfx, bárhol, bármikor. Tudom, manapság ez nem egy divatos álláspont.
    De ott van pl. a megatextúrázás, szelektív rendering, egyéb optimalizációk, több zónára osztás. Carmack-mester erről biztos tudna egy 12 órás keynote-ot tartani.

    "Ha szerinted túl sok fegyvert hord magánál Joel, akkor egyszerűen ne vegyél fel többet, mint gondolsz."

    Attól még ugyanúgy nem tudok plusz lőszert, barackbefőttet vagy konyhakést betárazni, meg ugyanúgy tudok L1-et 3 órán keresztül nyomvatartva folyamatosan futni, de hasalni sem tanulok meg hirtelen.
    Ha nem veszek fel többet, mint gondolok, csak magamat szivatom, mert bizonyos helyzetekben KELLENI fog valami épkézláb fegyver, mivel elfutni nem tudok (vagy el tudok, de akkor nem halad tovább a sztori), de mert plusz lőszert / bugylibicskát nem tudtam elrakni, a vascsövem is kettétört két üregi nyúl folyékony halmazállapotúvá-tétele után, így..

    "Elvileg így is szépen kitöltötték pl. az átvezetővideók a lemezt."

    Azért ANNYI nem volt belőlük - meg az engine-nel is készültek. De amúgy ne az átvezetővideók töltsenek ki egy lemezt, hanem gameplay content..

    A végén már a clickerekkel sem kellett nagyon vergődni. Jön, meghal. Kis türelemmel meg akár még becserkészni is könnyebb, mint egy runnert, mivel nem lát.

    "Vidd végig Survivor vagy Grounded fokozaton, és a nehézséget meg az AI-t utána gondold át újra."

    Ezzel az a probléma, hogy a Survivorhoz alapból nem kéne, hogy feltétel legyen egy korábbi végigjátszás.

    Miért, Survivoron már nem tyúkagyú mindenki? Nem csak azzal nehezítenek, hogy még gyorsabban amortizálódik az öntöttvascső meg egy pillangó is akkorát ver rád, hogy Holdkörüli pályára állsz?

    [ Szerkesztve ]

    SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák